Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מחפש משפחתית וכרגע המועמדת היא יונדאי I35, השנתון הרצוי הוא 2015\2016.

וכידוע בשנת 2016 יצא דגם חדש שחזר להיקרא "אלנטרה" ויש עוד מתיחת פנים אגרסיבית שתגיע בקרוב.

ישבתי ובחנתי את שני הדגמים(ללא נסיעת מבחן ביינתים) והעדפתי את ה-I35, אבל בגלל ריבוי הדגמים והשנתונים הזהים כבר איבדתי את עצמי קצת.

I35 - שנת 2015 מבוקשת באזור - 80K ואילו 2016 מבוקשת באזור 90K+ ואאל"ט, בזמן החלפת הדגם מחיר המכונית היה כ120K, כך שלא ברורה ירידת הערך האפסית של I35 האחרונה.

לכן אשמח לעזרה:

1. I35 - מהם ההבדלים בין השנתון 15\16?

2. כניסת האלנטרה החדשה ב2016 ומתיחת הפנים הקרובה תשפיע על ירידת ערך של I35 2016?

3. האם גרסת הסופרים שווה את התוספת הכספית לעומת האסנפייר, למרות התוספות הזניחות?

*בקשר לירידת הערך, לא מחפש נבואות, אבל לניסיון עבר בשוק כאשר מדובר ברכב אמין\מצליח.

עצות נוספות או דעות לגבי הדגם הנ"ל של יונדאי יתקבלו בברכה.

פורסם

דגם האינספייר נפוץ יותר בליסינג/השכרה ופחות אצל מוכר פרטי.

דווקא נפילת הערך קיימת (אבל גם לא חריגה)- רכב שנרכש ב 128K ונמכר לאחר 3 שנים באיזור ה 80K כן קיבל ירידת ערך.

היו דגמים שבהם נכנס לשימוש גיר רובוטי כפול מצמד במקום גיר 6 הילוכים וזו אופציה פחות טובה-מיד יגיבו ויאמרו לך גם מתי בדיוק קרה השינוי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

היי, תודה על התגובה.

לגבי רמת הגימור יש כמה הבדלים, אבל לא כאלו שמהווים דיל ברייקר ואפילו חלקם מועדים לתקלות עתידיות (בקרת אקלים, כפתור הנעה וכו), לא מצאתי שיש הבדלים מבחינת גימור חיצוני או פנימי.

לגבי הרכב עצמו, דגם 2016 הוא למעשה דגם 2015 שנמכר עדיין לפני כניסת האלנטרה החדשה, מביקורת מקיפה ביוטיוב נאמר שם בבירור שמחיר הרכב הוא 120K בגלל העניין.

2015, קיבלה ירדת ערך סטנדרטית אבל 2016 דורשים מחיר שמשקף ירידת ערך של 25K על טווח של בערך שנתיים וללא התייחסות לעבודה שכן מדובר על דגם דיצא ב2011

לכן מנסה להבין איזה תהיה הוגנת לשני הצדדים.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

פורסם

אלנטרה חדשה ב-2016 עלתה בדיוק כמו קודמותיה (ה-i35), והיום המחיר אף יקר יותר באלפים בודדים.

אם אתה רוצה בדיוק, אז אינספייר עלתה 131,900 וסופרים 133,500.

לגבי השאלה האם מומלץ להוסיף בשביל סופרים?

ב-i35 היו הבדלים יותר משמעותיים מהיום (גג נפתח, כיסא נהג חשמלי, חישוקי מגנזיום, חיישני גשם, בקרת אקלים מפוצלת) ובשביל אלפים בודדים זה שווה, רק שאתה צריך להחליט כמה בדיוק. זה גם אומר שהדגם לא מליסינג כי שם היו רק האינספייר.

בנוסף, שים לב שב-2014 היתה מתיחת פנים, ואם אתה בסוף הולך על שנה זו, כדאי מאוד לקחת את אלו שהיו לאחר השינוי.

שינויים קלים חיצונית, ומשמעותיים מאוד בפנים (מיקום פתחי המזגן, מסך ועוד). כל השינויים לטובה!

לגבי פחד מתקלות שונות, הרכב נחשב למאוד אמין, בעצמי נסעתי עליו למעלה מ-3 שנים ולא נכנס למוסך פעם אחת מעבר לטיפולים שוטפים.

לגבי גיר רובוטי, לא ידוע לי שהיה גיר כזה בדגמים המדוברים.

פורסם
לא מכרו פה אלנטרה או I35 עם גיר רובוטי בכלל.

אז כל הרובוטים כפולי המצמד של קיה יונדאי (ויש הרבה כאלו) הם רק מ 2018 ?

למגיב לפני,היו גם גרסאות סופרים בליסינג כמו שיש מאזדה 3 ספיריט בליסינג- זו אולי מחט בערימת תקליטים אבל קיים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לא, פשוט באלנטרה לא הגיע ארצה מעולם גיר רובוטי, עובדה פשוטה שחיפוש באתר או באינטרנט היו פותרים לך.

אין צורך לצטט הודעה אחת מעליך.

• תוכן חדש...