Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא לגמרי בטוח שיבוטל בנקל

על דוחות מהירות ממצלמות הגטסו התביעה לא מבטלת או מקפיאה דוחות עד לסיום הבירור בבית המשפט בעכו,

אבל כמובן זו המלצתי לפות"ש שישלח מכתב לביטול.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה, כמה נקודות:

השוטר הגיב עם רפלקסים של חתול עוד לפני שראה את פות"ש בבירור. שפותש ראה את השוטר, השוטר היה כבר מחוץ לניידת, מה שלא הגיוני לי. פות"ש בנוסף האט טיפה (רואים כך בסרטון) שראה את השוטר, אז 124 קמ"ש לא הגיוני בעליל. אם אני לא טועה, שימוש בדבורה לא מכריח שהרכב יהיה *לבד* בכביש? עזוב את זה שהשוטר רשם את זה, אבל כדי לקבל קריאה תקנית, לא צריך שיהיה רכב אחד בלבד? (אני לא מדבר מנסיון, אשמח אם תתקן אותי במידה ואני טועה)

אני כרגע בתהליכי קניית גלאי רדאר, ואשמח לכמה נקודות חשובות במידה ואני נופל על שוטר כזה.

פורסם

אכן הדבורה מחייבת שהרכב הנקלט יהיה בודד.

לא רק שיהיה בודד אלא גם אסור שיהיה רכב או אפילו רכבת במרחק של 50 מטר מכל צד של הכביש, כי בניגוד לממלז כאן מדובר בקרן רדאר המתבדרת לכל רוח.

מה שבמקרה כאן ברור שזה לא המקרה כי מיד עם העצירה עובר על פניהם רכב.

באחד המשפטים שעיינתי בהם לאחרונה, השוטר טען כי הוא ממקם עצמו אחרי עיקול כך שהרכב המגיע יהיה לבד גם אם לאחריו יש עוד רכב.

שם התביעה נכשלה אבל לא רק בגלל זה.

גם כאן המקרה די דומה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אחרי החג לך לבדיקה של אופטומטריסט

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
אכן הדבורה מחייבת שהרכב הנקלט יהיה בודד.

לא רק שיהיה בודד אלא גם אסור שיהיה רכב או אפילו רכבת במרחק של 50 מטר מכל צד של הכביש, כי בניגוד לממלז כאן מדובר בקרן רדאר המתבדרת לכל רוח.

מה שבמקרה כאן ברור שזה לא המקרה כי מיד עם העצירה עובר על פניהם רכב.

באחד המשפטים שעיינתי בהם לאחרונה, השוטר טען כי הוא ממקם עצמו אחרי עיקול כך שהרכב המגיע יהיה לבד גם אם לאחריו יש עוד רכב.

שם התביעה נכשלה אבל לא רק בגלל זה.

גם כאן המקרה די דומה.

ומה ההמלצות? לעזוב את זה ככה ולשלם כנס או שיש סיכוי לעשות עם זה משהו?

פורסם

כתבתי את המלצתי בהודעה 28.

לשלוח מכתב לביטול הדו"ח מהסיבה שהרכב לא היה לבדו בנתיב , כנראה לא בעת הלזירה, ולא בעת שהתקרב לשוטר, בניגוד מוחלט לדברי השוטר, כפי שמוכיח הסרטון.

שלח להם את הסרטון הקצר, זה שהבאת לנו הראשון.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

לשלוח מכתב לביטול הדו"ח מהסיבה שהרכב לא היה לבדו בנתיב , כנראה לא בעת הלזירה, ולא בעת שהתקרב לשוטר, בניגוד מוחלט לדברי השוטר, כפי שמוכיח הסרטון.

תודה רבה על העזרתכם!

פורסם

ישה, שאלה-

נניח שאני בכביש שהוא קצת פקוק, אבל עדיין יכול לנסוע על 140-150. האם שוטר שהפעיל דבורה יכול לתת לי דוח אם הוא מקבל קריאה של 150 קמ"ש? או בניסוח אחר:

מה החוק אומר על מדידת מהירות שהיא לא באמצעות ממל"ז? נניח ואני על 150, ויש שוטר לידי שהוא גם על 150, לפ ההיגיון הוא יכול לתת לי דו"ח כי הוא גם היה על 150 ואני הייתי באותו מהירות? מה שמחזיר אותי לשאלה הראשונה - אם אני בכביש עמוס והשוטר יודע שאני הרבה מעל המהירות המותרת, הוא יכול לעשות משהו אם הכביש העמוס מפריע לפעילות תקינה של הדבורה?

נגיד אני ועוד מישהו נוסעים זה לצד זה על 200, לפי ה"חוק" של הדבורה, השוטר תכנית לא יכול למדוד מהירות כי יש לידי מישהו..

פורסם

דבורה

חייב להיות לבד בזירה כדי שהקריאה תהיה קבילה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
ישה, שאלה-

נניח שאני בכביש שהוא קצת פקוק, אבל עדיין יכול לנסוע על 140-150. האם שוטר שהפעיל דבורה יכול לתת לי דוח אם הוא מקבל קריאה של 150 קמ"ש? או בניסוח אחר:

מה החוק אומר על מדידת מהירות שהיא לא באמצעות ממל"ז? נניח ואני על 150, ויש שוטר לידי שהוא גם על 150, לפ ההיגיון הוא יכול לתת לי דו"ח כי הוא גם היה על 150 ואני הייתי באותו מהירות? מה שמחזיר אותי לשאלה הראשונה - אם אני בכביש עמוס והשוטר יודע שאני הרבה מעל המהירות המותרת, הוא יכול לעשות משהו אם הכביש העמוס מפריע לפעילות תקינה של הדבורה?

נגיד אני ועוד מישהו נוסעים זה לצד זה על 200, לפי ה"חוק" של הדבורה, השוטר תכנית לא יכול למדוד מהירות כי יש לידי מישהו..

אולי לא תקבל דוח מהירות אבל תקבל הזמנה לדין על נהיגה בקלות ראש או משהו דומה.

• תוכן חדש...