Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פניתי לצ'מפיון לקבל שגרת טיפולים לאטקה. הם הפנו אותי למוסך מורשה שבתורו ניער אותי בטענה שכל טיפול שונה ובכל מועד אקבל מפרט יעודי לאותו הטיפול :shock::roll:

מה כבר ביקשתי....

אולי מכאן תבוא הישועה.

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

אמור להיות לך פירוט מלא בספר רכב, חפש שם

Fiat Uno 1994 - Mazda 3 2005 - Volkswagen Jetta 2011 - Seat Leon 2013 - Subaru XV 2018

פורסם

כהנחיה כללית ממה שאני מכיר אצל VAG -

כל טיפול יש לך שמן, פילטר שמן.

פילטר אויר מוחלף כל 4 שנים \ 60,000 קילומטרים.

נוזל בלמים כל שנתיים.

פלאגים - בתקופה האחרונה היו הרבה שינויים מצד היבואן\יצרן, אם אני זוכר והבנתי נכון הם קיצרו את ההחלפה של פלאגים אירידיום ל 30,000 קילומטרים [אישית אני מחליף אותם כל 45,000].

פילטר מזגן זה כל טיפול שני אבל גם מאוד תלוי באיזה פילטר אתה משתמש וכמה אתה משתמש במזגן שלך.

ברקסים - לפי הצורך...

פילטר דלק - אני כמעט בטוח שאין צורך להחליף על פי הוראות יצרן אבל ב 120,000 קילומטרים שווה להחליף לדעתי.

לדעתי כיסיתי לך את הכל.

פורסם

בד"כ, מספקים ספר הוראות לנהג ובו יש שגרת תחזוקה לרכב ומה עושים בכל טיפול- סוד צבאי זה לא אמור להיות.

חפש היטב בספר הוראות תפעול לנהג ואתה אמור לגלות פרק שיש בו דף או שניים שבה מפרטים בדיוק אילו פעולות עושים כל X ק"מ.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מעלעול מהיר הבנתי ששגרת הטיפולים נקבעת על ידי מחשב הרכב וע"פ פרמטרים משתנים, אין שגרת טיפולים קבועה, אלא כזו שנקבעת ע"פ סריקה ממוחשבת.

פורסם

נשמע לי לא כלכך מקצועי. לא יודע.

עם דלק מוטורס ולובינסקי לא נתקלתי בכאלה קשיים לקבלת מידע בסיסי כלכך.

פורסם

משיחה נוספת עם צ'מפיון והסבר ש2 מרכזי שירות סירבו לספק לי שגרת טיפולים לרכב. נעשתה בדיקה נוספת ובסיומה נאמר לי שזו מדיניות היבואן לכלל היצרנים והדגמים וכי הם לא מעוניינים להתחייב על משהו שאח"כ יבואו ויאשימו אותם שהיה כתוב א' ועכשיו זה השתנה לב'. לכן, ניתן לדעת את הפירוט בהגעה לכל טיפול ואז יופק פלט עם פירוט הדברים שאמורים להחליף.

פורסם

כדאי לך לקרוא כאן:

https://www.atecaforums.co.uk/viewtopic.php?f=8&t=1241&sid=306a890f9b11c964766c98c66e8a94e7&start=10

זה מעמוד 302 בחוברת:

Service intervals

Service intervals can be flexible (LongLife

service) or fixed (dependent on time/dis-

tance travelled).

If the PR code that appears on the back of the

Maintenance Programme booklet is PR QI6,

this means that your vehicle has the LongLife

service programmed. If it lists the codes QI1,

QI2, QI3, QI4 or QI7, the interval service is

dependent on time/distance travelled.

בקיצור, עד תום תקופת האחריות, אתה צריך לסמוך על מחשב הרכב שידע מה ואם צריך להחליף.

• תוכן חדש...