Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי עוד מכור ל PUBG?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מחר יוצא COD למי שרוצה באטל רויאל מודרני שעשוי טוב מאוד.

מחירים סבירים ב-CDKEYS

סביבות ה-150 שקלים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
כשמגיעים לעשיריה האחרונה זה נהיה משעמם

תמיד יש אחד שמוצא רכב ופשוט מטייל איתו ומנסה לדרוס את מי שאפשר

אין באמת קרב

ברמות הגבוהות זה פחות קורה אבל עדיין מתחיל לשעמם. ברגע שמגיעים ל5 שחקנים אחרונים זה פחות טקטי ויותר מזל

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

הורדתי דגם :-), רז סבבה על שיומי A2 לייט אבל המסך מרגיש קטן.

היום הצלחתי להגיע לסוף שנישארנו רק שתיים, אבל מתתי כי פיתאום הגיע הסביבה הכחולה ממש מהר ולא יכולתי ליברוח ברגל אז מתתי :-(.

עדיין לא מבין כלום במישחק אבל מצליח לישורד סבבה חח.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ: זה קטע, כמעט ולא מצליח להתארגן על קבוצה במעט זמן שמזדמן לי לשחק באופן אקראי, שם עם מצב של 4 או זוג, פחות אוהב לשחק לבד אבל מה? אני עם דגל ישראל בסמלון ואשכרה נתקל בשנאה ישירה! בעיקר מכל מיני שחקנים של ארצות ערב אבל לא רק! זה הזוי אבל בתור אחד שלא היה בחו''ל המון שנים לא חויתי כזאת שנאה רק כי אני עם דגל ישראל!

היום היה שיא, שיחקתי ברביעיה, אחד על ההתחלה התחיל לכתוב f**k ישראל ועוד מגוון כיתובים ואימרות בצ'אט, האמת לא הגבתי כי אין לי באמת סבלנות לזה ופשוט תפסתי אזור והתנתקתי מהקבוצה, אני שם לב שהוא מתבטא i kill you israeli ועוד ואשכרה רודף אותי, הוא בסוף נהרג באופן אקראי כלשהו וכנראה שם על מצב שהוא צופה בי והתחיל להנחות את החבר שלו מה אני עושה ואיך להגיע אליי! בסופו של דבר החבר הגיע אליי וניסה לחסל אותי בעודי רכוב על אופנוע, בקרב השלכת רימונים בינינו איש לא מת אך אז הוא עלה על רכב ופוצצתי אותו מה שגרם למוות של הבחור (כשהוא זחל גם זרקתי עליו רימון כמובן).

ניצחתי במערכה אבל הזוי שנגררתי בכלל לכזה פיגור במשחק!

ולשורש העניין, ניסיתי מגוון הגדרות שפה כדי להמנע משחקנים שלא מתים על ישראל אך טרם עליתי על משהו שיסנן אותם (רוסית, פורטוגזית, אנגלית, גרמנית) אך ללא הצלחה מספקת.

אני עוד מחכה לראות אם הוא עשה ''דווח'' ואקבל נקודות שליליות.

Sent from my MI 9 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

השרתים של "אירופה" זה 50% שחקנים מארצות ערב והמזה"ת (הרבה עיראקים ומצרים), 35% מזרח אירופאים מהסוג הכי אנטישמי שקיים (אוקראינה, פולין), ו 15% מערב אירופאים

בכל רגע נתון משהו כמו 90% מהנוכחים בשרת עוינים לישראל, זה ממש לא מפתיע. תתעלם או שתטריל.

פורסם

כשזה קורה לי, אני מייצר לי תרחיש דמיוני שבו חברי הקבוצה מושחתים והם בוגדים בי והמסע שלי הוא לשרוד

חחח

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

לידיעת המתעניינים יש שרת דיסקורד ישראלי פעיל מאוד שמארגן מידי פעם טורנירים.

מאמין שחיפוש קצר בגוגל ימצא אותו (Pubg israel) או משהו בסגנון.

פורסם
השרתים של "אירופה" זה 50% שחקנים מארצות ערב והמזה"ת (הרבה עיראקים ומצרים), 35% מזרח אירופאים מהסוג הכי אנטישמי שקיים (אוקראינה, פולין), ו 15% מערב אירופאים

בכל רגע נתון משהו כמו 90% מהנוכחים בשרת עוינים לישראל, זה ממש לא מפתיע. תתעלם או שתטריל.

אני יכול לשחק תכלס דרך שרת אחר?

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

כן, אבל אתה תסבול מפינג גבוה.

לשם השוואה: אירופה- 60-100ms

ארה"ב- 100-180ms, מכניס אותך לעמדת נחיתות

קוריאה/יפן- 250-330ms, לא שחיק

פשוט תישאר על השרתים של אירופה ו GIT GUD

תתגרה בהם עם "תעל בוצ'ינקי" בזמן שאתה בכלל במקום אחר. המפגרים האלו לא מבריקים במיוחד, וזכיתי להרבה chicken dinners עם אסטרטגיות מאוד פשוטות

פורסם
כן, אבל אתה תסבול מפינג גבוה.

לשם השוואה: אירופה- 60-100ms

ארה"ב- 100-180ms, מכניס אותך לעמדת נחיתות

קוריאה/יפן- 250-330ms, לא שחיק

פשוט תישאר על השרתים של אירופה ו GIT GUD

תתגרה בהם עם "תעל בוצ'ינקי" בזמן שאתה בכלל במקום אחר. המפגרים האלו לא מבריקים במיוחד, וזכיתי להרבה chicken dinners עם אסטרטגיות מאוד פשוטות

ניסיתי, אכן לא שחיק :-(

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם (נערך)

אתה יכול לשנות בהגדרות (איפה שבוחרים את המפה) את השפה שאתה דובר. אני שיניתי למשהו שנראה כמו יפנית וקוראינית וזה מוריד את כמות הבני דודים באופן משמעותי. הרבה שחקנים בוחרים רוסית למשל וגם מדווחים על כמות פחותה של בני דודים בצוות.

לגבי להרוג חברי צוות שמציקים לך - כל פעם שאתה עושה את זה זה דופק לך את דרוג ה - merit. אחרי כמה פעמים שתעשה את זה תהיה חסום לתקופה מלשחק במשחקי צוות ותוכל לשחק במצב סינגל בלבד עד שדירוג הmerit שלך ישתקם.

מבין אותך שלפעמים החבר'ה האלה מציקים ובא לפוצץ אותם - אני עשיתי את זה פעם אחת כששיחקתי עם שני שחקנים שהיה להם צלבי קרס ליד הכינוי. הגענו לעשיריה האחרונה אחרי שלכל אחד היה איזה 10 קילים ואז פוצצתי רימון כשנסענו שלושתנו ברכב, הם התחרפנו מזה.

עריכה אחרונה על ידי Matanel

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ לשאלה טכנית.

יש לי שיומי מי 6 (המשחק יכול להיות על ההגדרות הכי גבוהות)

הבעיה שכשאני משחק עם אוזניות BT (ניסיתי 2 סוגים) לא עובד המיקרופון (לשיחות בטלפון והכל עובד חלק).

נתתי את כל ההרשאות כמובן

מישהו נתקל בזה?

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

המיקרופון באותן אוזניות BT עובד מחוץ למשחק?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כן,

לשיחות בטלפון או הודעות בווטסאפ הכל עובד חלק

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L