Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

בשברולט ספארק שלי יש דליפה של נוזל קירור כנראה דרך צינור הרדיאטור התחתון. כל חודשיים בערך המפלס יורד ב-1 ס"מ ואני ממלא. זה כך כבר שנתיים. יעצו לי לא לגעת ורק לעקוב ולשים לב שהמצב לא מחמיר. בבדיקה האחרונה הבחנתי שחסר הרבה נוזל קירור (המפלס היה כבר מתחת למינימום) ואני לא רוצה להמשיך עם המצב הזה. הדליפה נראית כקורית דרך טבעת האטימה על הצינור (הצינור עצמו נראה תקין ושלם). חשבתי להחליף לבד את הצינור ויש לי גם 2 טבעות אטימה חדשות.

האם ההחלפה היא פשוטה ורק צריך להוציא את הישן ולהחליף בחדש כולל טבעות האטימה שמחזיקות את הצינור במקומו או שיש צורך לוודא גם תוך כדי תהליך שאין אוויר במערכת? צריך מכשור מיוחד?

תודה לעונים,

להב.

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

פורסם

אם אתה מפרק צינור תחתון רוב נוזל הקירור יתרוקן מהמערכת, תבצע כבר החלפה של כל הנוזל על הדרך ותנקז אוויר מהמערכת

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

פורסם

בס"ד

אתה יכול לנקז את הנוזל למיכל איסוף (לא מומלץ), ואתה יכול להחליף את כל הנוזל (מאוד מומלץ).

בדר"כ מה "שהולך" בצינורות האלו, הם הקצוות (קיימת התעייפות החומר), שיטה זולה לתיקון המצב, לחתוך כחצי ס"מ בהיקף הצינור מהקצה שמתחבר לראדיאטור.

בעת מילוי הנוזל מחדש, צריך לשים לב לשתי דברים:

1. אוויר כלוא במע'.

2. פתיחה של הטרמוסטט.

לאחר שמילאת את הנוזל, אתה אמור לחכות לאחר הנעה של הרכב, עד שהטרמוסטט יפתח ולהשלים בהתאם נוזל קירור, בו זמנית, אתה תראה בועות (אוויר כלוא) שיוצאות ממיכל העיבוי.

צריך לבצע את התהליך, לפחות פעמיים, ובנסיעות לאחר מכן, לעקוב אחר כמות הנוזל ולהשלים במידת הצורך.

יעזור לך, אם תבדוק, מה כמות הנוזל שאמורה להיות (כתוב בספר הרכב).

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

• תוכן חדש...