Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אינני מנסה להעליב אותך.

אבל אני חושב שאף אחד לא יתייחס לשלטים שלך ליותר מאשר לבדיחה.

אלה שמחנים לאנשים בחנייה הפרטית יודעים טוב מאוד מה הם עושים.

הם יודעים שהחנייה הזאת זה רכוש פרטי שלך, אתה פשוט לא מעניין אותך בכלל.

הקיום שלך בעולם שולי אל מול אותו אדון שממש רצה להחנות שם.

עוד לא שמעתי על תיק פלילי שנפתח על דבר כזה. הגג שיצא מזה זה "חוסר עניין לציבור".

האיש שחנה לי בחניה הפרטית נכנס לחניה כי אחד הדיירים פתח לו את המחסום. ברור לי שהדבר יכול לקרות שוב, אבל לדעתי לפחות חלק מהאנשים יחשבו פעמיים בפעם הבאה לפני שהם מאפשרים לאורח שלהם לחנות בחניה פרטית של מישהו. בקשר לתיק הפלילי, לידיעתך העבירה הנ"ל נכללת בגדר "השגת גבול" וזו עבירה פלילית.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אל תעלב, באמת, אבל שקלת לעשות סטנדאפ? זה לא מישהו שחנה לך עשר דקות בחניה כי הוא היה חייב לקפוץ להביא משהו, זה מישהו שחנה לך 3 ימים רצוף(!!!) בחניה הפרטית שלך. נראה לך שחוסר נוחות מהווה פקטור משמעותי בתהליך קבלת ההחלטות שלו?

הבחור חנה לי בחניה במשך 3 ימים מאחר והיה חג והוא כנראה לא נוסע בחג. זה בדיוק הקטע המצחיק, שבנאדם דתי שומר חג וגונב חניה מאדם אחר.

פורסם
האיש שחנה לי בחניה הפרטית נכנס לחניה כי אחד הדיירים פתח לו את המחסום. ברור לי שהדבר יכול לקרות שוב, אבל לדעתי לפחות חלק מהאנשים יחשבו פעמיים בפעם הבאה לפני שהם מאפשרים לאורח שלהם לחנות בחניה פרטית של מישהו. בקשר לתיק הפלילי, לידיעתך העבירה הנ"ל נכללת בגדר "השגת גבול" וזו עבירה פלילית.

אז נשמע שהכשל הוא בשכן ולא באורח. אם השכן פתח לאורח את המחסום, אז האורח הבין שאיפה שפנוי - חונים.

פורסם
המשטרה לא גוררת רכבים שחונים בחניות פרטיות?

נכון להיום במדינת ישראל לא גוררים רכב מחנייה פרטית.

המשטרה מתקשרת לבעל הרכב, אם יש לך מזל הניידת מגיע אליך למקום ומתקשר ביחד איתך.

במידה והאדם מגיע מבקשים ממנו להזיז, במידה ולא, "אין מה לעשות, תצלם ותגיש תלונה".

אם אתה מבזבז את זמנך, נוסע לתחנה מחכה שם לחוקר ומגיש תלונה מה שקורה הוא "סגירת התיק עקב חוסר עניין לציבור".

בעיקר היום במדינת ישראל אתה יכול להחנות את הרכב שלך בחנייה של מישהו, לסנן את המשטרה והרכב שלך יעמוד שם עד שתועיל בטובך לבוא להזיז אותו.

פורסם
אז נשמע שהכשל הוא בשכן ולא באורח. אם השכן פתח לאורח את המחסום, אז האורח הבין שאיפה שפנוי - חונים.

כן, הכשל הוא גם בשכן. הבעיה היתה שלא ידעתי אצל מי מהשכנים האורח מתארח. 78 דיירים, לא רציתי לעבור דייר דייר.

פורסם
"השגת גבול"

הסגת גבול. מלשון נסיגה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
כן, הכשל הוא גם בשכן. הבעיה היתה שלא ידעתי אצל מי מהשכנים האורח מתארח. 78 דיירים, לא רציתי לעבור דייר דייר.

אז קדימה, לקדם אסיפות שלא מן המניין עבור כל הדיירים ולהעלות את הסוגיה הזו (או סתם להרים מופע סטנדאפ לרווחת כלל הדיירים*). אם פותחים את המחסום עבור אורחים, אז זה רק בתיאום עם אותם שכנים שהחניות שלהן נתפסות.

*נכתב בהומור כמובן, אל תיקח את זה אישית.

פורסם

כל פעם להחביא בורג קודח ב3 צמיגים.

הוא יוצא החוצה יוצא האוויר. הוא כבר לא יחנה שם.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
אז קדימה, לקדם אסיפות שלא מן המניין עבור כל הדיירים ולהעלות את הסוגיה הזו (או סתם להרים מופע סטנדאפ לרווחת כלל הדיירים*). אם פותחים את המחסום עבור אורחים, אז זה רק בתיאום עם אותם שכנים שהחניות שלהן נתפסות.

*נכתב בהומור כמובן, אל תיקח את זה אישית.

תראה, בשכונה שאני גר בה יש מצוקת חניה. כשמגיע אלי אורח גם אני לפעמים מכניס אותו לחניה, אלא שבניגוד לאות דייר, אני מפנה מראש את החניה הפרטית שלי לכבודו של האורח ומחפש חניה ציבורית עבור הרכב שלי. לצערי לא כל השכנים שלי נוהגים כמוני וזה המצב. אני לא חושב שהנושא מצריך מופע סטנדאפ, כשאתה מגיע הביתה הדבר האחרון שאתה רוצה לראות זה רכב זר בחניה שלך. מבחינה חוקית זה כמו שמישהו יכנס לך לדירה ויתנחל בה. אותו דבר.

פורסם
נכון להיום במדינת ישראל לא גוררים רכב מחנייה פרטית.

המשטרה מתקשרת לבעל הרכב, אם יש לך מזל הניידת מגיע אליך למקום ומתקשר ביחד איתך.

במידה והאדם מגיע מבקשים ממנו להזיז, במידה ולא, "אין מה לעשות, תצלם ותגיש תלונה".

אם אתה מבזבז את זמנך, נוסע לתחנה מחכה שם לחוקר ומגיש תלונה מה שקורה הוא "סגירת התיק עקב חוסר עניין לציבור".

בעיקר היום במדינת ישראל אתה יכול להחנות את הרכב שלך בחנייה של מישהו, לסנן את המשטרה והרכב שלך יעמוד שם עד שתועיל בטובך לבוא להזיז אותו.

הבנתי, זאת אומרת שאם בעל הרכב לא עונה אז אתה

תקוע עם הרכב מחוץ לחניה שלך.

אבל אם לא יכולים לגרור אותו, אז לא יכולים לגרור גם אותך אם תחסום אותו,.. זו אופציה?

פורסם
הבנתי, זאת אומרת שאם בעל הרכב לא עונה אז אתה

תקוע עם הרכב מחוץ לחניה שלך.

אבל אם לא יכולים לגרור אותו, אז לא יכולים לגרור גם אותך אם תחסום אותו,.. זו אופציה?

מצחיק שהעלת את זה.

במידה ואתה חוסם רכב, גם אם הוא חונה על החנייה הפרטית שלך, אתה מקבל קנס גבוה מהמשטרה.

• תוכן חדש...