Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במקרה של dsg היבואן נתן אחריות מורחבת ובלא מעט מהמקרים עושה הנחה משמעותית על החלק.

פורד גם נותנת אחריות מורחבת לגיר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הנזק נגרם, המנוע כבר נדפק.

ומעניין לשמוע שיש לקורולה בעיה ידועה במנוע, כי המחיר שלה הוא כמו רכב שלא יתקלקל לעולם, מחיר פשוט הזוי ביחס למכוניות אחרות, ואני בהלם גמור שדווקא בקורולה הלך המנוע בק"מ כ"כ נמוך, והיו לי כמה וכמה רכבים שעברו חיים לא קלים ובק"מ גבוה והחזיקו יפה מאוד, ובמיוחד ניסן אלמרה 2002 שהייתה לי.

בתכלס' נפלתי בפח, ואני מקווה שאני לא אספוג הכל לבד.

השאלה באמת אם מבחינה משפטית הם מכוסים או שזה מקרה קיצוני שיש סבירות גבוהה לרמאות.

בכלל לא בטוח שעבדו עליך. בדקת את הרכב, אבל כנראה לא בדקת טוב. שמן זה בערך הדבר הראשון שבודקים כשפותחים מכסה.

פלוס, אם כבר נדלקה לך נורה אדומה ועצרת, למה למען השם המשכת לנסוע?!

Sent from my LM-G710 using Tapatalk

פורסם (נערך)
יש הרבה כשלים תכנונניים ידועים( הצטברות פיח במנועי thp, מצמדים בdsg ועוד... )אני לא רואה את היבואנים נוהרים לעזור.

הצברות פיח זאת בעיה שיש בכל המנועים הזרקה ישירה.

לTHP יש בעיות אחרות שאכן לובנסקי לא משתתפים למרות שידוע שזה תקלות חוזרות.

עריכה אחרונה על ידי Ron.P
פורסם

כל נושא האחריות מורחבת רצון טוב ( או כל סוג אחר ) לא רלוונטי לרכב בן 14 (או אולי 15 כי שנת הדגם 2004 החלה באפריל 2003 )

הכשל נבע בעיקר משימוש במסנני שמן ושמן מאיכות ירודה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
יש הרבה כשלים תכנונניים ידועים( הצטברות פיח במנועי thp, מצמדים בdsg ועוד... )אני לא רואה את היבואנים נוהרים לעזור.

ברכבים בני 6-7 שנים היבואן אז ספג את כל העלות. שווה לבדוק ולנסות להשיג השתתפות.

PSA ו VAG אף פעם לא מכרו אמינות. טויוטה לעומתן מכרה כל השנים רק אמינות ולכן כל יבואן מתייחס אחרת לבעיות. כמובן שזה גם תלוי בגיבוי שהוא מקבל מהיצרן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אתה יכול לראות בלוח

החל מ- 7.5 ועד 20,000 .

נראה לי הזוי לשלם 20 אלף על רכב בשנתון כזה, שיש לך רכבים חדשים ומודרניים ממנו באותו המחיר או פחות.

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=16&SubModelID=1428&FromYear=2004&UntilYear=2004&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&SubSubModelID=&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=&Color=&Info=&City=&HomeTypeID=&Order=price&Desc=&Page=3

פורסם

אני מכרתי את שלי ב6, היה עם 250,000 ק"מ, נמכר תוך כמה שעות מפרסום המודעה, קיבלתי 10 פניות, הראשון שבא, קנה, היחידים שהתקשרו הם מהפזורה, לא איכפת להם מהמצב של האוטו,

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם

אני לא יודע אם טויוטה יעזרו עם הרכב הזה, כי הוא מאוד ישן, אבל בעבר הם כיסו החלפת מנועים קומפלט, על חשבונם, גם ברכבים שתמה להם האחריות כבר מספר שנים, ככה שלא מזיק לבדוק. אולי מדיניות היצרן היא שכל מי שלא הוחלף לו, יקבל מנוע?

לך תדע...

ברכבים בני 6-7 שנים היבואן אז ספג את כל העלות. שווה לבדוק ולנסות להשיג השתתפות.

רק הערה, היצרן ספג את העלות. לכן אם היצרן מוכן (אולי) לתת כיסוי למנועים הפגומים לכל החיים, ליבואן בטח לא יהיה איכפת להחליף מנוע.

לא שאני חושב שזה סביר, אבל לא מפריע לנסות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אני לא יודע אם טויוטה יעזרו עם הרכב הזה, כי הוא מאוד ישן, אבל בעבר הם כיסו החלפת מנועים קומפלט, על חשבונם, גם ברכבים שתמה להם האחריות כבר מספר שנים, ככה שלא מזיק לבדוק. אולי מדיניות היצרן היא שכל מי שלא הוחלף לו, יקבל מנוע?

