Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה לא יכול "להתקין" טורבו על מנוע 1721 סמ"ק של רנו סתם כך.קודם כל אני בספק גדול אם זה יאושר על ידי משרד התחבורה,שנית יחס הדחיסה במנועי 1.7 של רנו האטמוספריים של רנו גבוה יחסית,והרכבת מגדש טורבו תחסל אותו תוך כמה שעות...לוולבו 480 היה מנוע 1721 סמ"ק של רנו כם מגדש טורבו,רק שהיה לו יחס דחיסה נמוך משמעותית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני במקומך לא הייתי משקיע המנוע 1.4 המקורי והמיושן{גל זיזים תחתון} מנוע של רנו אקספרס ממש לא מתאים הבוכנות והסליבים לא יעמדו בלחץ

מה שאני הייתי עושה זה לקחת מנוע 1.7 של רנו 21 -19 במחיר מצחיק ולהתקין עליו טורבו המנוע הרבה יותר אמין,זמין,ומודרני

אתה לא תהיה הראשון שעשה את זה אם אתה מעוניין בעזרה פנה אלי בפרטי

אבל אתם לא מבינים שהוא רוצה לשמור על מקוריות האוטו?!

הוא רוצה לקנות גם מדבקות מקוריות אז למה שיקנה מנוע אחר....שיקנה מנוע 1400 של 5 טורבו

ושישמור על מקוריות, הלוואי שכל אחד עם רנו 5 GT יהיה כמוהו, אני בטוח כשאני ימצא אחת אני אהיה כמוהו, חסיד מקוריות!!

• תוכן חדש...