Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזרה לחבר

חבר שלי קנה סיטרואן ג'מפי חדשה, הרכב נמסר מהסוכנות ישירות לחברת א.צ.מ להתקנת מעלון נכים.

ביום המסירה התקשרו מא.צ.מ ואמרו שצריך להכניס את הרכב למוסך בגלל רעידות בבלימה.

חבר שלי גם הגיעה למוסך וצילם יש גם חלודה בטבור הגלגל נראה כמו מכלול המייסב.

חלודה שיטחית כל המשולשים.

בשיחה עם מנהל בכיר של סיטרואן הוצע לחבר שלי הרחבת אחריות עוד שנתיים על נזקי חלודה וארבע טיפולים חינם.

יש לציין שכל פעם שחבר שלי אמר שהוא רוצה להביא שמאי מטעמו זה מאוד מרתיע את נציגי סיטרואן.

החשש הכבד של חברי הוא שאם ברכב יהיו תקלות חוזרות בגלל ההחלודה הוא יקבל רכב חלופי רגיל ללא מעלון נכים וזו בעיה

מה דעתכם?

פורסם

תיאור הבעייה לא ברור

האם מדובר בחלודה שיטחית שזו תופעה מוכרת ברכבים חדשים (תעשה חיפוש ותבין)

או שמדובר ברקבונות במרכב הרכב כמו בקורות ,תחתית הרכב וכד' (לא סביר)

אם מדובר בחלודה שיטחית כנראה שבסך הכל הרכב ישב כמה חודשים בנמל ומזה התפתחה חלודה שיטחית .

בכל מקרה אם מדובר בחלודה השיטחית היא תרד בשבועות הראשונים לנסיעה .

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

עוד לא התחילו להתקין את המעלון ברכב.

האופציה הכי טובה מבחינתי היא להחזיר את הרכב ולקבל רכב חדש במקומו.

בכל מקרה הרכב ימכר עוד 5 שנים הדאגה העיקרית היא שלא יהיו תקלות במהלך התקופה הנ"ל ושלא תהיה ירידת ערך משמעותית במכירה.

לגבי טרייד אין לא רלוונטי כי לא בטוח שנרצה סיטרואן בהמשך.

IMG-20180829-WA0004.jpg

פורסם

אם זאת החלודה היחידה אז אין פה שום בעיה .

החלודה תרד במאות המטרים הראשונים שהרכב יסע.

קח את ה 4 טיפולים חינם שקיבלת ותהנה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...