Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה שלא לקחת לבדיקה, זב"שך. אם היה מדובר באדם פרטי, לא מאמין שהיה טעם לנסות בכלל, בגלל שלא מדובר באדם פרטי ומדובר בחברת טרייד מוכרת, הם אמורים למכור רכבים שעברו בדיקה בסיסית ולהתחשב בעובדה שיש לקוחות שלא מבינים יותר מדי, ומגיעים אליהם בגלל מוניטין האמינות, נותנים בהם אמון מלא ורואים בטופס הבדיקה המצורף לרכב, מסמך מחייב ומובן מאליו. בהנחה שכל פרטי המקרה נכונים, אני חושב שיש מקום להתחשבות מצד הטרייד אין ואל תעשה את זה שוב.

הם ממש לא אמורים למכור רכבים שעברו בדיקה כלשהי. הדבר היחיד שהם צריכים זה לספק את המידע הידוע להם על הרכב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רמאות היא לא דבר שמוכיחים בביהמ"ש באמצעות טענה של "סביר מאוד", אלא בהוכחה של הרמאות: מי רימה, איך רימה, מתי, וכו'.

על פניו, כל השתתפות של המוכר במקרה הזה תהיה של רצון טוב. מציע שתתמקד ברצון הטוב ולא באיומים בתביעה. בהצלחה.

פורסם
תודה אבל זה הסיפור של הסוחר עם ה C3.

רציתי לשמוע על הסיפור של הבחור שדרש מהיבואן לקנות בחזרה את רכבו אחרי שנה וחצי :)

לא להאמין שיש דברים כאלה.

להלן השרשור המדובר:

https://r.tapatalk.com/shareLink?url=https%3A%2F%2Fwww%2Ecarsforum%2Eco%2Eil%2Fvb%2Fshowthread%2Ephp%3Ft%3D458577&share_tid=458577&share_fid=28771&share_type=t

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לא ידעתי שחברות טרייד גדולות מתעסקות עם 'נבלות', מהנסיון הקטן שלי עם שתי חברות כאלה, כל רכב שביקשתי לבדוק היה מצוייד בטופס בדיקה. אם מתמימות או טפשות, החלטתי לתת בהם אמון ולא לבצע בדיקה נוספת מטעמי, אני צריך להענש ?

עדיין חושב שיש מקום להתחשב בלקוח.

הם ממש לא אמורים למכור רכבים שעברו בדיקה כלשהי. הדבר היחיד שהם צריכים זה לספק את המידע הידוע להם על הרכב.
פורסם

ברכבי outlet שנמכרים AS IS לא משקיעים שקל (מעבר אולי לרחיצה ) ומבהירים שזה רכב שנמכר AS IS ללא אחריות כלשהי, ואין להם מושג מה מצבו. (המחירים בהתאם)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אז בעצם פות"ש קנה רכב, בערך באותם תנאים שקונים רכב ממכרזי משטרה ?

לא היה לי מושג שזה קיים בכלל בחברות טרייד-אין.

ברכבי outlet שנמכרים AS IS לא משקיעים שקל (מעבר אולי לרחיצה ) ומבהירים שזה רכב שנמכר AS IS ללא אחריות כלשהי, ואין להם מושג מה מצבו. (המחירים בהתאם)
פורסם
אז בעצם פות"ש קנה רכב, בערך באותם תנאים שקונים רכב ממכרזי משטרה ?

לא היה לי מושג שזה קיים בכלל בחברות טרייד-אין.

כמעט - אצל סוחרים יש אפשרות לקחת לבדיקה לפני הרכישה (אבל המחיר הוא סופי ולא ניתן למיקוח)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

האקסנט שבחתימתי נקנתה כך, אצל אוטוסנטר.

אם אתה מודע מראש לכל מה דרשמו החברים מעלינו, אין בכך כל דיל ברייקר.

אתה מקבל רכב במחיר מאד אטרקטיבי, יחסית למחיר השוק.

אם בדקת אותו היטב וגילית מדוע הבעלים המקוריים שלו הניח את ראשו תחת גרזן המגרש (תמיד יש סיבה. רכב מושלם כמעט אף פעם לא יגיע למגרש. הוא ימכר במחיר טוב בשוק הפרטי) ואתה יכול "לחיות" עם הליקוי שההתגלה-אשריך.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

והציעו לו לעשות בדיקה ע"י צד שלישי.

איך יכולה להיות כאן בעיית גילוי נאות?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אפשר לדעת כמה עלה הרכב?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
הקורולה שלי הייתה רנקס בריטית למהדרין, מדובר בכשל בתכנון המנוע שתוכנן בכל הקורולות באותו מקום - ביפן.

אם אני זוכר נכון, מה שנמסר לח בזמנו הוא שהחל מ-2005 יש 4 מעברי שמן במנוע, במקום 2 במנועים הישנים יותר שצברו בוצה.

היצרן והיבואן היו יותר מבסדר בטיפול ברוב הלקוחות.

פורסם

דרך אגב קרסו גם מבקשים מהלקוח בעסקת טרייד אין לגשת למכון טסטים ולעשות בדיקה לרכב לפני שהם מאשרים את העסקה (על חשבונם כמובן) ותוצאות הבדיקה יחליטו אם קרסו תיקח את הרכב או לא, ככה דרשו ממני שעשיתי איתם טרייד אין.

הבדיקה נעשת במכון חיצוני מוכר מאוד, תבדוק אם אין שום סעיף שקשור למנוע.

בנוסף בטופס בדיקה תראה מה התאריך של הבדיקה אם קרוב מדי ולא עברו אלפי קמ מי שבדק את הרכב היה צריך לראות את זה

פורסם
דרך אגב קרסו גם מבקשים מהלקוח בעסקת טרייד אין לגשת למכון טסטים ולעשות בדיקה לרכב לפני שהם מאשרים את העסקה (על חשבונם כמובן) ותוצאות הבדיקה יחליטו אם קרסו תיקח את הרכב או לא, ככה דרשו ממני שעשיתי איתם טרייד אין.

הבדיקה נעשת במכון חיצוני מוכר מאוד, תבדוק אם אין שום סעיף שקשור למנוע.

בנוסף בטופס בדיקה תראה מה התאריך של הבדיקה אם קרוב מדי ולא עברו אלפי קמ מי שבדק את הרכב היה צריך לראות את זה

במכוניות כאלה לא מבקשים דבר - כי זה עולה להם כסף מיותר. הזיכוי הניתן ללקוח בעסקאות טרייד לכלי רכב בני עשרה, הוא זניח לחלוטין, ולכן הם נמכרים AS IS במחירים נמוכים, ומסתפקים בבדיקה ויזואלית, ונסיעת מבחן קצרה (וגם זה לא תמיד).

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...