Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

הI800 של אבא שלי עם 325,000 קילומטר-

בזמן מעבר על שיבושים או משטחים שגורמים לרכב לייצר נטייה לאחד הצדדים ( גלים על הכביש,מדרכות) מתקבלת מכה חזקה מאיזור בית הגלגל בצד הנהג, ממש כאילו בן אדם עומד למטה ונותן מכה חזקה עם פטיש ברצפת הרכב. המכה מורגשת הכי חזקה באיזור הרגליים של הנהג, קצת אחרי בית הגלגל.

מצב בו אחד הגלגלים הקדמיים (בעיקר בצד הנהג) עולה כלפי מעלה וסוגר את הבולם.

ניסינו להסתכל, הכל נראה יושב ומורכב טוב. לא משוחרר ולא שבור.

הבולמים הוחלפו לפני 25 אלף קילומטר (לדעתי לא לחדש אלא משומש),בגלל שהרכב רעד במהירות גבוהה- הבעיה נפתרה אחרי החלפת הבולמים.

יכול להיות שהבולם תקול? יכול להיות חלק אחר שצריך לנסות להעיף מבט?

הרכב יכנס ביום שלישי למוסך אבל הייתי רוצה לבוא אליהם עם השארות או רעיונות שלא יתחילו בשיטה המקובלת להחליף חצי רכב ללא להצלחה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

צריך להרים את הרכב ולהסתכל על כל מערכת המיתלים. וכן...בולם יכול לייצר את התופעה המתוארת פה. ברכב שנוסע כל כך הרבה לא שמים בולמים משומשים זה סכנה בטיחותית!

פורסם (נערך)

אני לא בטוח לגבי המשומשים, אני צריך לחדד את הנושא עם אבא שלי שעכשיו בים המלח (על רכב אחר).

עריכה:

הבולמים אכן משומשים ואין לו מושג אם החליפו כריות בולם, הוא לא נכח והקבלה אצל הרואה חשבון. :brickwall:

כחלק מהחלפת הבולמים הוחלפו גם כריות בולם?

עריכה אחרונה על ידי GABIUBOGI

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אז אי אפשר להתקדם לדום מקום בלי שוב להרים את הרכב ולבדוק כמו שצריך. ותעשו לעצמכם טובה שימו בולמים חדשים גם אם הם חליפיים ממותג פחות מוכר.

• תוכן חדש...