Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מצחיק שהעלת את זה.

במידה ואתה חוסם רכב, גם אם הוא חונה על החנייה הפרטית שלך, אתה מקבל קנס גבוה מהמשטרה.

מצחיק זה שאני מקבל קנס ולא הבחור שחנה לי בחניה.

החוק ממש לצד העבריינים במקרה הזה.

אולי צריך לבנות כמו בשגרירות ארה״ב מדרגות פלדה שיוצאות מהקרקע..

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

או להאריך את המחסום, או להתקין עמודונים קטנים בין החניות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כאן בארהב מי שמחנה בחניה פרטית מסתכן בגרירה על חשבונו מחברת גרירה פרטית של אותו אזור.(תוך גג חצי שעה הרכב כבר לא שם) אני מניח שבארץ זה לא עובד ככה וחבל.

SOLD: MAZDA6 2.3L 2007

MITSUBISH PAGERO 3.8L 2008

פורסם

החוק בנושא מטומטם ולהבנתי יש כוונה לשנות אותו.

צריך להעביר את זה מתחום פלילי לתחום תעבורתי. ואפילו לאפשר לפקחים לרשום את זה.

חנית בחנייה שלא שלך בבניין - 500 ש"ח קנס.

כולם מרוויחים. בעל החנייה - כי אף אחד לא יעשה את זה יותר.

המדינה - כי ייכנס כסף מדוחות.

המשטרה - כי היא תפסיק להתעסק בשטויות.

פורסם

אצלנו בבת-ים.. :wink: כן - יש וואצ'פ משותף לכל הדיירים.

וכאשר הם חונים לרגע להוריד קניות או מבוגרים וילדים וללוות אותם הבייתה.. הם רושמים מראש.

ואם נדחף רכב זר לחנייה - שואלים שאילתה בוואצ'פ.. ותוך דקות מפנים את החניה.

וכמובן יש את המשטרה - לא להיתבייש ולהיתייבש - התקשרו, בד"כ הם מתקשרים לבעל הרכב.

ואם זה לא עוזר או לא מאתרים - הם מגיעים וכורזים.. ואו רושמים קנס.(לפעמים לוקח זמן)

ואם חונים באזורים אסורים לחניה, המפריעים לתנועה - הם מזמינים גרר וגוררים את הרכב.

זה הזמן לעשות סדר - אנו רגע לפני בחירות ברשויות המקומיות -

העלו עכשיו, את הנושאים הללו בפני המועמדים לבחירות.

יש לנו כלים.. חברתיים וואצ'פ ושמירת יחסי שכנות טובים.

ויש כלים שילטוניים - פיקוח עירוני ומשטרה - אפשר להשתמש בהם בחוכמה.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

לא הבנתי מה הקשר לרדת מהארץ?

אני גר במקום שהוא לא פאר התרבות: נתניה.

בכל שנותיי עם רישיון (מעל 10) חנו לי בדיוק פעמיים בחניה הפרטית (בשני מקומות מגורים שונים).

פעם אחת בן של שכנה מבוגרת שהתבלבל (הזמנתי משטרה וביקשתי לאתר בעלים רק ושלא יתנו דו"ח, אחרי 5 דקות ירד).

בפעם שנייה זה מישהו שאני לא מכיר וחסמתי אותו פשוט. בערב דפקו בדלת וביקשו שאתן להם לצאת אחרי שמלמלו כמה תירוצים שקריים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
יש לי 2 חניות צמודות רשומות בטאבו ששילמתי עליהן ממיטב כספי.

יש על כל אחת מהן מחסום חנייה על מנעול כי עייפתי כבר מלהתקשר למשטרה ולריב עם השכנים מהביינים ליד. (מגרש חנייה משותף ל6 בניינים).

החבר'ה בבניין שלי דווקא ממש אחלה במובן הזה.

היום חזרתי עייף מאוד מהעבודה כדי לגלות שאיזה חכמולוג הצליח לדחוס את הרכב שלו בין המחסומים ובעצם חנה על 2 החניות שלי :roll:.

אחרי שעה בערך הניידת שהגיע וטיפלה בנושא בצורה נהדרת.

