Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי שברולט אבאו 2008 5 דלתות (lt הדגם הקטן)

הרכב נרכש לאחרונה וראיתי שמד החום לא מגיע לחום תקין. מקסימום עד הרבע וזה בעליות קשות

פתחתי מכסה מנוע פירקתי בית תרמוסטט ובפנים אין תרמוסטט.

קניתי תרמוסטט מקורי של שברולט יחד עם כל הרכיבים (פלאנצ) ב580 שקל

לא בדקתי תקינות של תרמוסטט וחיברתי לרכב מיד.

הרצתי מנוע 2000 סל"ד לראות שהתרמוסטט נפתח הנוזל קירור הגיע למצב של רתיחה והטורק הראה 103 מעלות חום מנוע והתרמוסטט לא נפתח.

הכנסתי את כל הפלאנצ' למים רותחים כדי לבדוק אותו ולא ראיתי שום שינוי. הוא לא נפתח

חשוב לציין שללא תרמוסטט הרכב עובד יופי. אבל זה זמני אני מניח.

עבר גם באמת קצת זמן ממתי שקניתי את התרמוסטט ועד שניסיתי להרכיב אותו. כך שכבר לא ניתן להחזיר

בהתחלה חשבתי שאולי הייתה בועה באיזור התרמוסטט ובגלל זה הוא לא נפתח אבל גם במים הוא לא נפתח...

יכול להיות שהוא צריך לחץ כדי להיפתח? או שהפתיחה שלו חשמלית?

אשמח לכל עצה.

ד"א ראיתי באיביי תרמוסטט כזה עם פלאנצ' ב63 שקל... כדאי לקנות ולנסות גם אותו? או שהתרמוסטט שלי תקין והוא פשוט צריך לחץ או שהוא חשמלי או משהו....

תודה מראש.

צירפתי תמונות של התרמוסטט

7333288.jpg

8374220.jpg

פורסם

מים רותחים במצב של קופצים ומבעבעים.

אם אני לא טועה טמפ רתיחה של מים זה 100 והתרמוסטט אמור להיפתח ב90 +

פורסם

תוציא את חיישן החום החשמלי שם ושים את כל הטרמוסטט טבול לחלוטין ומכוסהבמיים רותחים על הגז שהאש ממשיכה להרתיח את המיים ואז תעקוב. אם כך עשית אז ייתכן ובאמת יש בעיה עם הטרמסוטט.

פורסם

שילוב בין זרקס ירוק 50/50 לפרסטון ירוק50 50

ומעט מים רגילים (פשוט פירקתי כמה פעמים את התרמוסטט וכבר נגמרו לי 2 האריזות של המים

פורסם

אם כך כניראה שהטרמוסטט לא תקין. מכיוון שהטרמוסטט הוא יקר אולי כדאי שתבדוק מחיר של חליפי..לא חושב שיהיה בעיה עם חליפי הם סהכ דיי אמינים וזולים פי כמה.

פורסם

נתתי לו את זה... לא עבד

נזמין חדש מאיביי

עד שיגיע ואחליף מה לעשות לנסוע רגיל או שעדיף לא להשתמש ברכב?

• תוכן חדש...