Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרסו טרייד אין היא חברה גדולה וממוסדת, ואני לא מאמין שנעשתה פה רמאות מתוכננת, לדעתי מדובר בביש מזל, אולי קרסו יעזרו ואולי לא, משה שבטוח שהוא שתגדיל מאד את הסיכוי לעזרה אם תדגיש בפניהם שאתה מודע לעובדה שהרכב נקנה AS IS וכל מה שהם יתנו לך הוא לפנים משורת הדין, אם תתלהם ותתחיל לאיים ולדבר על חשד לרמאות, הסיכוי שיעזרו לך שואף לאפס.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
עוד יותר הזוי, שבשנתונים דומים ( 2007 מול 2008 ) הדגם הזה נסחר במחיר יותר גבוה מהדגם הרובוטי שבא אחריו, ועדיף בכל פרמטר (חוץ מהגיר הרובוטי).

רואים מה זה שווה..המנועים בקורולות 2001-2007 צרה צרורה,קרסו טרייד לא נותנים אחריות למנוע/גיר,גם אם הרכב לא נלקח לבדיקה?

פורסם

הבעיה שאני חתום בחוזה הקניה שבדקתי את הרכב ונמצא תקין לשביעות רצוני, ושהוצע לי לקחת לבדיקה וויתרתי על זה.

השאלה אם יש כאן סבירות שעשו קומבינה שהאוטו יחזיק מעמד עוד טיפה עד שהקונה המאושר יפול בפח, ואז יש לי מה לתבוע מהם.

אני יודע לבדוק רכבים ברמה הבסיסית, והאוטו באמת הרגיש טוב כשבדקתי.

השאלה אם יש לי מה לעשות כנגד קרסו במקרה הזה?

מצטער שאני לא ממש לטובתך בעניין הזה:

1. חתמת שהרכב לשביעות רצונך, סירבת לקחת לבדיקה. מה אתה רוצה מהם? אתה ילד גדול, קיבלת החלטה, שא בתוצאות.

2. לא סביר שקרסו יתעסקו עם הרכב הזה. כנראה קיבלו אותו בטרייד ומכרו הלאה. לרמות ביודעין ולעשות שהרכב יחזיק מעמד עוד טיפה - לא סביר. הרכב היה יכול להיות אצלהם יום / שבוע / חודשיים / חצי שנה. אין להם דרך לדעת מתי יגיע קונה.

3. מסתבר שאתה רק חושב שאתה יודע לבדוק רכב ברמה בסיסית. הנה ההוכחה שאתה לא. אגב, לא בטוח שמכון בדיקה היה עולה על זה. אבל לפחות היתה לך אחריות של מכון הבדיקה.

4. אתה לא יכול לעשות נגד קרסו שום דבר. אתה תלוי ברצון הטוב שלהם, אז כדאי לך לעשות עם קרסו ולא נגדם.

בחיי שאני לא מצליח להבין מה עובר על חלק מהגולשים כאן. אחד עם רכב בן 6 שנים, דורש שיממשו לו אחריות שפגה לפני שלוש שנים. אחד - סוחר רכב קונה C3 בגרושים, חותם על זה שהרכב לשביעות רצונו, וכשהולך לו גיר לא אומר את כל האמת עד שהיבואן מגיב וחושף אותו כסוחר ושקרן, אחד אחרי שנה וחצי דורש שיקנו ממנו את הרכב חזרה אחרי שמשמיץ את היבואן ומנסה להפעיל לחץ באמצעות מדיות חבריות, ועכשיו אתה עם רכב בן 14 דורש שמישהו יקח אחריות על ההחלטות שלך. רכב בן 14!!!

תתבגרו. עברתם את גיל 18? אתם, ורק אתם, אחראים לחיים שלכם ולהחלטות שלכם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

נו, ואיפה הכיף בזה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

גיר שהתקלקל מיד אחרי שיצאו מהמגרש, אפשר לבוא בטענות כי ברוב המקרים מרגישים את זה בנסיעה(עד שהתברר שמי שקנה הוא סוחר שקרן שהיה מודע טוב מאוד שזה מה שיכל להיות וקנה בגרושים)

במקרה של מנוע עם בוצה, אי אפשר באמת לדעת עד שפתאום הנזק נעשה.

