Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלון מאזדה 3

FishnZone
שימו לב! השרשור הזה בן 2194 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

יש לי מאזדה 3 08, שלא הייתה מונעת במשך חודש וחצי (טיפה יותר).

הנעתי אותה הכל עובד חלק, מן הסתם נגמר המצבר וכך גם הפיקוד על החלונות מהנהג אבל סידרתי את זה.

עכשיו בחלון האחורי מצד שמאל הוא נתקע באמצע, וכשהוא מגיע לסוף שומעים רעשים מהמנוע של החלון של תקתקתקתק כאילו גג"ש דפוק או משהו.

פירקתי את הדלת ראיתי את המסילה היא נראית בסדר ושום דבר לא תקוע בה,

כשניתקתי את המנוע של החלון מהדלת וניסיתי להריץ אותו ללא הגג"ש של המסילה הוא מסתוב כלפי מעלה ללא בעיה אבל בירידה הוא משמיע תיקתוקים.

יכול להיות המנוע של החלון הלך? איך זה הגיוני, לפני שהשבתי את האוטו החלון עבד בסדר גמור.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתור בעלים של רכב זהה לגמרי, היתה לי את הבעיה הזו בכל החלונות (כל אחד בתקופתו) 3 מתוכם תיקנתי לבד באמצעות המדריך שצירפו לך מעלי.

יש גם סרטונים ביוטיוב שאפשר להיעזר בהם ואם תרצה אתה מוזמן לפנות אלי ואשמח גם לעזור.

ממני רצו במוסך 400 ש"ח לחלון לפני מע"מ (או 3 ב1000 לפני מע"מ) ואתה יכול לעשות את זה לבד.

עבודה קצת מסריחה אך מתגמלת.

את החלק אפשר להזמין באיביי או שאם אתה מאזור השרון יש מישהו בנתניה שמוכר וקניתי ממנו בעצמי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

Mazda 3 2006 1.6L - SOLD

Hyundai Coupe 2008 2.7L Manual

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש

בתור בעלים של רכב זהה לגמרי, היתה לי את הבעיה הזו בכל החלונות (כל אחד בתקופתו) 3 מתוכם תיקנתי לבד באמצעות המדריך שצירפו לך מעלי.

יש גם סרטונים ביוטיוב שאפשר להיעזר בהם ואם תרצה אתה מוזמן לפנות אלי ואשמח גם לעזור.

ממני רצו במוסך 400 ש"ח לחלון לפני מע"מ (או 3 ב1000 לפני מע"מ) ואתה יכול לעשות את זה לבד.

עבודה קצת מסריחה אך מתגמלת.

את החלק אפשר להזמין באיביי או שאם אתה מאזור השרון יש מישהו בנתניה שמוכר וקניתי ממנו בעצמי.

תזמין מפה את הגלגל שיניים:

https://www.ebay.com/itm/382456957872

ודבר איתי בפרטי אני אעזור לך בהחלפה.

קודם כל תודה על העזרה והרצון לעזור.

לגבי הגג"ש יש איזה חנות בת"א שיכולה לספק אותו במקום? (כי אני זוכר לגומיות ומחזירי שמן וכו' יש אחת ענקית שחוסכת את כל מסע הזמן באייבי)

עכשיו יש כמה דברים מוזרים בסיפור הזה אז אשמח לדעה,

האוטו היה עובד פיקס, לא רעשים בחלון לא התגדויות ולא כלום.

הייתי בחו"ל במשך חודש וקצת והעמדתי אותו מתחת לבית (מה שגרם למצבר להתרוקן), חבר בא עם כבלים והאוטו עשה בעיות בהנעה (גרם אפילו לאוטו השני שהיה מונע להתכבות, כנראה המצבר היה מרוקן לגמרי (?) בסופו של דבר השארתי את הכבלים מחוברים עם האוטו השני מונע כדי לספק טיפת אנרגיה למצבר לפני נסיון הנעה וואלה עבד).

בסופו של דבר הצלחנו להניע וכל החלונות בהתחלה היו דפוקים, לא בקטע של לאפס חלונות בפיקוד הנהג אלא בקטע שהם לא עולים עד הסוף ויורדים חזרה.

אחרי משחקים ואיפוסים הכל עבד שוב, למחרת היה בעיה בחלון האחורי מצד שמאל, סידרתי אותה ושוב חזר.

עכשיו שמתי לב שנהיה בעיה בהרמה של החלון ליד הנהג מצד ימין, שמצד הנוסע הוא עולה ומצד הנהג הוא נתקע באמצע ובסוף ויורד חצי או שאם אני מעלה בקטנות הוא לא נתקע בכלל אלא רק כשאני לוחץ רצוף.

עכשיו שחכתי לציין שיש אזעקת ביפר שמחוברת לאוטו ששולטת על החלונות בנעילה, יכול להיות שלא היה מצבר אז זה עשה מן "זעזוע" לפיקוד של החלונות בין אם זה באזעקה או בין אם זה של הרכב?

חשבתי לנתק שוב את המצבר ולחבר חזרה (פעם אחת היה לי מקרה דומה וניתוק וחיבור של המצבר סידר את הבעיה לפני שנה+ - צירוף מקרים?)

עריכה אחרונה על ידי FishnZone
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 2194 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...