Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

הלחצן של בלם היד ,נתקע מדי פעם ,וכשהוא תקוע אי אפשר להרים אותו

רק אחרי שאני משחרר את הלחצן עם מכה קטנה במוט הבלם הוא משתחרר

הרכב חדש חודשיים על הכביש

הרכב גיר ידני ,והבעיה שאי אפשר להחנות את הרכב (הידני) ללא בלם היד

אני דואג שהלחצן יהרס או יתקע בלי שחרור ואז לא אוכל להחנות את הרכב

פניתי לצ'מפיון הגעתי למוסך שירות ,והסוכן שירות אמר לי ,שכרגע אין להם ידית בלם יד אחרת ,ואם יתחילו לעבוד עליו ויצטרכו להחליף את הידית אתקע ללא רכב עד שהחלק יגיע ,ושהוא מזמין לי והחלק יגיע עד שבועיים

כמו שציינתי אני דואג שאתקע ולא אוכל להחנות את הרכב ובכלל הרכב יושבת עד שהחלף יגיע

השאלות שלי

אולי משהו נתקל בבעיה דומה ,ויש פתרון יצרתי כלשהו ?

מבחינת ביטוח ,האם אפשר להשאיר את הרכב בצמפיון ומכוון שהרכב באחריות הם צריכים לתת לי חילופי ?

או מחברת הביטוח הרכב ,הם יכולים לספק לי רכב חילופי ?

מה בכלל היעוץ בסיטואציה הזו ?

פורסם

1) אתה מדבר על בלם יד החדש "חשמלי" או הרגיל?

2) אם זה הרגיל, תגיד לי אם זה ככה אצלך כי לא נראה לי שזה אותה בעיה כמו שהיה אצלי.

אצלי בלאון הקודמת הייתה את הקטע שהכפתור כדי לשחרר את הבלם היה קופץ מהמקום (ממש אבל יוצא החוצה וקרה לי פעם שהייתי צריך לחפש ממש ברכב כי לא ראיתי איפה הוא נפל, חח) ואז הבלם לא היה נשאר במקום.

אם זה המצב, אין מה לעשות, חייבים להחליף, בטפול הראשון ש הרכב אמרתי להם את הבעיה, החליפו לי רק את הכפתור עצמו, עבד לשבוע ואז חזר, בגלל שלא היה לי זמן פנוי ולא יכולתי להיות בלי רכב, המתנתי לטיפול שני, אמרתי להם שוב, ואמרתי להם שאמרו לי בטיפול ראשון שפתרו את הבעיה ולא היה נכון, וביקשו ממני לחזור עוד יומיים כי היו צריכים להזמין את החלק וככה נעשה, אחרי כמה שעות קיבלתי את הרכב עם בלם יד חדש והכל היה תקין.

רוצה להגיד גם שבדיוק נגמר האחריות של הרכב ועדיין לא שילמתי שקל (וזה לא סיפור זול להחליף את הבלם יד הבנתי)

ככה זה אצלך??

פורסם

לא נראה לי שזה בלם חשמלי ,זה רגיל , לוחצים על הלחצן ומורדים את הידית ,ושמשחררים את האצבע מהלחצן ,הלחצן אמור להשתחרר

,ושהלחצן בחוץ אז אפשר להרים את ידית הבלם וינעל (כלומר הבלם יופעל)

פורסם

קיצר זה הבלם יד הרגיל.

לא הצלחתי להבין בדיוק את הבעיה אבל...

אתה אומר שאתה מרים את הבלם אבל הכפתור לא תופס כאילו??

בערך מה שכתבתי שהיה קורה לי (פשוט בלי הקטע שהכפתור קופץ לך??)

אם כן, תחפור למוסך צמפיון קרוב עליך שיזמינו לך חלק ויטפלו בך כי הרכב חדש וזהו, תנסה לא לחנות בעליות או ירידות בנתיים עד שישימו לך בלם יד חדש (חדשה?)

תעדכן אם לא הבנתי אותך נכון

Enviado desde mi ONEPLUS A3003 mediante Tapatalk

• תוכן חדש...