Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות לרוכב מתחיל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. אני מעוניין לעבור לדו גלגלי ממספר סיבות. אני בתהליכים לקבל רשיון (עד 500) והייתי מעוניין לקבל המלצות על מה לקנות.

יש 4 נסיעות בין עירוניות קצרות בשבוע (בתוך גוש דן), וחשובה לי הנאה מירבית מנהיגה עד כמה שניתן בתקציב שיש - עד עכשיו הייתי על רכב ספורטיבי.

התקציב יהיה באיזור ה-15K לא כולל אביזרים נלווים.

השאלה היא האם בתור רוכב לא מנוסה בעליל עדיף לבלות כמה חודשים על קטנוע לפני אופנוע?

קיבלתי המלצות על ההונדה CH250.

אם אופנוע זה סביר בכל זאת, מה מומלץ?

אנא נסחו תשובות בפשטות וללא ביטויים מהתחום, אני לא מבין גדול (או בכלל).

תודה!

קוואסקי EN 500 VULCAN

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לדעתי עלייה לקטנוע לפני אופנוע יש בה יתרונות אך יותר חסרונות (אם אתה בן אדם שםוי שלא אוהב לסכן את חייו).

צורת הרכיבה בקטנוע משגרת לרוכב המון ביטחון וכתוצאה מכך הרבה קטנוענים מרבים להשתולל בכביש - אני קורא לזה תופעת השליחים , חיתוכים לא זהירים , הרגשת ה"לבד" על הכביש.

אם אתה אדם שפוי ועם ראש על כתפייך , אני ממליץ לך לעלות על אופנוע (למשל GS) , האופנוע יותר יפחיד אותך,ומניסיוני האישי הפחד הזה גורם לך ללמוד דברים לאט ובטוח.

עלייה על קטנוע לפני אופנוע תגרום לך בתור אופנוען , להתנהג כקטנוען , שזה שני דברים שונים לחלוטין כפי שכתבתי לעיל.

בכל מקרה תעשה את השיקולים שלך , ותעשה טובה לא להשתגע על הכביש אין לך מושג כמה חראות נמצאים בו .

ושיהיה בהצלחה.

פורסם
שלום לכולם. אני מעוניין לעבור לדו גלגלי ממספר סיבות. אני בתהליכים לקבל רשיון (עד 500) והייתי מעוניין לקבל המלצות על מה לקנות.

יש 4 נסיעות בין עירוניות קצרות בשבוע (בתוך גוש דן), וחשובה לי הנאה מירבית מנהיגה עד כמה שניתן בתקציב שיש - עד עכשיו הייתי על רכב ספורטיבי.

השאלה היא האם בתור רוכב לא מנוסה בעליל עדיף לבלות כמה חודשים על קטנוע לפני אופנוע?

תודה!

אופנוע, בשביל הרגש.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

שלום לך.

אני מצטרף לקודמי ואומר שאם בסופו של דבר אתה מתכוון לרכב על אופנוע.

כדאי להתחיל מאופנוע מתון. בגלל: התנוחה, הילוכים, אחזקה.

ולא חובה דווקא להתחיל מ ER/GS/CB גם GN/MZ יספק לך המון פאן בהתחלה ויכניס אותך אט אט לתחום הדו"ג.

רונין-רוכב ללא אופנוע

פורסם
שלום לך.

אני מצטרף לקודמי ואומר שאם בסופו של דבר אתה מתכוון לרכב על אופנוע.

כדאי להתחיל מאופנוע מתון. בגלל: התנוחה, הילוכים, אחזקה.

ולא חובה דווקא להתחיל מ ER/GS/CB גם GN/MZ יספק לך המון פאן בהתחלה ויכניס אותך אט אט לתחום הדו"ג.

האם העובדה שאתה מעודד את המ.ז בצורה נלהבת כל כך קשורה למודעת המכירה בתחתית:-D:wink:

פורסם
האם העובדה שאתה מעודד את המ.ז בצורה נלהבת כל כך קשורה למודעת המכירה בתחתית:-D:wink:

גם.

ובמקומך פינקי ידידי. (הבנתי שאתה בשלבים של גירוד גרושים לאופנוע)

הייתי גם פוזל לכיוון החתימה שלי. :)

רונין-רוכב ללא אופנוע

פורסם
גם.

ובמקומך פינקי ידידי. (הבנתי שאתה בשלבים של גירוד גרושים לאופנוע)

הייתי גם פוזל לכיוון החתימה שלי. :)

חלילה שלא תבין אותי לא נכון. לא זילזלתי.....אני בכנות חושב שהמ.ז הוא כלי מצויין שלא ממש זוכה להערכה ככלי בסיסי למתחילים וחסרי פרוטה.:-)

אני עוד זוכר לפני שנים כשיצא לי לרכב על הגאוו'ה המעשנת של אחי, כמה שההשוואה בינה לבין המ.ז עשתה עוול למ.ז:beerchug:

הגרושים לאופנוע מוכנים (וגם למשהו קצת יותר מלמ.ז)......הבעיה שמעכבת בשאיפה תפתר בקרוב...סוג של ענייני התארגנות על החיים:roll::drinking:

פורסם

בעיקרון..., עדיף כבר אופנוע מתון...

אם תקנה קטנוע..., זה לא יהיה לכמה חודשים...

אתה תהיה איתו יותר זמן.., וכבר תרצה לעבור לאופנוע...

