Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יד ראשונה מליסינג או יד ראשונה מפרטי?

gadiheiman
שימו לב! השרשור הזה בן 2208 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם.

מחפש לקנות רכב, כנראה i25 או קיה סיד.

השוק, מלא הזדמנויות. מה עדיף? ראשונה מליסינג או ראשונה מפרטי?

אשמח מאוד לכל סוגי התובנות.

תודה

גדי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שני רכבים בינוניים,שלא מצטיינים בשום דבר.

אם בכל זאת בין 2 אלו ההתלבטות,הייתי מחפש I25 פרטית עם מנוע 1.6 בלבד (ה 1.4 רכב עצל,שתיין,היה נפוץ בעיקר בציי הרכב).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה תלוי, מליסינג תהיה זולה יותר אבל כניראה עם ק״מ גבוה יותר ואולי חיים קשים יותר שעברה, אבל חברות הטרייד מציעות גם אחריות מסוימת.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מחפש רכב מצטיין... אלא משהו משפחתי פשוט עד אזור 55 אשח. משהו של גג 15,000 ק"מ בשנה. רכב שני.

יש אולי רעיונות?

לגבי מחיר הליסינג - ההצעות כמעט דומות של הפרטי והליסינג... לכן ההתלבטות הקשה

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בכלמוביל הטרייד אין של יונדאי/לובינסקי טרייד אין/אוטו סנטר/קרסו- אם תמצא I25 שוב,רק עם מנוע 1.6 ורצוי פרטית- המנוע הזה חזק יותר מ ה1.4 העגלתי-היתרון של היונדאי- יכנס בתקתיב שנתון גבוה יחסית במיוחד אם הרכב מליסינג.

אפשרות אחרת היא לרדת מס' שנתונים ולרכוש מאזדה 3 ספיריט/הונדה סיוויק.

המאזדה מעט צפופה מאחור ל 3 אנשים,ההונדה מעט יותר מרווחת- שניהם רכבים טובים מאוד ויכנסו שם שנתונים 2011-2010

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי מחיר הליסינג - ההצעות כמעט דומות של הפרטי והליסינג...

תודה

מוזר שאתה רואה מחירים דומים. מדובר על אותו דגם (מנוע) עם אותו קילומטרז'? ליסינג אמור להיות זול יותר. אם זה באמת אותו מחיר לדעתי בבירור עדיף יד 1 מפרטי (בתנאי כמובן שהרכב לא מוזנח)

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מוזר שאתה רואה מחירים דומים. מדובר על אותו דגם (מנוע) עם אותו קילומטרז'? ליסינג אמור להיות זול יותר. אם זה באמת אותו מחיר לדעתי בבירור עדיף יד 1 מפרטי (בתנאי כמובן שהרכב לא מוזנח)

צריך לזכור שיש להתחשב בפרמטרים כמו ק"מ/מועד עלייה לכביש ולא לשכוח,שחברות הליסינג הצדיקות מבקשות 5% תוספת השבחה ואחריות,בהשראת כותב המחירון לוי יצחק,פלא שאתה רואה מחירים דומים ?

אם תמצא אחת פרטית וההבדל הוא 1,000-2,000 ש"ח לא הייתי קונה מליסינג.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב שהרכבים די דומים אבל לסיד יש יתרון מסוים אם תשים לב יש לה גרסת סטיישן מרווחת ביותר ובמקומך הייתי מנסה לחפש אותה כי היא הכי תתאים לצרכים של רכב משפחתי. יש עוד המון דגמים מעולים אבל אם שאלת על ראש בראש הייתי הולך על הדגם הזה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 2208 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...