Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני לפני קניה של טויוטה ספייס ורסו 2011.

כרגע חזרתי מבדיקת הרכב בקומפיוטסט.

לאחר הבדיקה ניגש אליי הבודק ואמר לי שהרכב בסהכ במצב מצויין שצריך לעקוב אחרי צריכת השמן שלו.

ושהרכב עבר תאונה והוחלפה דלת שמאלית אך לא היתה פגיעה בשלדה. בסוף אמר כי הרכב מעולה ויכול לנבוע בכיף עוד 400 אלף קמ (הוא חא ישאר אצלי בכל מקרה ככ הרבה חח)

על כל מקרה אשמח לקבל את עזרתכם המקצועית

בבקשה רק מי שמבין שיגיב.

הבדיקה :

20180920_100109.jpg

פורסם

אכן אין משהו חריג.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

לאף בדיקה במכון הבדיקות אין אחריות על הגיר, כי הם לא ממש בדקו את הגיר, רק על סמך נסיעת מבחן של הבוחן. שום מכון לא מוכן לקחת אחריות על עצמו שהגיר לא יתקלקל ב 3 החודשים לאחר הבדיקה.

ככל שתראה יותר בדיקות ממכונים, תשאל יותר ויותר "איזו מין בדיקה זאת " בכל מה שקשור במצב המכני של הרכב.

בקשר למערכת חימום/ קרור, הבוחן היה צריך להסביר למזמין הבדיקה מה לא תקין או מה צריך לבדוק.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

צןדק. אכן הבוחן הסביר.

בכל מקרה רציתי לשאול, האם הגיוני שנסיעה של 170 קמ עלתה לי ברבע מיכל ? כ 1:9-1:10?

מדובר בכביש מישור ומהיר

פורסם

ככה לא מודדים.

תמלא כמה פעמים מיכל מלא תוך כדי החישוב ( מרחק מחולק למספר הליטרים). אצלי בוורסו 2016 צריכת דלק 1:11, כאשר חלק נכבד מהנסיעות בתוך גוש דן עם פקקים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...