ואם כבר המטרה הסופית היא אופנוע (לא משנה איזה) אז עדיף כבר ישר להתחיל עם התנהגות ותפעול

של אופנוע.

יש גם משהו בדבריי asaftas לגבי הפחד הזה שמונע ממך לעשות דברים מסויימים בהתחלה,

אבל אסור לשכוח שדווקא הכח שטמון בכלים האלו "לפעמים" גם מושך אותך לעשות מעבר ליכולות

שלך בתור רוכב מתחיל וגם מעבר ליכולות הכלי.

בכל מקרה תחשוב טוב טוב על הצרכים שלך ומה אתה רוצה פלוס חישובי תקציב (כולל מיגון וביטוח)

ובתקווה שתגיע להחלטה נבונה.

בהצלחה!

-tPR:ReDesign

-"We Do Better at 45°"

פורסם
חלילה שלא תבין אותי לא נכון. לא זילזלתי.....אני בכנות חושב שהמ.ז הוא כלי מצויין שלא ממש זוכה להערכה ככלי בסיסי למתחילים וחסרי פרוטה.:-)

אני עוד זוכר לפני שנים כשיצא לי לרכב על הגאוו'ה המעשנת של אחי, כמה שההשוואה בינה לבין המ.ז עשתה עוול למ.ז:beerchug:

הגרושים לאופנוע מוכנים (וגם למשהו קצת יותר מלמ.ז)......הבעיה שמעכבת בשאיפה תפתר בקרוב...סוג של ענייני התארגנות על החיים:roll::drinking:

הכל ברוח טובה ידידי :)

רונין-רוכב ללא אופנוע

פורסם

תודה על התגובות. איזה שנתונים של GS נכנסים לתקציב שלי? וכמה השקעה בממוצע צריך להוסיף ליישור קו?

שאלה נוספת - במידה ואני אחליט על קאסטום, מה נכנס בתקציב ומומלץ?

קוואסקי EN 500 VULCAN

פורסם

תודה!

כל הרבה מלל נרשם עד עכשיו ואף אחד לא התייחס לנקודה הכי חשובה: יש לך 15000 זוזים לרכישה.בתקציב הזה,איש יקר,אתה יכול לרכוש קטנוע טוב ואמין שישאיר לך טעם של עוד או בור בלי תחתית אופנועי שיבריח אותך במהירות מהתחום.

לגבי ההונדה CH-הכלים בשוק מזדקנים ,הייתי מחפש משהו אחר.

פורסם
לדעתי עלייה לקטנוע לפני אופנוע יש בה יתרונות אך יותר חסרונות (אם אתה בן אדם שםוי שלא אוהב לסכן את חייו).

צורת הרכיבה בקטנוע משגרת לרוכב המון ביטחון וכתוצאה מכך הרבה קטנוענים מרבים להשתולל בכביש - אני קורא לזה תופעת השליחים , חיתוכים לא זהירים , הרגשת ה"לבד" על הכביש.

אם אתה אדם שפוי ועם ראש על כתפייך , אני ממליץ לך לעלות על אופנוע (למשל GS) , האופנוע יותר יפחיד אותך,ומניסיוני האישי הפחד הזה גורם לך ללמוד דברים לאט ובטוח.

עלייה על קטנוע לפני אופנוע תגרום לך בתור אופנוען , להתנהג כקטנוען , שזה שני דברים שונים לחלוטין כפי שכתבתי לעיל.

בכל מקרה תעשה את השיקולים שלך , ותעשה טובה לא להשתגע על הכביש אין לך מושג כמה חראות נמצאים בו .

ושיהיה בהצלחה.

הערה חכמה!

פורסם

תתחיל מאופנוע 50 סמ"ק שמתאים לך לתקציב + ביטוח +מיגונים לאופנוע+ אביזרי מיגון. אחרי 3,000 ק"מ עליו, תראה אם יש לך תקציב לאופנוע גדול יותר, פי2 ביטוח ודלק ובכלל לראות איך אתה מרגיש עם זה.

אני כמובן ממליץ על קטנועים, אם כי אני מודה שהם לא כל כך מתאימים לכבישים בגוש דן, במיוחד קשה לתמרן עם קטנועים גדולים לפני הרמזורים העירוניים המלאים באוטובוסים.

אל תתקמצן על המיגונים!!

בהצלחה!

:-D
פורסם
תתחיל מאופנוע 50 סמ"ק שמתאים לך לתקציב + ביטוח +מיגונים לאופנוע+ אביזרי מיגון. אחרי 3,000 ק"מ עליו, תראה אם יש לך תקציב לאופנוע גדול יותר, פי2 ביטוח ודלק ובכלל לראות איך אתה מרגיש עם זה.

אני כמובן ממליץ על קטנועים, אם כי אני מודה שהם לא כל כך מתאימים לכבישים בגוש דן, במיוחד קשה לתמרן עם קטנועים גדולים לפני הרמזורים העירוניים המלאים באוטובוסים.

אל תתקמצן על המיגונים!!

בהצלחה!

תגיד,אתה אמיתי?
פורסם

אל תתקמצן על המיגונים!!

בהצלחה!

armitage, אל תתחיל עם 50 סמ"ק ! ימאס לך תוך שעה.

חי עם קטנוע, הוא אמר שהתקציב הוא 15,000 "לא כולל האביזרים הנלווים".

אז לפני שאתה "מדביק" מודעה תקרא את השרשור.

• תוכן חדש...