Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ספציפית בצק לפיצה.

התוצאות מגוגל לא החלטיות.

כרגע הבצק עבר התפחה של 4 שעות, מתלבט אם לתת לו לתפוח עד מחר בערב ואז להקפיא, או כבר עכשיו להקפיא.

וגם, כמה זמן ניתן לשמור במקפיא?

עריכה אחרונה על ידי אספ
פורסם

אני מרדד לצורת פיצה, מתפיח מעט ומקפיא. אח"כ מוציא מההקפאה, שם את שאר המצרכים (רוטב, גבינ"צ) ואופה (בלי להתפיח או אפילו להפשיר).

נשמר כשבועיים. אחרי זה מתחיל לקבל טעם לוואי.

:turn-l:
פורסם

אפשרי בהחלט, אפילו נוהגים לעשות את זה במקומות גדולים שמוכרים פיצות. (אבל לא לאורך זמן)

גם אני חשבתי שזו עוד שאלה שאלתית...

פורסם

מניסיון, כן.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מבחינת כללי הפורום לא אמורה להיות בעיה.

מאיזה בחינות אתה שואל אם זה בסדר? לא נעים לך ממישהו?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
עשיתם לי חשק

תנו מתכון לבצק טוב ולרוטב עגבניות טוב.

המתכון הוא לא הבעיה, העניין לדעת לעבוד נכון

בצק פיצה לא מכיל הרבה אבל צריך לדעת לעבוד עם שמרים (לא סיפור למי שכבר ניסה והצליח)

לשתי פיצות (יש לי מגשים טיפה גדולים יחסית בתנור והבצק יוצא קצת שמנמן) אני עושה (הכל בגרמים) 750 קמח פיצה של שטיבל, 10 שמרים יבשים (או 35 טריים), 7 מלח 15 סוכר 35 שמן זית ומים כמה שלוקח (כחצי ממשקל הקמח) מתפיח בכדור פעם אחת ומרודד פעם שניה

רוטב, ראה את טרד הירקות הטפלים של השנה ולכן אני עובד עם פולפה של מוטי, +שום (2-3) +פלפל שחור +צרור בזיליקום טרי או אורגנו יבש, הכל עולה לגז קצת לריכוך ואז נטחן עם סטיק, מספיק בדיוק לשתי פיצות

גבינה אני מגרד לבד טל העמק (שהיא אמנטל) ולא עמק (שהיא אדם) ומוסיף 10% משקל בפרמזן מגורד

food_2016_0218.jpg

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

המתכון של דרורזי לרוטב - לגזור ולשמור. מושלם.

בנוגע לבצק - עברתי מזמן לאלתורים לפי העין. מכניסים למיקסר ומתקנים מינונים בהתאם למראה של הבצק...

בנוגע לגבינה - אידאלית, ערבוב של מוצרלה ו"נועם" עם אחוז קטן של פרמזן. לא צריך תוצרת חוץ מבאפלו אורגני שגדל באלפים האיטלקיים, בשביל פיצה היצרנים המקומיים מספקים את הסחורה. לקמצנים אפשר גם רק גבינת "נועם", לטעמי האישי והבלתי מחייב בעליל, עם פרמזן בצד.

תוספות - אין תחרות לפטריות טריות שקצת נמשחו בשמן זית. המועדף שלי - אנשובי עם בצל חי ופלפל חריף.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• אחראי פורום
פורסם

גם אנחנו נאמנים למוטי, אחרי המון ניסיונות שהיו טעימים אבל לא נתנו את הבינגו.

עובר בישול קצר עם תיבול קל ושום וזהו.

היתרה שלו מוקפאת לפעמים הבאות, גם בצק מותפח אנחנו מקפיאים בלי בעיה. חוץ מהבדל קל ברכות שלו (יותר צמיגי), אין שום הבדל.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אין בעיה להקפיא בצק פיצה.

לטעמי עגבניות טריות עדיין יוצאות יותר טעימות ברוטב, גם אם לא הכי טובות.

משתמש במעט פרמז'ן רג'יאנו ובמוצרלה, שדווקא יבשה ולא בופאלו, יותר מתאימה לפיצה לטעמי (נמסה ונמתחת יפה לעומת הרטובה).

לתוספת פפרוני טוב מעל ואני בגן עדן.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...