Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהתרשמות הבוחן בבדיקה המנוע גיר ושלדה במצב טוב אבל לצד זה מסומנים המון איקסים ופחות V האם שווה לי להתעסק עם הרכב ? ואם כן מה עליי לסדר בליקויים הרשומים ?

נ.ב

הרכב עבר 105km

WhatsApp Image 2018-05-28 at 18.17.19.jpeg

פורסם

בס"ד

תבדוק את הנזילה/תקלה שיש לטורבו.

מה הכוונה, נזק לחישוקים?

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

כל מכונית בגיל הזה שתקח לבדיקה - הדו"ח שלה יראה ככה.

התקלה המשמעותית היחידה היא עניין הטורבו, צריך לבדוק במוסך מורשה מה המשמעות (האם צריך לשפץ ומה צריך לתקן)

לגבי הצמיגים והחישוקים כל פאנצ'ריה תוכל להסביר לך אם יש בזה ממש.

צריך כנראה ללטש את הפנסים הקדמיים, להחליף את רצועה הפגומה במנוע, ומצבר.

כתוב - מנוע הוחלף - יש לוודא שהמנוע שהוחלף רשום ברשיון הרכב, אחרת לא ניתן לעבור טסט.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני לא בדיעה של zvit.

הרכב מוזנח לדעתי מעבר למה שצריך להיות ובדגש על מוזנח (לשם המוזנחות) :

בולם מכסה מנוע תקול (המכסה אמור אולי לפול ? / לא "יושב" טוב), ידית פתיחת מכסה מנוע לא תקינה (אז אולי גם לא מחליף שמן / מוסיף מים כי לפעמים לא נפתח המכסה), נורה שרופה, מתזי מים לא תקינים, הבדלי צבע (צביעה לא מוצלחת ? / תאונות), ג'אנטים פגומים, כנראה, ולא נדבר על הטורבו ומנוע שהוחלף (אולי זה היתרון היחידי - אולי גם זה לא).

נכון - הכל ניתן לתקן. רק תתחיל לברר עלויות של הכל - תקבל חום.

לברוח (לפחות לדעתי).

alfa 156 2.5.

פורסם

לדעתי לברוח ומהר. אתה תשלם המון כסף על כל התיקונים. לא שווה את ההשקעה. רכב שעבר קצת מעל 100 אלך ק"מ לא אמור להיות כל כך מוזנח. פה זה הרבה מעבר לכסתחים.

• תוכן חדש...