Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי היום במוסך בגלל שהיה לי תקלה של נזילת שמן, לאחר הטיפול נלדקה לי נורה אדומה של המצבר ושחזרתי אליו הוא אמר לי שבעצם ככל הנראה נזל הרבה שמן שנכנס לאלטרנטור וזה גרם בעצם לבעיה, אני לא קונה את זה.

אז באתי לשאול אותכם כי אין לי רקע בזה יותר מידי, היה נזילת שמן (לא חריפה) במשך חודש, בחודש הזה הלך לי בקבוק אחד של ליטר שמן אז אני מאמין שזה לא כזה חריף, וקצת מוזר שבעצם ישר אחרי הטיפול נדלקה הנורה

השאלה מה אני יכול לעשות בעצם ? ואם יש איזה קשר למה שהוא אומר ? לדעתי סתם מנסה לכסות את התחת של עצמו

הרכב

Seat Ibiza 1.2 DSG 7 2011

עשה 135 אלף

חייב את העזרה שלכם ודעות שאדע איך לפעול מחר

פורסם

מהיכן הייתה הנזילה ומה פורק בכדי לתקן הנזילה.

ייתכן מאוד שהמוסכניק צודק אבל הייתי נכנס למוסך נוסף לשם בדיקה.

איזה כייף לי :)

פורסם
מהיכן הייתה הנזילה ומה פורק בכדי לתקן הנזילה.

ייתכן מאוד שהמוסכניק צודק אבל הייתי נכנס למוסך נוסף לשם בדיקה.

אני לא יודע בדיוק מאיפה הייתה הנזילה אבל אני יודע שבסך הכל הבעיה הייתה גומיה שהייתה יבשה וקצת נקרעה,

והבעיה שבדיוק שיצאתי מהמוסך זה התחיל, לא היה שום נורה בקשר למצבר, נסעתי מהמוסך 2 דקות נסיעה והנורה הפיעה

פורסם

בדרך כלל בבעיות מסוג זה אין כל כך צירוף מקרים אלא הצטרפות מקרים. אם אתה גר לא רחוק מחדרה יש פה את סאשה מומלץ מאוד חזק של הפורום...חשמלאי רכב משיכמו ומעלה. רחוב קלז 9 חדרה.

פורסם

אם המוסך גרם לתקלה אחת מאיפה לו לדעת שלא יגרום לעוד אחת.

אני הייתי בולע את הגלולה ומחפש לי בעל מקצוע יותר אמין ומקצועי

פורסם
בעייתי, אני מהצפון...

יש עוד עצות ?

לך למוסך יזיד חסאן, בכניסה המערבית לראמה אחרי 300 מ' מצד ימין יש שלט פניה למוסך.

אמין ישר פלס והגון במחיר.

052-3740818

• תוכן חדש...