Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת שב 1.5 לא היה משהו בלתי נסבל.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 218
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אלי, תשמע אתה מגזים, די, בסוף עוד יפטרו אותך, זה סה"כ אוטו, אני לא הבנתי מה רע כ"כ ב10ו,נמכרו ממנו כ"כ הרבה יחידות, כולם טועים?,עכשיו קיבלת אוטו חדש, הגיע הזמן ללכת לעבוד.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם

אני מעריך שהיאריס שקיבלת לא חדשה ועשתה כמה עשרות אלפי קילומטרים לפחות. תכנס לסוכנות של טיוטה ותעשה נסיעת מבחן ביאריס חדשה לפני שתחפז לתת ציונים לבקרת האיכות של טויוטה צרפת :-D

ובנימה אישית, כל כלי הרכב שהוצעו לך לך ע"י שלמה סיקסט יעשו את העבודה של הבאתך ממקום א' לב' לצורך עבודתך - עדיף שתתרכז בלעבוד במקום להשוות נתונים של תאוצה לטון. לו אני המעסיק שלך וקורא את השרשור הזה, לא בטוח שהיית יוצא ממנו טוב...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם רעשי רוח זה מה שמפריע לך דבר אחד בטוח - הקליאו ממש לא תתאים לך!, יש מלא רעשי רוח בקליאו(יש כאלה שממש לא סובלים את זה, לי אישית רעשי רקע ללא מפריעים - אני והמוזיקה שלי גם ככה לא שומעים אותם).

ואם המעבר של היאריס לצרפת מרגיש לך מסחרה אל תשאל מה עשו עם הקליאו, יש האומרים שזה ממש בזאר טורקי.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם (נערך)
אני מעריך שהיאריס שקיבלת לא חדשה ועשתה כמה עשרות אלפי קילומטרים לפחות. תכנס לסוכנות של טיוטה ותעשה נסיעת מבחן ביאריס חדשה לפני שתחפז לתת ציונים לבקרת האיכות של טויוטה צרפת :-D

ובנימה אישית, כל כלי הרכב שהוצעו לך לך ע"י שלמה סיקסט יעשו את העבודה של הבאתך ממקום א' לב' לצורך עבודתך - עדיף שתתרכז בלעבוד במקום להשוות נתונים של תאוצה לטון. לו אני המעסיק שלך וקורא את השרשור הזה, לא בטוח שהיית יוצא ממנו טוב...

הרכב שקיבלתי עשה 58,500 ק"מ זה הרבה ? 2015

בדקתי טוב טוב את הרעש זה לא מהמנוע זה ממש רוח שנכנסת כאילו נוסעים עם חלונות פתוחים ורעשים של צמיגים אבל מאיפה לעזעזל נכנסת הרוח ? הרכב כמו טנק נראה אטום לגמרי מרגיש כמו רכב גרמני .

רק בהאצות חזקות שומעים את המנוע אבל עדיין הרבה יותר חלש מהרוח יש ברכב רעש של שואב אבק לא מנוע :(

הרכב חזק ! אבל מה זה שווה עם כמויות כאלה של רוח ורעש ? אבל עם כל הכבוד לרעש יחסית ל I10 זה עדיין להיט .

ל I10 יש תיבת הילוכים מזעזעת , הנדסת אנוש מזעזעת , ומנוע אנמי הבנתי שהפיקנטו הרבה יותר חזקה לפחות בתחושה אבל רועשת ושותה דלק כמו רכב אמריקאי .

יש לי עדיין אפשרות להחליף את הרכב לאופל קורסה / ניסן מיקרה / I20 אני חושב שעדיף לסבול את הרעש

:(

עוד משהו ... הצמיגים ... לא ידעתי כמה FAROAD זה חרא ! אחרי 100 הרכב מתחיל לאבד שליטה ומרגישים את הצמיגים שלא מסוגלים להחזיק את הרכב מלא רעש יש מהם פשוט זוועה ! יש לי גם צמיגים סינים ברכב הפרטי שלי

SUNITRAC

והם דווקא טובים מאוד מבחינת אחיזה.

ובקשר ליחס משקל טון ובלה בלה שאתה תיסע בחודש 5000 ק"מ כמו נהג מונית בכל הארץ נדבר , נראה אותך נוסע לירושלים עם I10 תקוע בעליה , יותר מזה בוא איתי לאריאל יש שם עליה תנסה לעלות עליה עם ה I10 תקבל ממני פרס .

