Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות לרוכב מתחיל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עכברון!

בכל אופן, כל פריט מיגון אפשרי יעלה הון תועפות.

מעיל וקסדה זה מספיק להתחלה, וכפפות (תודה על התיקון).

רמי

זו אימרה שוות ערך. במיוחד לנאמר לך שעוד 1000 ש"ח ישלימו את החסר הבסיסי .שלא לדבר על הגזמות ש 5000 ש"ח יתנו לו מיגון בצורת חליפה, קסדה, כפפות ומגפיים.

אבל זה לא החלק החשוב פה .ולא בדקדוק על הפסיק עסקינו .אלה הנקודה שאתה מסרב להבין שכרוכב יותר ותיק (וכפי שנראה חבר של השואל ) אתה אמור לתת עצות אחראיות ובטיחותיות ולא להמליץ על המינימום .כי כך אולי דרך חינוך הרוכבים "המתחילים " (שאני בנהם) יבחרו מתוך הבנה לרכב ממוגנים ,על כלי תקין, לאחר קורס רכיבה ובצורה אחראית בכלל.

בזה שנינו סיכמנו את הדיון הזה וגלשנו הרבה מחוץ לגבולות השירשור .אני אמשיך לחסוך כדי שתמיד יהי לי את כל הציוד שנראה לי דרוש .ואתה תמשיך לחסוך ולקנות ולרכב איך שנראה לך ומה שנראה לך .

ואני מאחל לך שלא משנה איך תרכב שבחיים לא תרגיש את הכביש בשום דרך חוץ מהברך והגלגלים.

Dead but dreaming

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה על האיחולים!

מי שעד כדי כך מפחד, ופרנואיד. שיקנה רכב!

תראה, אני לא מוסמך על ידי אף אחד למן עצות, אולי אני סתם קשקשן, ולא מבין שום דבר, אבל זאת עדין הגישה שלי, ואני מציד אותה ככה, אם לפי דעתך זה שגוי, אתה מנסה לתקן אותי, ולהציג את דעתך.

על בסיס כזה עובד הפורום.

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

נכון ולכן אין לנו שום צורך לכאוס או לריב .כל אחד יציג את דעתו והשואל יבחר למה להקשיב עם בכלל.חלק פה רוצה לחנך בדרך אחת האחרים בדרך אחרת .אחד חושב שהכלי בא לפני המיגון השני להפך .וכמו שנאמר בשירשור במקביל כל אחד זכותו לבחור ,ואל לנו להציג את דעותינו כתורה מסיני.

Dead but dreaming

פורסם
נכון ולכן אין לנו שום צורך לכאוס או לריב .כל אחד יציג את דעתו והשואל יבחר למה להקשיב עם בכלל.חלק פה רוצה לחנך בדרך אחת האחרים בדרך אחרת .אחד חושב שהכלי בא לפני המיגון השני להפך .וכמו שנאמר בשירשור במקביל כל אחד זכותו לבחור ,ואל לנו להציג את דעותינו כתורה מסיני.

אתה רואה שיש הבנה!

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

• תוכן חדש...