Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב מסתבר שההחלפת משאבה היתה במוסך מורשה אחר אבל זה כן מופיע במערכת המרכזית של המחשב...

בקיצור אמרו לנו באיזה מוסך מרכזי אחר מסתבר שהרכב טופל לפנינו ובאמת הצלחנו לקבל העתק קבלה ולפחות על זה נזדכה...

לגבי הריקולים- נשאל את המוסך באמת כשנבוא לקחת את הרכב ולשלם.

מה היה שקשור למנוע??

לגבי המכון בדיקה- האם מה שכתבו על הרדיאטור משקף את המצב של הרדיאטור באמת?

לנו לא היה נראה ככה

ואם יש אפשרות לדרוש זאת מהם נשמח לדעת באופן מפורט יותר איך...

(מניחה שלבוא ולהגיד הי לא כתוב שיש בעיה עם הרדיאטור ויש לא לגמרי יספיק...).

לגבי הטורבו גם לא ראינו התייחסות בטופס הבדיקה. האם יש התייחסות שאנחנו לא יודעים לזהות?

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

את בטוחה שהיית במוסך מרכזי שליד איקאה בראשל"צ?

נראה לי שהיית במוסך מורשה יבואן סטנדרטי, שזה גם טוב כי מכירים את הדגם והתקלות הנפוצות.

לגבי הטורבו, אם הוא היה תקול היית מרגישה את זה בחוסר סחיבה ובמחשב איבחון של המוסך היו עולים על זה.

אגב, בטופס בדיקה רשום מגדש טורבו לא תקין אבל זה לא בטוח, או כסת"ח לכאורה.

בכל מקרה אם יש צינור אוויר של הטורבו קרוע אז הוא לא ב100 אחוז תפוקה. החלפת אותו?

עריכה אחרונה על ידי Adamm
פורסם
לא הייתי במוסך מרכזי שליד איקאה,

למה חשבת כך?

לגבי הצינור אכן הוחלף היום..

מחר נוציא את הרכב מהמוסך לטסט בע"ה

כי בכל התגובות האחרונות רשמת שהיית במוסך המרכזי.

פורסם (נערך)

לגבי השמשה : עכשיו קיץ ואני מבין את הרצון לחסוך בשמשה. בזכוכית המקורית יש שכבת מסנן חום. בשמשה חלופית לא בהכרח. אם תרגישו שהאוטו חם גם בנסיעה, שהמזגן מתקשה לקרר: תזכרו בי. תחשבו על להדביק מדבקה מתאימה (היא שקופה).

אני עשיתי את אותה טעות ודיי הצטערתי.

שמשה קדמית מקורית דיי יקרה . ₪4000+

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

סליחה אז יש לי בעיה במושגים כנראה..

התכוונתי למוסך מורשה של פיג'ו

יש מוסך מרכזי של פיג'ו בראשון? איך הוא נקרא??

ואגב היה מעודד לגלות שהבעלים הקודם תיקן את הרכב במוסך מרכזי (הוא החליף אז ען המשאבה גם בית מצערת)

פורסם
פתאום ראינו שיש לנו כבר טסט ל2018 לפי המדבקה של הבעלים הקודם

אם על המדבקה כתוב 2018 זה אומר שאתם צריכים לעשות טסט. תבדקי את תאריך התוקף ברישיון הרכב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...