Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. התקנתי מערכות לרכב מחברה מאוד מאוד מכובדת שכרגע לא ארצה לנקוב בשמה כי עוד אולי יש סיכוי שישמרו על כבודם ויחזרו אלי בהסכמה למה שהבטיחו. העסקה הייתה כזו, אני מרכז עבורם ארבעה רכבים להתקנת מערכת (משפחה, חבר, דוד) והם מפנקים במצלמות דרך. כך נאמר בשיחה שלי איתם והשיחות מוקלטות.

הגיעו המתקין וביצע את ההתקנות בכל הרכבים, לאחר מכן הוציא מצלמת דרך ומסר לי. כששאלתי אותו מה עם שאר המצלמות ענה שקיבל הוראה לתת לי מצלמה אחת. יצרתי קשר עם החברה שמיד טענה שדובר תמיד על מצלמה יחידה וזה מה שסוכם. אמרתי להם שהם טועים ושיש לי שיחות מוקלטות, האזנתי להם ונאמר בפרוש "מצלמות" ולא "מצלמה".

שלחתי להם את השיחות לאן שביקשו ומאז עברו שלושה ימים ואין מענה מהחברה. מה גם, מיום סגירת העסקה עבר שבוע עד שהגיע המתקין, במהלך השבוע הזה יצרתי קשר 4 פעמים עם החברה בבקשה לקבל את סיכום העסקה במייל לצורך תיעוד וגם כדי שאוכל לוודא שכל הפרטים נכונים ואין הפתעות שלא נאמרו לי בשיחה. בסוף קיבלתי את סיכום העיסקה חצי שעה לאחר ההתקנה, ובסיכום באמת היה כתוב מצלמה. דבר שהייתי מגלה אם היו שולחים לי בפעמים הראשונות שביקשתי לפני ההתקנה ובאותו רגע עוצר הכל.

בקיצור מאוחר מידי להתחרט כי המערכת מותקנת, החברה חרשת פתאום.

אלה 3 מצלמות ששוות 200 ש"ח ביחד, האם כדאי לתבוע בשביל העיקרון?

כמובן שאם לא יהיה מענה מהם, אפרסם את שמם ואת המקרה בכל חור.

מה אתם הייתם עושים

פורסם

שכר לימוד. אתה לא אשם. מה שאתה עכשיו לומד זה שיש אנשים ועסקים שלא משנה מה הם אומרים לך, הם ומראש לא מתכוונים.

כך למשל, הם לא העבירו לך סיכום עסקה לפני ההתקנה, ומתכחשים לה למרות ההקלטות, ואז כבר לא עונים לך.

העצוב הוא שזה עוד יקרה לך עם אחרים.

הטוב בסיפור הוא שתזכור שבפעם הבאה עד שאין מסמך ברור לא מתחכם וללא אותיות קטנות כשהוא חתום על ידי הצד השני לעסקה, תסרב להתקדם בעסקה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

שילמת לפני ההתקנה?

לא ברור תהליך ההזמנה של המערכות.

חברה מכובדת תשלח לך פירוט עסקה ואישור במייל מיד לאחר ביצוע התשלום.

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם (נערך)
אני לא הייתי תובע בשביל 200 ש"ח ל3 מצלמות (לפי המחיר איכותם לא משהו),

לא שווה הזמן שלך ועוגמת הנפש.

שכר לימוד. אתה לא אשם. מה שאתה עכשיו לומד זה שיש אנשים ועסקים שלא משנה מה הם אומרים לך, הם ומראש לא מתכוונים.

כך למשל, הם לא העבירו לך סיכום עסקה לפני ההתקנה, ומתכחשים לה למרות ההקלטות, ואז כבר לא עונים לך.

העצוב הוא שזה עוד יקרה לך עם אחרים.

הטוב בסיפור הוא שתזכור שבפעם הבאה עד שאין מסמך ברור לא מתחכם וללא אותיות קטנות כשהוא חתום על ידי הצד השני לעסקה, תסרב להתקדם בעסקה.

שילמת לפני ההתקנה?

לא ברור תהליך ההזמנה של המערכות.

חברה מכובדת תשלח לך פירוט עסקה ואישור במייל מיד לאחר ביצוע התשלום.

