Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני לפני רכישת הרכב הראשון שלי ומתלבט איזה רכב לרכוש. התקציב שלי הוא בין 15-20 אלף ש''ח וביררתי פחות או יותר על רכבים משנת 2007. אני מחפש רכב חסכוני בדלק, אמין עד כמה שאפשר וחלקים שיהיו זולים. אני מניח שקשה למצוא את הכל באחד אז לפחות שיהיה חסכוני ואמין כי אני אצטרך לנסוע איתו הרבה.

המליצו לי על פולקסווגן 2007 בנזין ואאודי. אני ראיתי חוות דעת טובות לגבי סקודה. אני לא מעוניין ברכבים תוצרת צרפת או מיני. הרכב צריך להיות משפחתי ולא חייב תא מטען ענק, כרגע יהיו שני מבוגרים שינהגו ברכב לפחות. על אילו רכבים אתם ממליצים לי לבדוק כי באמת שאין לי מושג.

תודה!

פורסם

היי,

אם תתאמץ עוד קצת קורולה רובוטית 2008 יכולה מאוד להתאים. רק צריך לקנות רכב שעבר החלפת קלאץ ומכלולי גיר ואז יהיה לך שקט. זה רכב נוח מאוד, מרווח ומעולה לנסיעות ארוכות, מזגן חזק ועושה על כל ליטר 15-16 ק"מ תלוי בנהיגה שלך. אמינות של טויוטה והדבר היחידי שצריך לשים עליו דגש זה שהרכב עבר החלפת קלאץ ומכלולי גיר לאחרונה כי זה סיפור של 3-4 אלף שקל.

וגם צריך לעשות סיבוב ולראות אם הגיר הרובוטי הוא לטעמך. אני מוכר רכב כזה, אם אתה מעוניין שלח לי הודעה.

פורסם

אודי וVW

זה הרכבים שאתה לא מחפש

אתה מחפש יפני, קוריאני.

יש מלא מזדה 3 בטווח מחירים האלה

תילך לכיון המנוע 2.0

as i walk through the valley of the shadow of death

פורסם

פולקסווגן ואודי ממש לא המכוניות שייתי רוכש בנות עשרה אם תחזוקה זול היא מה שאני מחפש.

הטויוטה הרובוטית שהוזכרה כאן מאד מתאימה גם לא יקרה לתחזוקה וגם חסכנית יחסית לקבוצה.

מאזדה 3 לא כל כך חסכונית אבל די זולה לרכישה ואחזקה - בתקציב יכנס דגם 2008 ואול גם 2009.

למרות מ שאתר קודמי - בתקציב שלך - הייתי מסתפק ב-1.6.

פורד פוקוס לא חסכונית, אבל אמינה ולא יקרה לאחזקה, בתקציב תכנס גם 2010.

ניסאן טידה, חסכונית, אך לא מן הזולות לאחזקה - חלפים, ותיקונים למיניהם כשנדרשים - לא זולים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני דווקא מסתייג מההמלצה על הקורולה הרובוטית.

הרכב הזה מתאים אך ורק למי שגר בפריפריה, הוא נוראי בפקקים ומטלטל בנסיעה - לא הבנתי עד כמה עד שלא נהגתי על אחת כמה ימים.

אם אתה מחפש רכבים שמרגישים 'מודרנים' - אז מאזדה 3 ופוקוס הם הכתובת, שתיהן עגלות (הפוקוס יותר עגלה) ולא חסכוניות בדלק, אבל אמינות יחסית(!) ומאובזרות סבבה.

טידה, קיה ריו, שברולט אופטרה וחברותיהן - יתנו לך חוויה מוטורית של קרש אבל עלויות אחזקה נמוכות אף יותר.

אגב - אם אתה בעיקר מחוץ לעיר, איביזה\פאביה 1.4-1.6 ידניות משנתון 2007-2009 יכנסו לך בתקציב יופי טופי ויפנקו ויחסכו הרבה יותר מהנ"ל, רק תזהר מיחיד בקרת האקלים באיביזה, היא נוטה לשבוק חיים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אולי פולקסווגן ואאודי יקרות מבחינת חלפים, אבל יש בהן אמחנות והן חסכוניות מבחינת דלק? אולי לחפש דיזל משנים קודמות?

להתחיל לחפש בכיוון של טויוטה-מאזדה? הן חסכוניות? ממה שהבנתי לניסאן אין כזה שוק וסקודה זה רכב גניב מאוד ככה שעלות הביטוח שלו יקרה.

פורסם
אולי פולקסווגן ואאודי יקרות מבחינת חלפים, אבל יש בהן אמחנות והן חסכוניות מבחינת דלק? אולי לחפש דיזל משנים קודמות?

להתחיל לחפש בכיוון של טויוטה-מאזדה? הן חסכוניות? ממה שהבנתי לניסאן אין כזה שוק וסקודה זה רכב גניב מאוד ככה שעלות הביטוח שלו יקרה.

אמינות שאתה קונה חדש

אחרי שנה

שנתים מתחילות הבעיות.. לא הייתי נכנס לרכב כזה

תחפש יפני מאזדה 3 או יונדאי או קיה.

as i walk through the valley of the shadow of death

• תוכן חדש...