Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי את הנציגים של חברת ההשכרה בודקים רכבים שלא עשו להם ביטול השתתפות עצמית, עם פנס כולל מתחת לרכב. כל שריטה בג'אנט נרשמת.

אצלי עם ביטול השתתפות עצמית. כל מה שעניין אותם זה לראות מיכל דלק מלא וישר הוציאו לי חשבון אפס והלכו לרכב הבא.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחרי 2500 ק״מ נהיגה על bmw סדרה 1 בצפון יוון ללא שריטה, ברגע של חוסר תשומת לב לקחתי פניה כמו עם הג׳ימני ועליתי עם הרכב על המדרכה 100 מטר מנקודת ההחזרה בשדה באתונה - עיקמתי את כל הקאנט מתחת לדלת, נזק נזק.

למרות שהיה לי ביטול השתתפות עצמית דרך ״אופרן״, עדיין התבאסתי מזה.

למזלי הבחור מההשכרה זרק ז*ן וראה שסימנו כבר שריטה בטופס באיזור הזה. יש שריטה ויש שריטה..

פורסם

אני שכרתי מעל 100 רכבים בלפחות 15 מדינות (סה"כ , מעל ל-500 ימי השכרה) כולל מדינות בעייתיות כמו בולגריה, טורקיה, ישראל ואיי יוון.

תמיד סירבתי לשלם על ביטול השתתפות עצמית. בחישוב שנתי מדובר בעלות ביטוחית של 7,500 יורו (21 יורו ליום × 365 יום) כדי לבטח סיכון של 1,200 יורו (לרוב ההשתתפות העצמית אפילו נמוכה יותר). הסיבה שהם יכולים לדרוש את הסכום המטורף הזה הוא שאנשים רוצים שקט נפשי בחופשה. אף אחד כאן לא היה עושה ביטוח מקיף לרכב שלו כשהתוספת לעומת ביטוח צד ג' היא פי 6 משווי הרכב.

מבחינה כלכלית אני רואה את נקודת האיזון בתשלום של עשירית מהסכום המבוטח בשנה. כלומר 120 יורו לשנה לביטוח של 1200 יורו. אסכים לשלם חצי יורו ליום - למרות שזה מחיר מופקע, אבל לא הרבה יותר מזה.

עד היום מעולם לא נדרשתי לשלם על שום דבר. לעיתים היו שריטות קטנות שלא עניינו אף אחד.

תמיד כשאני לוקח את הרכב אני מצלם אותו בחניון ההשכרה מסביב - וידאו כשאני מקיף אותו, ותוך כדי לוקח תמונות סטילס מ-8 זויות, כל 45 מעלות. מעולם לא נאלצתי לעשות שימוש בתמונות הללו.

כאמור עד היום חסכתי יותר מ-10,000 יורו על ביטוחי ביטול השתתפויות עצמיות.

עד כה הנזק הכלכלי היחיד שקרה לי בהשכרת רכב היה קנס של 250 יורו על נסיעה 84 קמ"ש בכביש בו מותר 80 ליד ונציה באיטליה...

אציין שפעמיים כן עשיתי ביטול השתתפות עצמית -

פעם אחת בכרתים שכנעו אותי שבעיירה מאליה שישנו בה יש הרבה מקרי ונדליזם של שיכורים. בגלל השיכורים ברחנו מהעיירה אחרי 4 שעות - כך שהביטוח היה מיותר (היה מדובר ב-50 יורו לשבוע אחרי מיקוח).

פעם שנייה ברודוס, היתה תקלה בכרטיס האשראי ולא הצליחו לקחת פיקדון. מכיוון שדובר בשבת, לא היה ניתן להשיג את ויזה בארץ ונאלצתי לשלם על הביטוח 50 יורו. זו היתה הפעם היחידה בה גרמתי לנזק בולט לרכב (שריטה גדולה באחת הדלתות) - לא בדקו את הרכב כי היה לי ביטול השתתפות...

פורסם
חוצה את גרמניה עם ב.מ.וו. 116 וביטול השתתפות עצמית.

איפה שהוא בסוף העולם שמאלה, באיזה שום כלום בקצה בוואריה, חוטף חצץ בכביש המהיר מאחת מאלפי המשאיות שחולפות שם. הנזק? שריטה קטנה אך עמוקה בשמשה הקדמית, מהסוג שבמבט אחד מבינים שנדרשת החלפה...

מיותר לציין שבשום שלב או מקום אחר לא נתקלתי בנזק דומה, ואני לא מכיר אף אחד שחווה נזק כזה בשמשה כתוצאה מחצץ (להבדיל מפגיעה בצבע, זה נפוץ).

