Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עבודת פיבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה דעתכם? יפה אהה זו לא העבודה שלי פשוט צילמתי.

23-01-05_1524.jpg

23-01-05_1525.jpg

23-01-05_1526.jpg

23-01-05_1527.jpg

23-01-05_1528.jpg

23-01-05_1529.jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

ועוד כמה תמונות

23-01-05_1530.jpg

23-01-05_1531.jpg

23-01-05_1532.jpg

23-01-05_1533.jpg

23-01-05_1534.jpg

23-01-05_1535.jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

העבודת פיבר, ממש יפה!

מה שאני לא מבין אנשים באמת חושבים שזה יפה לאפלאוז?!

"מתחילים בשיא המהירות ומגבירים לאט לאט.."

(קרמבו - מבצע סבתא).

פורסם
העבודת פיבר, ממש יפה!

מה שאני לא מבין אנשים באמת חושבים שזה יפה לאפלאוז?!

אתה חייב לראות איך האוטו נירא נכון לעכשיו! משהו חבל"ז הבן אדם הוסיף לו מגנזיום פצצתי בצבע זהב ושם לו ספוילר משהו יפה! ואני ממש היתי רוצה לראות אותך לוקח יוזמה ומשפר דייהטסו!
פורסם

אני דווקא לא הייתי רוצה בכלל לראות שמישהו לקח יוזמה והחליט לשפר חיצונית אפלאוז.... אבל זה רק אני... וכל אחד יעשה מה שלטעמו....

בהצלחה בהמשך הבנייה....

קו---------------------------------------

פורסם
מה דעתכם?
דעתי?

מכיר את המישפט:"נזם זהב באף חזיר"?

זה ממש המיקרה...

חוץ מכך נראת עבודה יפה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

העבודה עצמה נראית ממש מקצועית ויפה,

העניין הוא שחסר קצת טעם פה, קודם כל זאת אפלאוז, שנית זו אפלאוז, שלישית זו .... סתם.., פשוט הייתי מוריד את הסמל של דייהטסו מקדימה ובכללי לא מנפח כ"כ את הרכב, קצת יותר עדינות,

מה גם שמבחינה חיצונית יש לשפר דברים כמו ג'אנטים במקום הטאסות המגעילות שכבר הורסות את כל הלוק של הרכב...

פורסם

דווקא חמוד לאללה. ולכל האנשים שאומרים שדווקא זה לא יפה לשפר אפלאוז כל אוטו שמשפרים עם טעם .. יוצא יפה זה שאתם רגילים לשפר הונדות ואימפרזות זה משו אחר... לדעתי האוטו יצא יפה מאד ... דרך אגב.... קלטתם את ה "אל פחד"...הרס הכול...

יש למחוק חתימות חסרות טעם, ויפה שעה אחת קודם!

פורסם
דווקא חמוד לאללה. ולכל האנשים שאומרים שדווקא זה לא יפה לשפר אפלאוז כל אוטו שמשפרים עם טעם .. יוצא יפה זה שאתם רגילים לשפר הונדות ואימפרזות זה משו אחר... לדעתי האוטו יצא יפה מאד ... דרך אגב.... קלטתם את ה "אל פחד"...הרס הכול...
אנשים משפרים הונדות ואימפרזות, כי הונדה זה אוטו בעל מנוע אטמוספרי טוב. שמניב כוח סוס יחסית גבוה לנפח המנוע. וטמון בו לדעתי פוטנציה לרכב מהיר מאוד, בקו ישר. לאימפרזות אני בכלל לא אתייחס.

אפלאוז לשפר?.. אין לי מושג מה עבר בראש של בעל הרכב.

"מתחילים בשיא המהירות ומגבירים לאט לאט.."

(קרמבו - מבצע סבתא).

פורסם

חחח במחיר של השיפורים החיצוניים האלה הוא יכל לקנות עוד אוטו,

ואם הוא היה מוכר את הדיהטסו ולא עושה את השיפורים האלה, הוא יכל לקנות אוטו ממש ממש ממש יפה!

אבל בראסמי ממש עבודה יפה, מכוער על האוטו, אבל עבודה יפה

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

QUOTE=leonidhavkin]חחח במחיר של השיפורים החיצוניים האלה הוא יכל לקנות עוד אוטו,

ואם הוא היה מוכר את הדיהטסו ולא עושה את השיפורים האלה, הוא יכל לקנות אוטו ממש ממש ממש יפה!

אבל בראסמי ממש עבודה יפה, מכוער על האוטו, אבל עבודה יפההבן אדם עשה את כל העבודה הזו בעצמו! ולא הלך ושילם אלפי שקלים על ניפוחים. ובאמת כל הכבוד לו!!!

פורסם

עבודה יפה לדעתי....

ראיתי תרכב ***תרכב = את הרכב ***במיצאות ונראה יותר יפה מאשר בתמונות

חלומות נועדו בשביל להגשים אותם . . . 8)

אסקורט דור1 רפליקת RS (היעד - 150כ"ס אטמוספרי חזק)

סיוויק Eg6 סדאן/האצ'בק (מנוע B18c5 + מגדש על 320כ"ס)

ER-edition. . .ויש כאלה שאומרים שיש לי הרבה חלומות :lol:

• תוכן חדש...