Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצעה חשודה לג'יפ jeep קומפאס 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

נכנסתי לסוכנות רכב ביקשתי לדעת איזו משפחתית יוכלו להציע לי לרכב שנתון 2012 בסביבת מחיר של 40 עד 50 אלף.

מפה לשם ובלי שום קשר פתאום ראיתי שעומד לו בחנייה ג'יפ של חברת ג'יפ מנוע 2.4 4 על 4 במחיר יחסית נמוך (45 אלף ש"ח)

אני משער שהוא זולל המון דלק אבל מעבר לכך הייתי שמח לדעת פרטים נוספים לגבי תחזוקה שוטפת, טיפולים, מחלות ידועות וכו'

תודה

פורסם

איך אתה רוצה שנתייחס לשרשורים שלך ברצינות, חיפשת בהתחלה חסכון, עכשיו אתה פוזל לכיוון ג'יפ 4X4 מנוע 2.4 :idea::shock::roll:

אני מצטט אותך:

הי,

אני מחפש לאשתי שתחיה רכב יד 2 יחסית חדש. מ2015 ומעלה, עד 70K ק"מ בתקציב של סביב 40 אלף ש"ח.

רכב משפחתי, אפשרות לסופר מיני מרווח. חשוב שיהיה חסכוני בדלק, אוטומט. אמין.

אשמח להמלצות לרכבים עם שוק גרוע ללא עוול בכפם. הכוונה לרכבים שאינם נמכרים רק בגלל שהם לא פופולארים אצל סוחרים אבל בפועל נותנים תמורה מצויינת לכסף.

אני מאוד אוהב סקודה אבל יודע שזה לא רלוונטי וזאת על אף חוסר אמינות משווע של הגיר. פחות אוהב יונדאי וקיה.

סקרן לגבי פיאט, רנו, פג'ו, ניסאן.

תודה למגיבים

הי,

אני ממשיך בחיפושים אחר רכב בתקציב עד 45K לאשתי.

השיקולים העיקריים הם: אמינות, חסכנות. שיקולים משניים : שיהיה אוטומט אבל לא רובוטי, שהרכב יהיה במצב יחסית חדיש עד 80 אלף ק"מ. חווית נסיעה סבירה.

עד כה התלבטתי אם לרכוש מותג חלש בשנתון גבוה 2015 ( רנו מגאן פג'ו 308, סיטרואןC4) או מותג חזק בשנתון יותר נמוך2012 (אוקטביה, מאזדה 3, גולף, הונדה ג'אז)

עכשיו יש שחקן נוסף בתמונה שלגביו אשמח לקבל חוו"ד בנוגע לאמינות המערכות, צריכה וכל דבר רלוונטי אחר.

שאלת בונוס: אני מבין שטורבו זה בסוף עוד רכיב שעלול להתקלקל ועל כן למרות היתרונות לא בוער לי שברכב יהיה כזה. מה לגבי מערכת היברידית? האם עדיף מבחינת אמינות הונדה ג'אז היברידית או רגילה? כנראה שמבחינת חסכון בדלק התשובה מובהקת אבל מה זה עוזר אם המערכת ההיברידית עלולה לשבוק ואז החסכון בדלק ילך למוסך..

תודה!!!

פורסם

התפזרת יותר מדי עם החיפושים או שאשתך ממש רוצה "ג'יפ"?

בנוגע לקומפאס, רק לפי המחיר אני אומר לך תברח. זה מחיר שהייתי מצפה מאקזמפלר שנסע הרבה משנתון 2010 הנמצא אצל סוחר...

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם
הי,

נכנסתי לסוכנות רכב ביקשתי לדעת איזו משפחתית יוכלו להציע לי לרכב שנתון 2012 בסביבת מחיר של 40 עד 50 אלף.

תודה

ראיתי את השרשורים הקודמים שלך, אם כבר ירדת לשנתון 2012 - אתה בכיוון הנכון.

פורסם

אני מניח שאם חיסכון בדלק (והוצאות בכלל) ואמינות (כעולה מהודעותיך) הם מדדים חשובים, הרי שהקומפאס הוא בחירה גרועה במיוחד עבורך... למען האמת, עבור כולם...

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

ובכן אז כפי שרשמתי, התעניינתי במשפחתית והוצע לי רכב אחר/ אם יש הגבלה בחוקי הפורום לגבי מספר מסויים של סוגי רכבים שניתן להתעניין לגביהם אני אתעדכן

פורסם

אין הגבלה על מספר רכבים, אבל אם אתה רוצה שנהיה יעילים בעצות אז רצוי לא להתפזר.

יותר מכך הגדרת לעצמך מדדים (למשל חסכון בדלק) אם אתה מתעלם מהם תמצא את עצמך מאוד מהר מחליף רכב.

אל תתפתה למציאות שלא קשורות לדרישות שלך.

פורסם
אין הגבלה על מספר רכבים, אבל אם אתה רוצה שנהיה יעילים בעצות אז רצוי לא להתפזר.

יותר מכך הגדרת לעצמך מדדים (למשל חסכון בדלק) אם אתה מתעלם מהם תמצא את עצמך מאוד מהר מחליף רכב.

אל תתפתה למציאות שלא קשורות לדרישות שלך.

צודק, אל לי להתפזר, עם זאת אני לא ממש בקיא בעולם הרכב ואם אוכל לפנק את אשתי בג'יפ שזולל קצת יותר אני אעשה זאת.

מהתגובות כאן משתמע שהמשמעות של ג'יפ היא שהוא זולל הרבה יותר ולא קצת ועל כן כנראה שהאופציה הזו תרד מהפרק.

פורסם

עזוב רגע את הדלק,

מדובר ברכב עם סחירות נמוכה.

חלפים לא תמצא מפירוק, רק חדשים בחברה מה שאומר שגם עלויות האחזקה מלבד הדלק יהיו גבוהות.

אין מתנות חינם.

חוץ מזה שבשטח לא זוכר ששמו מופיע ברשימת המצטיינים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אם בראש שלך להתפנק ברכב יוקרתי אן SUV גדול וחסכוני, אז זה רק דיזל, בנזין יהיה ממש לא חסכוני,

אך תצטרך לרדת הרבה בשנתון,

באותה מידה אמינות רכב ישן כזה תהיה בסימן שאלה.

• תוכן חדש...