Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול באמצע נסיעה התחילו לי רעשים חזקים בעת סיבוב של הגה ובלחיצה על הגז.

עצרתי מיד וראיתי שחסר נוזל הגה כוח, מילאתי מיד והרעשים נעלמו.

אחרי זה הבחנתי שליד הגלגל הקדמי ימני יש נזילה ויש שם מין גומייה כמו אקורדיון קרועה לחצי.

השאלה שלי מה הבעיה?? והאם בטוח לנסוע בינתיים וכמובן להוסיף נוזל לפי הצורך?

תודה מראש.

פורסם

עדיף לחכות לתשובה יותר מוסמכת, אבל הגומיה ליד הגלגל הקידמי זו הציריה (מה שמעביר את כח המנוע לגלגלים בהנעה קידמית).

להבנתי, ציריה דופקת צריך להחליף, לגרז ולשים גומיה (אקורדיון) חדש.

הגיוני מאד רעש של דפיקות בפניה ומתן גז לבעיה שתיארתי.

לבעיה שתיארתי אין כל קשר לנושא מחסור בנוזל הגה או נזילה (מכסימום מריחות גריז שעף מהגומי הקרוע), כך שייתכן והאיבחון שלי שגוי.

האם מדובר ברעשי דפיקות?

אין החותם מעיד על גיסתו

פורסם

זה לא הגומיה של הצירייה שצמודה לגלגל, זה יותר פנימה לכיוון אמצע המנוע.

הרעש הוא כמו חריקה.

פורסם

אכן נשמע שהגומייה הקרועה היא הגומיית מסרק אך היא לא ממש קשורה לנזילה של נוזל ההגה. יש לסדר את הגומייה כדי שמוט ההגה לא ייהרס. אם אינני טועה ישנו יוניט שיושב על המשאבה שהוא נוטה לנזול בפוקוסים...בדוק את הכיוון הזה. יש 2 סוגים של יוניטים....שרק אחד מהם מתאים...מקווה בשבילך שזה היוניט הזול ולא היקר במידה והנזילה משם באמת.

• תוכן חדש...