Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

אחרי שנים שהיתה לי האופציה, סופסוף משתלם לי לקחת רכב ליסינג ואני מתלבט בין האפשרויות הבאות:

איביזה רפרנס (הדגם הבסיסי)

איביזה סטייל (הפרש של כמעט 300 ש"ח במחיר החודשי מהדגם הבסיסי) - האם שווה את ההפרש?

מיצובישי אטראז'

רנו קליאו הצ'בק אקספרסיון PACK PLUS

יאריס היבריד אקו

יאריס סול

רנו קליאו קולקשיין

סקודה רפיד אמבישן

סקודה פאביה אמבישן

אני רווק בלי ילדים ואני מדי פעם יורד לשטח קליל (ים/יערות) - אז גם נושא מרווח הגחון בעל חשיבות

אשמח להמלצות :)

פורסם

הייתי מעיף מייד - מיצובישי אטארז'(למרות שכנראה הכי עדיפה לדרכי עפר, יאריס סול ואם חסכון לא חשוב לך אז גם את היאריס הייבריד.

האיביזה היא הסופרמיני העדיפה כאן (הכי מרווחת ומאובזרת) ואישית הייתי מוסיף את ה300 שקל בשביל לקבל בקרת שיוט אדפטיבית שלא קיימת באף אופציה אחרת כאן- מאוד נוח בשיוט בינעירוני. החסרון הגדול שלה לטעמי הוא המושב שלא היה לי נוח אבל עדיף שתנסה בעצמך.

המושבים בקליאו יותר נוחים וגם היא יותר כיפית לנהיגה, אבל אין בטיחות אקטיבית כלל.

אם מאוד חשוב לך מרחב הגחון, תשאל על סיאט ארונה, תקבל את היתרונות של האיביזה במרכב מוגבה, אם לא עדיין האיביזה סטייל היא הפיבוריטית שלי מהאופציות כאן.

פורסם

אני בכל מקרה עם כל אחת מהבחירות הייתי סופר נזהר בדרכי אפר וכו' - כולן חוץ מהאטראז' אולי(שפשוט גרועה בכל דבר אחר) נמוכות ממש ו"ישמחו" לממש את ההתחייבות שלך לא לנהוג בדרך לא סלולה על רכב הליסינג.

בכל מקרה האיביזה סטייל במידה ונוחה לך נשמעת עדיפה באמת - אם הבקרת שיוט האדפטיבית לא קורצת לך תוכל לקחת את הרפרנס.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

לדעתי ההפרש בין רמות הגימור של האיביזה מוגזם, זה יוצא כמעט 10,000 ש"ח על פנים 3 שנים.

לא כתבת מה הבדלי המחירים בין הדגמים האחרים.

יאריס הייבריד מזכה אותך בהנחה בשווי שימוש בגלל שהיא היברידית. אני באמת לא משתגע על הרכב עצמו אבל אם יש לך איזשהי הגבלת דלק ואתה מרבה לנסוע בפקקים היא יכולה להיות משתלמת.

מעבר לכך מצטרף לדעת השאר, נשמע שלדרישות שלך האיביזה הכי מתאימה מהרשימה הזאת.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אהלן ותודה על התגובות!

אז ככה - התעדכנו המחירים ל-2019, ככה שעכשיו ההבדל בין האיביזה רפרנס לאיביזה סטייל הוא 400 ש"ח (בערך 250 ש"ח בנטו) - מה שרציתי לשאול הוא - האם ההבדל בגימור הוא רק הבקרת שיוט? כי אני באמת לא צריך את זה... הסיבה העיקרית שהדעפתי את הסטייל היא בגלל ההבדל במע' המולטימדיה (מסך 8 אינץ לעומת 5), אבל שוב אני לא יודע במה עוד מתבטא ההפרש ברמת הגימור ככה שאשמח לעצות.

לגבי היאריס הייבריד - ההבדל בינה לאיביזה רפרנס הוא 100 וקצת (בערך 50 בנטו). אשמח לעצות :)

פורסם

למזלנו לא חסר את אתר היבואן או אתרי השוואת נתונים בין מכוניות ורמות גימור.

מעבר למסך הגדול יותר ובקרת השיוט האדפטיבית מקבלים בסטייל מראות מתקפלות, משענת יד, חיישן גשם, פנסים עוקבי פנייה, מראה נגד סנוור, רמקולים מאחורה, ציפוי עור להגה ולידית ההילוכים, מראות בסוככי השמש, ג'אנטים ומראות בצבע הרכב.

בסטייל אגב לפי המפרט המסך הוא בגודל 6.5 ולא 8, זה שמור רק לגרסאות מעל הסטייל.

פורסם

מערכת המולאימדיה בגודל 8 אינץ לא רק גדולה יותר, היא כוללת גם ממשק Android Auto / Apple CarPlay המאפשרים להציג את Waze על המסך לחא צורך בזרוע וכדו ובעיקר מונע הצגת הודעות שהגיעו וכדו

פורסם

מבחינתי בשביל בקרת השיוט האדפטיבית, מראה נגד סנוור, רמקולים ומשענת ליד כן, הייתי מוסיף, אבל בסופו של דבר אתה צריך לחשב כמה התוספת הזו יוצאת לך בסה"כ לעומת איביזה רגילה.

לגבי המולטימדיה, עדיף כדי שלא יטעו אותך לברר מה אתה מקבל, במפרט הרשמי מצויין שמדובר ב6.5 אינץ' ולא כפי שאתה ומוטי ציינתם, והאנדרואיד אוטו/אפל קארפליי זה אופציה בתשלום ברמת הגימור הזו.

ניסית לברר על ארונה לטובת הדרישה שלך לשבילי עפר או שירדת מזה?

פורסם

בסופו של דבר זה יוצא לי בסביבות תוספת של 190 לחודש על הסטייל (בנטו) - שווה לדעתך?

הארונה בסופו של דבר נותנת מרווח גחון גבוה יותר, אבל אני לא יודע כמה משמעותי זה יהיה מבחינתי (לא שאני חורש או מתכוון לחרוש שבילי עפר, אבל כן יורד מדי פעם ממש בקטנה ליער, ובתדירות גבוהה לים). אין אופציה של הארונה עם 4*4 למיטב ידיעתי, אז זה רק המרווח גחון לא?

אגב - לא מצאתי אונליין - מה המרווח גחון של האיביזה?

• תוכן חדש...