Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

את השעות הבאתי מהסרטון השני שפותח השרשור פרסם.

את המרחק הבאתי בקירוב בשימוש בתמונת לווין תוך שימוש בנקודות "מיוחדות" בצד הדרך.

ישה גם בדיקה בשיטה לך החל מ 08:37:56 ועד 08:38:00 הבחור עבר 8*15 מטרים ב 4.03 שניות מה שנותן מהירות של כ 107 קמ"ש

עריכה אחרונה על ידי Morningstar
  • תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

אם הנתונים של ישה לגבי אורך הקויםן והמרווחים ביניהם נכונים במקום הזה הרי שנסעת 1530 מ' ב-50 שניות, שהם 27 מ'\שני' או 97 קמ"ש. אבל ההנחה היא שאכן כל קו+רווח הם 15 מ'.

הבעיה היא שמדובר במהירות ממוצעת, והדבורה מודדת מהירות רגעית. ובאזור הפסגה הרושם הוא שהמהירות אכן יותר גבוהה.

עדיין הרכב העוקף בעת הירידה לשוליים מאפשר תקיפת הדו"ח מכיוון היות פות"ש בודד על הקטע.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תיקון להקלדה שלי בהודעה #17 - המקחק שחישבתי הוא 1350 מ' (ספרתי 90 קוים על פני 50 שניות לערך).

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בכל מקרה אני לא מבין איך השוטר ידע את המהירות של הנהג כדי לעצור אותו. אלא אם יש לו מכשיר אלחוטי שנמצא איתו ומראה לו את המהירות, אני לא רואה סיבה לעצירה. בכדי לעצור אותך הוא היה צריך להיות באוטו, לראות שרשום 124 קמ"ש במכשיר, ואז רק לעצור אותך. פה הוא פשוט עצר אותך עם מדידה שהיא איכשהו הייתה לפני הגעתך, וגם הוא היה מחוץ לרכב כל הזמן.. וגם היה מישהו מאחוריך, מה שגורם לקריאה שגויה.

פורסם

האם היה שוטר נוסף בתוך הניידת?

אם השוטר טוען שמדד אותך מתוך הניידת, ואתה צילמת אותו מחוץ לניידת , זה מריח מהסיפור של השוטר מנשר שהיה עוצר נהגים אקראיים עם קריאת ממל"ז קבועה (לצערי לא מצאתי מראה מקום).

פורסם
האם היה שוטר נוסף בתוך הניידת?

אם השוטר טוען שמדד אותך מתוך הניידת, ואתה צילמת אותו מחוץ לניידת , זה מריח מהסיפור של השוטר מנשר שהיה עוצר נהגים אקראיים עם קריאת ממל"ז קבועה (לצערי לא מצאתי מראה מקום).

כן, היו שני שוטרים.

פורסם

רושם ראשוני מצפייה בסרטון:

לא חישבתי ע"פ מספר הפסים בכביש וכו אבל לא נראה שאתה קרוב למהירות שעליה ניתן הדוח.

בנוסף רואים בפירוש רכבים שנוסעים בנתיב הנגדי, הם בהחלט יכולים להשפיע על קריאת המהירות של השוטר. לדעתי הוא ישב עם הדבורה דלוקה ברכב, נעל על המהירות המדוברת במכשיר ועצר את הרכב הראשון שהוא ראה. מדידת המהירות בדבורה מבוססת על גלי רדאר, בניגוד לקרן לייזר הם מתפשטים לכל המרחב , לכן על הרגב הנמדד להיות מבודד.

בכל אופן ממליץ לך לרכוש גלאי רדאר מסוג יונידם אם אתה נוסע הרבה באזור הצפון\דרום.

פורסם
מכוניות בנתיב הנגדי לא מעניינות, כי הדבורה מודדת לפי כיוון תנועה של הרכב.

דבורה מודדת לפי כיוון, זה לא סותר את זה שרכבים בכיוון הפוך יכולים לגרום למדידה לא אמינה

פורסם

מריח לי כמו 2 שוטרים שסתם מחפשים לדפוק נהגים עם קריאה קבועה. היה מכונית מאחוריך, ואחת בנתיב הנגדי, וזה נראה לי כאילו הוא מדד לך מהירות מהר מדי כדי לעצור אותך. גם רואים בסרטון שהורדת מהירות קצת שראית את השוטר.

פורסם (נערך)

הסרטון הארוך שהעלה פות"ש מייצג מרחק שאורכו פחות מק"מ.

לכן ביקשתי שיעלה גם 20 שניות מוקדם יותר ואז היינו רואים גם את אבן הק"מ הקודמת.

המרחק של הקו והפער בין שני הקווים הוא 15 מטר, כך אומרת חוברת התקנת תמרורים.

כאמור יש כבר מספר פסקי דין של בית המשפט המחוזי שזיכו נהגים מהסיבה שאין מסה קריטית של פסיקות שקבעו שמכשיר הדבורה אמין.

למעשה רק פעם אחת העיד מומחה מטעם התביעה בלי שהוצגה חוות דעת נגדית, בבית משפט לתעבורה בבאר שבע, וזה אינו מספיק.

ברור שהשוטר לא דייק בדבריו שהרכב היה בודד כאשר הסרט מראה כי יש רכב אחרי הרכב של פות"ש, וזה פוסל את המדידה.

לגבי ההערות לגבי פעילות השוטר

לדבריו ישב בניידת וכאשר ראה את המהירות יצא לעצור את הרכב המגיע. יכול להפעילו גם מבחוץ כי ההפעלה היא עם שלט.

לו אני פות"ש הייתי פונה למשטרה ומבקש לבטל את הדו"ח לאור ממצאי הסרטון.

עריכה אחרונה על ידי ישה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

יושב בניידת רגליו בחוץ כמו שוטר שמפעיל ממל"ז

רואה את המהירות יוצא מהניידת ומאותת לנהג לעצור.

למיטב ידיעתי כל דו"ח של השוטר עובר ביקורת של קצין לוודא שלא חסר דבר. רוצה אני להניח כי הקצין היה רואה כי מדובר בדוחות על תפיסה במהירות קבועה של מספר נהגים, והיה שואל את השוטר לפשר הדבר.

אם החלטת להישפט , תדרוש את 5 הדוחות העוקבים לפני הדוח שלך ואחרי הדוח שלך, וכך תוכל לראות האם באמת מדובר במהירות המודבקת לנאשמים סתם.

לא מאמין שזה המקרה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...