Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עבודת פיבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד שהגדלתי את התמונות וראיתי את הרכב מכל הכיוונים הייתי בטוח שזו גולף !!!

העבודה נראית עשר למרות שזה נורא נורא מוגזם לאוטו הזה ובכלל לדעתי לכל אוטו זה יראה מוגזם .

גם על ניסאן סקייליין .

מתי יבינו אנשים שדווקא העדינות היא זו שעושה את כל ההבדל ולא הגזמה .

ים long time no

פורסם
הבן אדם עשה את כל העבודה הזו בעצמו! ולא הלך ושילם אלפי שקלים על ניפוחים. ובאמת כל הכבוד לו!!!

אם אתה יכול ליצור ביננו קשר אני אשמח, תישלח לי את הפלאפון שלו בפרטי...(במידה והוא מסכים כמובן)

פורסם

מה שעצוב זה שעכשיו הבן אדם בטוח שיש לו רכב ספורט חבל"ז קרג"ז בידיים והוא כנראה יתחיל להשתולל.

עכשיו מה מפחיד פה?

שזה אפלאוז רכב שמגיע ל140-150 בלי הרבה בעיה ,נותן הרגשה נינוחה ,וכל קשר בינו לבין הכביש מיקרי בהחלט.

אני מקווה שהבן אדם יותר חכם ממה שאני חושב שהוא.....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

חברה שתיהיו בריאים כולכםםם......זה הוא כבר הרכב החמישי שאני מתבונן בו ואומר איך אפשר לעצב ככה את הטמבון הקידמי והינה התשובה:

התמונה הזאת חברים מה שאומרת דבר פשוט....כל מתחיל שיכול לרתח תושבת חדשה לטמבון , יכול בקלותתת רבה לחבר את הטמבון הזה לכמעט כל אוטו ,

בנתיים ראיתי

הונדה , אפלאוז , סיאט איביזה וב"ה אם יהיו לי 800 שקל כמו שאנשים רוצים למכור את זה , גם לסקודה שלי....חח

617.jpg

פורסם

אני לא מבין מה כולם מתלהבים??

עבודה בסדר גמור, אבל בשביל שעבודה תהיה טובה צריך טעם!!

מה זה כל הגועל הזה, כל המוסיף גורע שמעתם?

צריך לדעת לעשות דברים בעדינות שיראה ברברי אבל אלגנטי, לא משהו שיראה כאילו עשו תערובת בין גולף לBMW להונדה יחד עם קצת ניסן ויצא קשקוש...

:-D

פורסם
זה נראה פוטושופ...
חחחחחחחחחחח!!! רואים שאתה ממש לא מבין כלום!
זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

כמה זה עלה זו השאלה?

קבל תיקון, לא שמתי לב שרשמת שהוא עשה את זה בעצמו.

בכל מקרה, תן לי פרטים שלו, מעניין מה הוא יוכל לעשות עם ה-121 שלי:)

לא הרבה, אבל גם המעט שיעשה יספק אותי...

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

מאיפה הבחור? (אפשרות בפרטי)

השיפורים יהיו על טיגרה :)

דרך אגב, גם אני חושב שעדיף לשפר בטוב טעם ולא לנפח את כל האוטו.

פורסם

פייי רק אתמול ישבתי עם חבר עם אפלאוז ודיברנו על הנושא של לשפר אותה חיצונית היינו סגורים על זה שאף אחד לא יעשה את זה (בהיסחפות כזאת) אבלמה לעשות יש הפתעות!!!

איך אני משיג את הבעלים של האוטו הזה???

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

• תוכן חדש...