Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא כ"כ הבנתי. אתה אומר שזה הצעה זולה מה שהציעו לי?

המוסכניק אמר לי שזה אירופי וזה היותר זול( מהיפני)

אם זה כולל את התושבות בולמים אז המחיר מצוין. אם לא כולל וזה רק הבולמים ועוד לא קאייאבה או מונרו אלא סתם משהו אירופי אז המחיר יקר להחריד! תבדוק טוב אם זה כולל את התושבות עצמם כי הם הולכות הרבה בפלואנסים.

פורסם

ישנם רכבים בהם ניראים הייטב הכריות בולם. ברכבים בהם לא נראים אם אין רעשים חריגים מהם אז את מצבם האמיתי ניתן יהיה לאבחן רק בפירוק. במצבים שכאלה אני מראש מביא גם תושבות ואם לא השתמשתי אני מחזיר אותם איך שהם ללא חיובים כלשהם.

פורסם

בולמים לא שווה ליבא עצמאית, הפרשי המחיר לא משמעותיים.

אני ממליץ על המונרו, יותר מתאימים לרכבים של יצרנים אירופיים.

לא לשכוח לבדוק מצב מיסבי בולם, גומיות מגן וכריות וגם לבצע כוון זויות מתלים (כוון פרונט).

• תוכן חדש...