Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת אור בלם אמצעי בפורד פוקוס סטיישן 2012 - כל החלק קומפלט?!

תימני אחלה!
שימו לב! השרשור הזה בן 2227 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

הי חברים, בוקר טוב.

לגיסי יש פורד פוקוס סטיישן 2012 שאור הבלם האמצעי לא עובד לו. המוסכניק אמר לו שנשרף... ואמר לו שהוא צריך להחליף את כל החלק קומפלט,כולל הפלסטיק האדום כי "ככה מחליפים" ואין מה לעשות ו.... 650 ש"ח ככה הלכו.

קצת נדהמתי מהמחיר עבור תיקון אור בלם כי לדעתי (ותקנו אותי אם אני טועה) , יש מצב להחליף רק את הלוח/פס לדים שנמצא מאחורי הפלסטיק, אלא אם כן באמת ממש אטמו את כל העסק למים והדביקו וכו' ואז באמת אין מנוס מלהחליף הכל קומפלט לגמרי.

יש למישהו רעיון,תשובה? אשמח :)

תן חיוך ;) הכל לטובה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במקרים מסויימים אפשר לקמבן על-ידי פתיחה של הפלסטיקה בצורה אלימה ולהחליף את הלדים ולאחר מכן להדביק.

אני תמיד מחליף קומפלט מכיוון שהלדים והמעגל המקורי הם הרבה יותר אמינים ובעלי אורך חיים ארוך יותר מהזבל הסיני שמקבנים וגם החלק נשאר אטום בצורה טובה יותר.

המחיר עבור חלק מקורי+עבודה נשמע בסדר.

איזה כייף לי :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בהתחלה נבהלתי מהמחיר, אבל אתה עם גרסת 2.0 טיטניום עם נורות לד ולכן אתה צריך להחליף קומפלט.

וואוו אבל זה עדיין באמת מאוד יקר...

תן חיוך ;) הכל לטובה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היה פה מישהו שגם שאל על אור בלם לדים

ומצא מישהו שתיקן לו את זה

תחפש בפורום

תיקן הכוונה - החליף לו לוח לדים או ממש הלחים לדים חדשים?

תן חיוך ;) הכל לטובה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 2227 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...