Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ב-25k

WBU
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
והרכב שתרכוש - ישמור על ערכו? לא ממש...

ברור שלא, אין רכב ששומר על ערכו. כל שנה הערך יורד (מי יותר ומי פחות).

גם אם אחסוך ואקנה רכב חדש יותר, סביר להניח שאאבד מערכו יותר.

אני לא ממש מבין את המשוואה של גם אם ההתקדמות היא קטנה (תוספת של 15) לא מספיק כדאית אלא אם אני שם למשל 25.

פורסם

מסכים עם מה שהמליצו לך לפני - תישאר עם הנוכחי.

קניית רכב משומש זה סיכון, אתה אף פעם לא יודע בוודאות מה תקבל.

אם יש לך רכב טוב שמספק אותך תישאר איתו עד שיהיה לך סכום משמעותי לשדרוג.

ככה כשתקנה תוכל להקטין את הסיכון מהרכב החדש.

פורסם

הרכב שיש לך היום הוא רכב מעולה כמשומש ביחס לגזרת המחיר שלו.

אם הרכב תקין, ומספק אותך - מה כתוב ברישיון מבחינת שנתון זה לא מה שאמור לגרום לך להחליף אותו ..

שמע אתה כעקרון בא ואומר אני רוצה להשתדרג, מוכן להוסיף 10-15.

אין בעיה, אבל מה זה להשתדרג מבחינתך ?

מה חסר לך ברכב הנוכחי ? עוד מקום ? עוד כח ? חסכון בדלק ? פוזה ? נוחות ? אמינות ? בטיחות ?

רכב ידני בא כאופציה ? לרדת לסופר-מיני רלוונטי ?

פורסם

עדיין לא הבנתי כל כך את הבעיה במזדה, 195 אלף זה לא הרבה, הרכב הראשון שלי נמכר תוך כמה ימים עם 315 אלף קמ, הרכב השני שלי תוך פחות משבוע עם 222 אלף, באותו מחיר שקניתי אותו שנתיים וחצי לפני, והרכב הרביעי שלי כרגע סגר אתמול 240 אלף.

תמיד יהיה מי שיקנה, אני פשוט חושב שעדיף לך להשאר עם המזדה ולגמור איתה.. אתה גם ככה עושה רק 900 1000 קמ בחודש.

סי4 וקרוז חסרות שוק, בגלל זה המחיר שלהן, קונים אותן אנשים כמוך שמסתכלים רק על מחיר שנתון וקמ ולא על מפרט, אמינות, שוק וכו...

• תוכן חדש...