כמו שאמרו לך כבר, לא חושב שיש לך קייס פה, וזה די תלוי ברצון הטוב של היבואן.

תלמד מזה לקח לפעם הבאה:

1. להתייעץ לפני שאתה קונה את הרכב, ולא לאחריו. כי גם קורולה יד 1 מצופת זהב עם מחירון בשמיים, יכולה להתקלקל.

פורסם

קנית, הימרת והפסדת בהימור. לא נעים אבל לא סוף העולם.

אם לרכב היסטורית טיפולים מושלמת ממורשה יש סיכוי שטויוטה ישתתפו בתיקון. תתחיל עם לפנות לקרסו ולבקש סיוע (סיוע כי לא חייבים לך כלום אלא אם תוכיח שהם ידעו על תקלה והסתירו אותה).

לגבי סימנים לא מכיר ספציפית את הטויוטה אבל לרוב כשמתיחה בעיית בוצה במנוע רואים משקעים גם דרך פתח מילוי השמן וגם על המדיד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
מצטער שאני לא ממש לטובתך בעניין הזה:

1. חתמת שהרכב לשביעות רצונך, סירבת לקחת לבדיקה. מה אתה רוצה מהם? אתה ילד גדול, קיבלת החלטה, שא בתוצאות.

2. לא סביר שקרסו יתעסקו עם הרכב הזה. כנראה קיבלו אותו בטרייד ומכרו הלאה. לרמות ביודעין ולעשות שהרכב יחזיק מעמד עוד טיפה - לא סביר. הרכב היה יכול להיות אצלהם יום / שבוע / חודשיים / חצי שנה. אין להם דרך לדעת מתי יגיע קונה.

3. מסתבר שאתה רק חושב שאתה יודע לבדוק רכב ברמה בסיסית. הנה ההוכחה שאתה לא. אגב, לא בטוח שמכון בדיקה היה עולה על זה. אבל לפחות היתה לך אחריות של מכון הבדיקה.

4. אתה לא יכול לעשות נגד קרסו שום דבר. אתה תלוי ברצון הטוב שלהם, אז כדאי לך לעשות עם קרסו ולא נגדם.

בחיי שאני לא מצליח להבין מה עובר על חלק מהגולשים כאן. אחד עם רכב בן 6 שנים, דורש שיממשו לו אחריות שפגה לפני שלוש שנים. אחד - סוחר רכב קונה C3 בגרושים, חותם על זה שהרכב לשביעות רצונו, וכשהולך לו גיר לא אומר את כל האמת עד שהיבואן מגיב וחושף אותו כסוחר ושקרן, אחד אחרי שנה וחצי דורש שיקנו ממנו את הרכב חזרה אחרי שמשמיץ את היבואן ומנסה להפעיל לחץ באמצעות מדיות חבריות, ועכשיו אתה עם רכב בן 14 דורש שמישהו יקח אחריות על ההחלטות שלך. רכב בן 14!!!

תתבגרו. עברתם את גיל 18? אתם, ורק אתם, אחראים לחיים שלכם ולהחלטות שלכם.

סתם מסקרנות, מה הסיפור של הבחור שרצה שהיבואם יקנה ממנו את הרכב אחרי שנה וחצי? איזה סוג רכב זה? חיפשתי את הנושא בפורום ולא מצאתי.

פורסם
קנית, הימרת והפסדת בהימור. לא נעים אבל לא סוף העולם.

אם לרכב היסטורית טיפולים מושלמת ממורשה יש סיכוי שטויוטה ישתתפו בתיקון. תתחיל עם לפנות לקרסו ולבקש סיוע (סיוע כי לא חייבים לך כלום אלא אם תוכיח שהם ידעו על תקלה והסתירו אותה).

לגבי סימנים לא מכיר ספציפית את הטויוטה אבל לרוב כשמתיחה בעיית בוצה במנוע רואים משקעים גם דרך פתח מילוי השמן וגם על המדיד.

