Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

"התחדשתי" בהונדה ג'אז 2010 1.2 ידנית.

שמתי לב לכך שההגה לא מתמרכז עד הסוף לאחר פנייה, ובכללי הרכב מתקשה לנסוע ישר וצריך כל הזמן לתקן עם ההגה.

עשיתי היום בדיקה של פרונט - כיוונו מעט אבל הבעיה נשארה.

שאלתי היא לבעלי הונדה ג'אז אחרים מהדגם הנ"ל - האם יש את אותה בעיה בכל הרכבים מהדגם או שהבעיה היא אצלי ספציפית?

תודה!

If you live by the GUN

You die by the GUN

פורסם

הונדה ג'אז ידנית 2009 צורה חדשה 1340 סמ"ק - הגה חוזר למקום.

בדקת לחץ אוויר בצמיגים?

יש רעידות במהירות גבוהה?

יש רעשים בסיבוב של ההגה במקום?

now: Honda Jazz 2011 1339 i-vtec 99 HP CVT

past: Honda Jazz 2009 1339 i-vtec 100 HP manual

opel corsa C 2001 EcoTec 75HP manual

פורסם (נערך)

יש רביעיית Michelin מסוף 2016 במצב ממש טוב.

אני אחדד טיפה את העניין - ההגה כן חוזר לאחר פנייה, אבל לא לחלוטין, המירכוז מפסיק כ 20 מעלות לפני המרכז. לאחר מכן יש למרכז ידנית. בנוסף - התרגלתי מרכבים אחרים שבכביש ישר, אם אני מסיט מעט את ההגה שמאלה או ימינה, ברגע שאעזוב את ההגה הוא ישר יתמרכז. בג'אז הרכב פשוט ימשיך בכיוון שאליו הסטתי את ההגה.

לאחר שוטטות באינטרנט, ראיתי עוד דיווחים על העניין מבעלי Jazz/Fit אחרים, לכן אני חושד שזה לא באג, אלא פיצ'ר.

אשמח לעוד פידבק מבעלי ג'אז :)

תודה

עריכה אחרונה על ידי carbonfiber

If you live by the GUN

You die by the GUN

פורסם

אין לי ג'אז אבל מה בנוגע למירכוז הגה ידני או כיול הגה ממוחשב ?

אולי ביצעו כיוון פרונט וצריך לעשות כיול הגה דרך המחשב ?

לכל הצדקנים שלא מכירים מקרוב וממשיכים לשכנע אנשים שאין תקלות .

בסוף מאחוריי הייעוץ יש בן אדם שיפגע.

• תוכן חדש...