עריכה אחרונה על ידי Eli Pimpshtein
פורסם (נערך)
אלי, תשמע אתה מגזים, די, בסוף עוד יפטרו אותך, זה סה"כ אוטו, אני לא הבנתי מה רע כ"כ ב10ו,נמכרו ממנו כ"כ הרבה יחידות, כולם טועים?,עכשיו קיבלת אוטו חדש, הגיע הזמן ללכת לעבוד.

ה I10 זאת עגלה מתה ! עם גיר חרא 4 הילוכים איטי ומנוע עצל זה מתאים לזקנות בנות 80 , בקשר לקיה פיקנטו אמרו לי שהיא זריזה הרבה יותר לא יודע לא בדקתי , וזה שקונים כמו עדר מלא יחידות עושה את הרכב טוב ? זה רכב עממי שקל לתחזק אותו ועולה יחסית זול ו " אמין " אף אחד לא קונה I10 בשביל ביצועים .

פורסם

אף אחד לא קונה את הפיקנטו בדביל ביצועים גם כן, למעשה הפ די דומים בביצועים שלהם כאדר גם לפיקנטו תיבה בעלת 4 הילוכים.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

כל הנהגים בשלמה סיקסט שיצא לי לדבר איתם שנסעו בהשכרה על הפיקנטו ועל ה I10 אמרו לי שהפיקנטו זריזה הרבה יותר למרות שיש לה מנוע וגיר דומים .

פורסם

תיסע בעצמך ותיראה, אתה בטוח שליונדאי גם היה מנוע 1.25 כמו לפיקנטו?

פורסם

היתרון של הקיה זה בידוד רעשים פחות טוב, לכן אתה מרגיש מהיר יותר, מדובר באותו רכב, עם אותו המנוע והגיר ואותו המשקל. כמה הבדל יכול להיות הוא רק פסיכולוגי

פורסם (נערך)
תיסע בעצמך ותיראה, אתה בטוח שליונדאי גם היה מנוע 1.25 כמו לפיקנטו?

כן מנוע 1.25L אם הייתי מוכן לעבור ליאריס 2015 SOL ריקה מאיבזור רק כדי להתפטר מה I10 2018 תבין לבד כמה היא חרא , עם כל הרעש שיש לי ביאריס עכשיו היא עדיין בכמה רמות מעל ה I10

פורסם
היתרון של הקיה זה בידוד רעשים פחות טוב, לכן אתה מרגיש מהיר יותר, מדובר באותו רכב, עם אותו המנוע והגיר ואותו המשקל. כמה הבדל יכול להיות הוא רק פסיכולוגי

כל הנהגים שיצא לי לדבר איתם בשלמה סיקסט אמרו לי שהפיקנטו יותר זריזה מה I10 .

גם ויזואלית ה I10 נראה טנק ליד הפיקנטו .

פורסם
אם רעשי רוח זה מה שמפריע לך דבר אחד בטוח - הקליאו ממש לא תתאים לך!, יש מלא רעשי רוח בקליאו(יש כאלה שממש לא סובלים את זה, לי אישית רעשי רקע ללא מפריעים - אני והמוזיקה שלי גם ככה לא שומעים אותם).

ואם המעבר של היאריס לצרפת מרגיש לך מסחרה אל תשאל מה עשו עם הקליאו, יש האומרים שזה ממש בזאר טורקי.

יש משהו באקוסטיקה / בבניה של הרכב שהרוח נשמעת בו ממש חזקה , נתקלתי בהרבה רעשי רוח ברכבים אבל זה רעש שלא שמעתי באף רכב מרגישים כאילו נסיעה עם חלונות פתוחים .

פורסם

קוראים לזה השפעה פסיכולוגית, מול השעון אין הבדלים, אבל כל זה לא רלוונטי לגביך, הרכב הוחלף, עזוב אותך, תתמקד בעבודה ולא בלמדוד דציבלים ולשגע חברות השכרה, די מספיק.

כל הנהגים שיצא לי לדבר איתם בשלמה סיקסט אמרו לי שהפיקנטו יותר זריזה מה I10 .

גם ויזואלית ה I10 נראה טנק ליד הפיקנטו .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...