למה שטויוטה ישתתפו בתיקון של רכב בן 14?

גם אם נעשו טיפולים במורשה( ואני סקפטי לגבי זה) עדיין לא רואה לגיטמציה להשתתפות מצידם.

לפי דעתי פות"ש צריך לקחת את זה כשכר לימוד, לספוג את ההפסדים, למכור את הרכב לפירוק או משהו לקנות משהו אחר עם מישהו שכן מבין הפעם.

• אחראי פורום
פורסם
סתם מסקרנות, מה הסיפור של הבחור שרצה שהיבואם יקנה ממנו את הרכב אחרי שנה וחצי? איזה סוג רכב זה? חיפשתי את הנושא בפורום ולא מצאתי.

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?649335-%D7%A1%D7%95%D7%97%D7%A8-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%A7%D7%95%D7%A0%D7%94-%D7%A8%D7%9B%D7%91-AS-IS-%D7%9E%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%93-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%95%D7%A4%D7%95%D7%AA%D7%97-(%D7%90%D7%95-%D7%9E%D7%92%D7%99%D7%91-%D7%9E%D7%98%D7%A2%D7%9E%D7%95)-%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8-%D7%94%D7%9B%D7%A4%D7%A9%D7%94

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

היו הרבה, הוא התחיל עם סקודה יטי, שם הוא עירב את וואלה וקנו ממנו את הרכב, אח"כ עבר לפורד פוקוס ידנית, אח"כ ניסה את הטריק עם אברט בדרך היו עוד כמה מכוניות שבטח שכחתי... אין ספק שהוא אלוף, נוסע באוטו שנתיים ואח"כ היבואן קונה ממנו את הרכב במחירון מלא פלוס פיצויים על סבל שהוא כביכול סבל.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם (נערך)

תודה אבל זה הסיפור של הסוחר עם ה C3.

רציתי לשמוע על הסיפור של הבחור שדרש מהיבואן לקנות בחזרה את רכבו אחרי שנה וחצי :)

היו הרבה, הוא התחיל עם סקודה יטי, שם הוא עירב את וואלה וקנו ממנו את הרכב, אח"כ עבר לפורד פוקוס ידנית, אח"כ ניסה את הטריק עם אברט בדרך היו עוד כמה מכוניות שבטח שכחתי... אין ספק שהוא אלוף, נוסע באוטו שנתיים ואח"כ היבואן קונה ממנו את הרכב במחירון מלא פלוס פיצויים על סבל שהוא כביכול סבל.

לא להאמין שיש דברים כאלה.

עריכה אחרונה על ידי Doron_Z
פורסם

היה אצלנו במשפחה סיפור דומה עם קורולה 03, ה"runx"

נדמה לי שזה קרה 5 שנים אחרי, כשנגמרה האחריות כבר, אבל היבואן העדיף לשמור על השם הטוב ותיקן בחינם

פורסם
למה שטויוטה ישתתפו בתיקון של רכב בן 14?

גם אם נעשו טיפולים במורשה( ואני סקפטי לגבי זה) עדיין לא רואה לגיטמציה להשתתפות מצידם.

לפי דעתי פות"ש צריך לקחת את זה כשכר לימוד, לספוג את ההפסדים, למכור את הרכב לפירוק או משהו לקנות משהו אחר עם מישהו שכן מבין הפעם.

כי זה כשל תכנוני ידוע והיבואן השתתף בדברים כאלה הרבה אחרי תום האחריות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

14 שנה זה לא תום האחריות, 14 שנה זה תום החיים של הרכב, הוא יכול להתנחם בעובדה שרוב הרכבים לא מגיעים לגיל הזה,

פורסם
כי זה כשל תכנוני ידוע והיבואן השתתף בדברים כאלה הרבה אחרי תום האחריות.

יש הרבה כשלים תכנונניים ידועים( הצטברות פיח במנועי thp, מצמדים בdsg ועוד... )אני לא רואה את היבואנים נוהרים לעזור.

• תוכן חדש...