הבחור שקיבל בחזרה את הרכב בשדה פטר בביטול את הנזק, אבל החברה דרשה לאחר כמה ימים הסברים באמצעות טופס מקוון. יחי הפטור ;-)

קרה לי פעמיים בארץ, החלפתי את השמשה על חשבון ביטוח שמשות...

Finger's gonna kill me.

פורסם

סיקסט בהונגריה. קיבלתי קליאו בשנת 2014, כשהחזרתי אותה סימנו לי שריטה על הטסה (כן, על הכיסוי מפלסטיק של הגלגל).

אחרי כמה שבועות קיבלתי בדואר שחייבו אותי ב24 יורו על הנזק.

Peugeot 208 GTI 2014

פורסם

אלו חברות בינ"ל (בהשכרה מראש מהארץ) מציעות ביטול השתתפות עצמית, להבדיל מהחזר השתתפות עצמית? כרתים, אם זה משנה.

:turn-l:
פורסם

אצלי זה היה sixt גרמניה (הזמנתי הישר מהאתר, בלי שום קשר לנציגות ישראלית).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

שבוע הבא אני שוכר רכב לשבועיים בגרמניה - אוסטריה,

לעשות ביטול או לא?

הסוכנות שדרכה סגרתי את הרכב (קאר רנט) נותנת לי אופציה לביטול ב 60 יורו לכל התקופה,

בחברת ההשכרה רוצים כפול 4 כמעט,

עד היום שכרתי באיטליה פעמיים ובאנגליה,

ללא ביטול וללא נזק.

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם
כן, כי בארץ מחליפים שמשה כשבאירופה כמו שאמרתי, יודעים לתקן את זה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

תתפלא...

גם בארץ מתקנים. היה לי את זה ב-206+ לפני כמה שנים.

נסעתי לבאר שבע, לאחר תיאום מראש, למוסך מתמחה בזגגות רכב, וכשהגעתי ניסו לשכנע אותי להחליף שמשה.

לאחר שהתעקשתי והסברתי שאני מגיע מאילת במיוחד, כדי לבצע "REPAIR", הבחור הביא את המזוודה עם הכלים המיוחדים, ולאחר 25 דקות כבר הייתי בדרך חזרה לאילת.

כמובן שניסיתי לחפש את מקום הפגיעה, ולא מצאתי.

רק שהמחיר,{אוי המחיר, 550 ש"ח} היה הזוי.

פורסם
לא משכיר רכבים בחו'ל.

תמיד פוחד שידפקו אותי.

אז תתחיל לשכור במקום להשכיר.

בדיוק למה עשיתי ביטול השתתפות עצמית.

השכרנו 2 רכבים, אני קיבלתי רכב יחסית דנדש מסיקסט, הרכב השני הושכר מיורופקאר והיה מלא בשפשופים (B200Dמרסדס)

שוכרים, שוכרים...

פורסם

בחופשה בקורפו-יוון לפני חודש השכרתי ליום רכב דרך המלון. המלון היה מבודד ולא היה לי כוח להתעסק בסקר מחירים עם הסוכנויות בעיר על הפרש של 5 יורו. סגרנו על פנדה ידנית...כבוגר הפורום עשיתי לה בוק והיה מלא מה לצלם - גחון, כתמים, שריטות, שפשופים ניסיתי לכסות הכל בלי לפספס כולל צילומים עם מוסר הרכב שלא יטען שזה אח"כ וכו', רצו לי בראש כל סיפורי האימה שיכולים להרוס חופשה. אחרי יום של טיולים הרכב הוחזר לנציג במלון וכדי לצאת מכוסה 100% צילמתי שוב ושלחתי את כל התמונות לנייד של הנציג. ** פה נגמר הסיפור שלי **

אחרי יומיים פוגשים זוג נוסף במלון. בשיחה איתם הם מזהירים אותנו מלהשכיר רכב במלון כי רוצים לחייב אותם על נזק שלא עשו לטענתם לרכב (יומיים אחרי שאני השכרתי).

הוא הראה לי בנייד תמונות שנציג חברת ההשכרה הראה לו שהוא עשה לרכב

@@@ תמונות שאני צילמתי ושלחתי לו יומיים לפני לנייד @@@

בואו נגיד שהבחור החליף 50 צבעים של רגיעה שהראתי לו את התמונות אציל בנייד.

נגמר בשיחה כועסת ופיצוי נדיב מהמלון לזוג ולנו

שיטת מצליח יש בכל מקום שיש בו תיירים

• תוכן חדש...