Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגי NEREUS SAILFISH איך הם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לאחרונה נתקלתי בצמיג הנ''ל שגם נראה טוב ומזכיר את הgoodyear efficientgrip בעיצוב שלו, מחקירה באינטרנט יש לו רמת אחיזה B ברטוב ובדלק C והוא סיני (NEREUS SAILFISH NS601), במחיר הנכון כדאי לרכוש אותם?

תמונה לדוגמא:

3978999732.jpg

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם

צמיג סיני עלום שם - אישית, אני לא נוגע בסיני עם מקל. יש צמיגים טובים מ"בתים" מכובדים (פאלקן לדוגמא) במחירים טובים.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

מנסה להבין את הסוגיה ''מיוצר בסין'', נכון שיש גרועים ורובם מהם, אבל הדירוג שלו לא אומר כלום בטח ביחס למחיר? (4 ב600 למשל).

מהפאלקן 914 עם דירוג A ברטוב הוא נופל ממנו בדרגה אחת בלבד, ובדלק שניהם אותו הדבר.

פורסם

הוא לא מופיע באתרים שמתמחים בהשוואת צמיגים - זאת אינדיקציה שזה צמיג מאיכות נמוכה.

פורסם

אתה רוצה חיזוקים לקנות אותו?

תקנה. הגומי נראה שחור כמעט כמו גודייר.

אישית, וגם זה מה שרומז menir1, היינו בוחרים בצמיג של מותג ידוע ומוכר.

זו הוצאה של אחת לכמה שנים. אז כל החבילה תעלה עוד 400 שקלים.

you get what you pay for - תקף להרבה מוצרים, וגם לצמיגים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

יש לי אותם בסיטרואן כחודשיים. צמיגים טובים עם תמורה טובה לכסף כ-1000 לרביעייה (אפשר קצת פחות).

פורסם

אני תמיד משתדל להסביר שהצמיגים הם בעצם החלק היחיד שמחבר אותי לקרקע/כביש.

יש לזה משקל חשוב באובדן אחיזה, יציבות, בלימה, היגוי ועוד ועוד ועוד הרבה דברים טובים.

או שלא.

פורסם (נערך)

מצאתי כמה מכוניות עם הצמיג NS601 בציי שאני עובד (ליסינג משומשות), לאף אחת מהמכוניות לא הגיעו הצמיגים למצב הזה והם בני שנתיים+.

עשיתי עליהם נסיעת מבחן ווואלה התרשמתי לטובה, מאד שקטים ואוחזים טוב אפילו ברטוב, הדירוג שלהם משקף את המציאות.

29746580_1939398896084970_989649313_o.jpg29681209_1939398892751637_860417687_o.jpg

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם

אני נעזר באתר הבא: http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/

דרכו אני מוצא את תוצאות מבחני הצמיגים של ADAC (הממסי הגרמני) ומגזיני רכב מובילים. המותג הזה לא מופיע בכל האתרים הרלוונטים הללו - שוב, מדינה חופשית וכל אחד יכול לקפוץ מהגג, אבל אני לא הייתי מהמר על מותג עלום כאשר בהפרש זניח (בהיוון ל-3 שנים) אפשר לרכוש צמיגים מבית טוב שאפשר לסמוך עליהם.

אם היה מדובר על הפרש עצום, ניחא. כאן מדובר על הפרש של 400 ש"ח... ל-3 שנים...

בהצלחה!

פורסם

קרוזר, כשמגיעים לצמיגים המתב הפוך, לא קונים צמיג עד אשר טיבו ידוע...

אם הבטיחות והבריאות שלך ושל הנוסעים איתך היא זניחה, כנראה שהצמיגים האלה מעולים לסיטואציה (ובכלל, שאר הצמיגים מהסוג הנל)

פורסם
קרוזר, כשמגיעים לצמיגים המתב הפוך, לא קונים צמיג עד אשר טיבו ידוע...

אם הבטיחות והבריאות שלך ושל הנוסעים איתך היא זניחה, כנראה שהצמיגים האלה מעולים לסיטואציה (ובכלל, שאר הצמיגים מהסוג הנל)

בדיוק!

לא מתקרבים

קובי

:-)

פורסם
לאף אחת מהמכוניות לא הגיעו הצמיגים למצב הזה והם בני שנתיים+.

זה לא משנה בני כמה הצמיגים אלא כמה זמן הם מותקנים על הרכב.

אם הצמיגים הנ"ל מותקנים על הרכב במשך שנה, הם נראים בדיוק כמו צמיגים אחרים.

בלי שום קשר, הבדל מהותי בין צמיגים אתה לא תרגיש בנסיעה מנהלתית אלא במצבי קיצון ומצבי חירום.

שם באים לידי ביטוי ההבדלים באחיזה ובבלימה.

• תוכן חדש...