הגיע השכן מהחנייה הצמודה לחניות שלי (לא עם הרכב הרגיל שלו). סיפר לי כמה שאני לא בסדר, שלא היה קורה כלום אם אני ואישתי היינו חונים לילה אחד בחנייה פנוייה של מישהו אחר. וכמובן סיפר לי עם הסטריקה בעניים איזה משוגע אני שאני מזמין משטרה על דבר שכזה. כל זה כמובן היה מלווה בנפנוף יד ערסי טיפוסי וצרחות "אלוקים איזה שכנים משוגעים שלחת לי" שלא היו מביישות את סרטון טיסת השוקולד.

חוץ מזה מידי שבוע בערך, איזה חכמולוג חונה על חלק מהחנייה שלי (זה שלא מכוסה על ידי המחסום), או מול החניות שלי וכבר התחלתי להתעייף מכל העניין. כל יום שאני חוזר הביתה זה הימור אם יהיה לי איפה להחנות או שאצטרך לבזבז שוב שעה מהחיים שלי ולקוות שבעל הרכב יענה לשוטר בטלפון.

יש למישהו עצה טובה לתת לי מה עליי לעשות בעניין? מישהו נתקל בסיטואציה דומה ופתר אותה איכשהו?

תוסיף בשתי הפינות החיצוניות של החניות. וכן באמצע בין שתי החניות עמוד פלסטיק קטן.

''נחום תקום''. זה יפתור לך את הבעיה.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם
תוסיף בשתי הפינות החיצוניות של החניות. וכן באמצע בין שתי החניות עמוד פלסטיק קטן.

''נחום תקום''. זה יפתור לך את הבעיה.

Sent from my GROUND HOG using DOLBY DIGITAL

או.

להתקין את 2 המחסומים הקיימים באופסט שונה, שאינו במרכז. להזיז כל מחסום X ס"מ ימינה\שמאלה, כך ששני המחסומים יתקרבו זה לזה. כך לא יהיה די מרווח במרכז ולא תהיה אפשרות לחנות בין החנייה שלך לחנייה לידך עדיין (כל עוד גם לה יש מחסום... או שיש בה רכב חונה).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בפעם אחרונה שהתדיינתי עם השכנים בעניין החניה שלי שחונים בה, זה נגמר במגב אחורי ברכב שלי שנמצא לא במיקום בו תוכנן להיות.

למשטרה פניתי (בעניין החניה + הנזק) וכמובן שאני לא מצפה לראות הרבה.

אבל במצב כזה, אני באמת תומך ברעיון של מעבר מפה. אחוז גדול מהאוכלוסיה הוא אלים ואגרסיבי, באופן מייאש זה גם האחוז באוכלוסיה הגדל מהר יותר ומחנך את ילדיו לאלימות ולאגרסיביות (כמובן על ידי להיות אלימים ליד הילדים) כך שאם אתה בונה על שיפור, אני בספק אם תקבל את מבוקשך.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

מקרה דומה קרה לאחרונה אצל אימי: שכן (בתחילה לא זיהיתי בוודאות את הרכב ואותם שכנים שחשדנו שהרכב שלהם, והתברר שהוא היה שלהם, לא היו בבית) חנה בחניה שלה. מתחם החניה משותף (החניות בפנים פרטיות. בחניה הפרטית של אימי יש 2 שלטים המציינים שהחניה פרטית, וכולם יודעים), מקורה ועם שער חשמלי (לאותו שכן יש שלט כי יש להם חניה אחת באותו המתחם).

התקשרתי למשטרה ונאמר לי שכדי שניידת תגיע נצטרך להראות לשוטרים אישור כתוב שהחניה של אימי. זה לא מנע מהם לאתר אותו בטלפון ורק אחרי שהתקשרו אליו הוא הזיז את הרכב.

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

היום הגעתי והכוכב חונה בחנייה לידנו (כנראה שלו) אבל עם גלגל אחד מעבר לקו ההפרדה בין החניות. כנראה שבאמת מדובר באהבל רציני עם יכולות חנייה אפסיות.

הבלגתי היום כי באמת שאין לי כוח לזה יומיים ברצף.

• תוכן חדש...