גם אני חשבתי כך. את התשלום עבור ארבעת הרכבים השלמתי עוד בשיחתי הראשונה איתם שארכה כ20 דקות, בה פורטה העסקה ביסודיות. למרות כל הפעמים שהתקשרתי וענו לי שהם מצטערים על העיכוב וזה ישלח כל רגע, עדיין קיבלתי את הסיכום רק לאחר ההתקנה.

אז,

מדובר במובילאיי הארצית, שיצרה איתי קשר לפני שעתיים, לא התייחסה בשום מילה להקלטות ששלחתי לה, ופשוט הציעה להשתיק אותי תמורת מצלמה נוספת אחת. כלומר שתיים במקום הארבע שהובטחו בשיחות.

לא התרצתי ואמרתי להם תודה ולא להתראות. אז הינה לכם חברת מובילאיי הפא**** עולמית.

אם תרצו אוכל לצרף את הקטעים מהשיחות. תודה בכל מקרה.. כמו שאמרתם שכר לימוד.

עריכה אחרונה על ידי itayloch
פורסם

תתנחם בעובדה שמצלמות ברמת מחיר כזו לא שוות יותר מדי. קח את מה שקרה בתור שכר לימוד ובפעם הבאה תתעקש על סיוכם עיסקה בכתב.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
פרט קצת יותר...

אין תיעוד של פרסום "המבצע" הזה?

כנראה מדובר במבצע הזה: https://www.mobileye.com/he-il/%D7%9E%D7%93%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%A4%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%95%D7%AA/%D7%AA%D7%A7%D7%A0%D7%95%D7%9F-%D7%9E%D7%91%D7%A6%D7%A2-%D7%9E%D7%A6%D7%9C%D7%9E%D7%AA-%D7%93%D7%A8%D7%9A-%D7%9E%D7%AA%D7%A0%D7%94-2017/

ולא אין תיעוד, ההטבה הוצעה בשיחה איתם ששאלתי למה להתקין דרכם כשיש המון מתקינים מורשים שנותנים עם המערכת שלל מתנות.

פורסם

3 מצלמות ששוות יחד 200 ש"ח?! עד שתסיים עם התביעה מולם, המצלמות כבר יפסיקו לעבוד. ובנימה אחרת, תקנה מצלמות איכותיות וסע לשלום. חבל על העצבים.

פורסם

ומה זה 200 ש"ח האלה בשביל החברה העשירה הזאת ?

מתנהגים כמו איזה חנות קטנה ולא אמינה וטוב שהוא פירסם את שם החברה זה יעלה להם יותר מ-200 ש"ח .

בחו"ל הם בחיים לא היו מתנהגים ככה ולצערי רמת השירות בארץ פשוט נמוכה .

פורסם

ציין בהודעה #5:

מדובר במובילאיי הארצית, שיצרה איתי קשר לפני שעתיים, לא התייחסה בשום מילה להקלטות ששלחתי לה, ופשוט הציעה להשתיק אותי תמורת מצלמה נוספת אחת. כלומר שתיים במקום הארבע שהובטחו בשיחות.

פורסם

בדיוק סגרתי איתם היום.. אשמח לדעת באיסה מחיר סגרת את המערכת ליחידה על מנת שאדע אם יש לי סיכוי להוציא מהם גם מצלמה

פורסם
בדיוק סגרתי איתם היום.. אשמח לדעת באיסה מחיר סגרת את המערכת ליחידה על מנת שאדע אם יש לי סיכוי להוציא מהם גם מצלמה

שילמתי מחיר מלא על כל אחת מהמערכות 4X2100. עשיתי סקר קטן לפני הרכישה והגעתי למסקנה שמחיר המערכת הוא אחיד וקבוע אצל כולם, אבל יש כאלה שזורקים כמה הטבות לעסקה.

בכל זאת יש משהו שתוכל לדרוש וחשוב יותר מהמצלמה - הרחבת אחריות לשנתיים במקום שנה. לי אישרו זאת, את האחריות והמצלמות בלי יותר מידי מאמץ בגלל שבאתי עם "קניה קבוצתית". אבל אני מאמין שתצליח להוציא להוציא מהם גם.

לסיכום המערכת טובה, החברה לא. :)

• תוכן חדש...