לך תדע...

הלוואי וזה באמת יהיה ככה ויחסוך לפותש את ההפסד הכספי ועוגמת הנפש( למרות שזו דייסה שהוא בישל לעצמי)

אבל במקרה זה איני אופטימי שכך יקרה.

פורסם

רק הערה לכמה שהכלילו את בעיות המנוע על כל הקורולות מהדגם הזה...

המנוע שופר והבעיה נפתרה החל מאמצע 2005 (אני בטוח שיש כאן אנשים שיודעים פרטים יותר מדויקים ואולי יוכלו לחלוק את המידע). בכל מקרה, בעיית הבוצה במנועים לא קיימת בדגמי 2006-2007 ולכן מומלץ להתרכז בהם למי שמעוניין ברכב זה. ממה שקראתי כאן בפורום, בזמנו היה גם איזשהו ריקול (אולי סמי-רשמי) שבו הוחלפו מנועים בדגמים הישנים יותר לזה של הדגמים החדשים יותר.

גילוי נאות: מזה 6 שנים אני בעלים של runx מודל 2007 שעברה קרוב ל-160K, ללא תקלות. הרכב עובר טיפול שנתי עם שמן ופילטר מקוריים פעם בשנה.

פורסם (נערך)

בעיית הבוצה המפורסמת תקפה רק לקורולות סדאן בשנתונים הראשונים של הצורה הזו, כלומר מ03 ואם אני זוכר נכון עד שנת 2004-05.

הרכבים הנ"ל היו הראשונים שהגיעו מתורכיה והסיבה היחידה שהבעיה נפתרה היא כי החליפו את הייבוא לרכבים מיפן.

הרנקס מעולם לא סבלה מהבעיה הנ"ל כי תמיד הגיע מאנגליה, היא גם קצת פחות רגישה לתקלות הממיר המפורסמות של הקורולות מהדגם הזה.

יש לנו רנקס 2003 שמיומה הראשונה ועד היום אצלנו, עברה אזור ה145 אלף ק"מ, טופלה אך ורק במוסך טויוטה, תמיד בזמן ותמיד עם חלקים מקוריים.

הרמת אמינות של הרכב הזה מדהימה והיא כנראה תישאר איתי לפחות עד גיל 20 שלה, אח"כ נחשוב האם להחזיק אפילו עד האספנות :-D

עריכה אחרונה על ידי E-man

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם
בעיית הבוצה המפורסמת תקפה רק לקורולות סדאן בשנתונים הראשונים של הצורה הזו, כלומר מ03 ואם אני זוכר נכון עד שנת 2004-05.

הרכבים הנ"ל היו הראשונים שהגיעו מתורכיה והסיבה היחידה שהבעיה נפתרה היא כי החליפו את הייבוא לרכבים מיפן.

הרנקס מעולם לא סבלה מהבעיה הנ"ל כי תמיד הגיע מאנגליה, היא גם קצת פחות רגישה לתקלות הממיר המפורסמות של הקורולות מהדגם הזה.

יש לנו רנקס 2003 שמיומה הראשונה ועד היום אצלנו, עברה אזור ה145 אלף ק"מ, טופלה אך ורק במוסך טויוטה, תמיד בזמן ותמיד עם חלקים מקוריים.

הרמת אמינות של הרכב הזה מדהימה והיא כנראה תישאר איתי לפחות עד גיל 20 שלה, אח"כ נחשוב האם להחזיק אפילו עד האספנות :-D

הקורולה שלי הייתה רנקס בריטית למהדרין, מדובר בכשל בתכנון המנוע שתוכנן בכל הקורולות באותו מקום - ביפן.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

זה שלא לקחת לבדיקה, זב"שך. אם היה מדובר באדם פרטי, לא מאמין שהיה טעם לנסות בכלל, בגלל שלא מדובר באדם פרטי ומדובר בחברת טרייד מוכרת, הם אמורים למכור רכבים שעברו בדיקה בסיסית ולהתחשב בעובדה שיש לקוחות שלא מבינים יותר מדי, ומגיעים אליהם בגלל מוניטין האמינות, נותנים בהם אמון מלא ורואים בטופס הבדיקה המצורף לרכב, מסמך מחייב ומובן מאליו. בהנחה שכל פרטי המקרה נכונים, אני חושב שיש מקום להתחשבות מצד הטרייד אין ואל תעשה את זה שוב.

פורסם

מה זה, אל תעשה את זה שוב? שאתה קונה רכב שעולה כמו אייפון x, אתה לא יכול לפשפש בציציות, הוא לקח סיכון, מחושב ונכשל,, לא נעים, אבל קורה, שיחזור לקרסו ויראה מה יכולים לעשות שם בשבילו,

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

• תוכן חדש...