Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים.

מישהו החליט שהרכב שלי יפה וצריך לשפץ אותו...

בזמן שהייתי בתוך כיכר, הוא נכנס בי מהצד. למזלי, אין נפגעים.

לי יש פיג'ו 308, 2011.

איפה מומלץ לתקן באיזור נתניה/רעננה?

מה התהליך הנכון? ללכת למוסך או קודם להביא שמאי?

פורסם

קודם כל - הפגיעה בצד שמאל או ימין של רכבך?

האם יש לך פרטי הרכב הפוגע?

זה משמעותי כיון שצריך לדעת מי אשם בתאונה - ההתנהלות שונה אם זה אתה או הרכב האחר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הפגיעה בצד ימין של הרכב. אמנם באיזור הכנף והפגוש, אבל זה רק בגלל ששמתי לב שהוא מגיע מהר מדי לכיכר והספקתי לבלום.

הוא אשם. יש גם עדים.

התאונה נגרמה כי הוא לא ראה אותי בתוך הכיכר.

פורסם

אני מניח שיש לך הפרטים של הפוגע.

יש לך שתי אפשרויות:

1. להפעיל את הפוליסה שלך, לשלם השתתפות עצמית ועליית פרמיה בשנים הקרובות, ולקוות שהביטוח שלך יתבע את הביטוח שלו ויזכה אותך בסכומים האלה, מה שכלל לא מובטח.

2. אם אתה מסוגל לספוג את עלות התיקון - לתקן על חשבונך ואז להתחשבן עם הפוגע (והביטוח שלו) - אם הוא משתף פעולה באופן ישיר, ואם לא - דרך בית המשפט.

בכל מקרה - לפני התיקון בצע שמאות כדי שיהיה לך ביד מסמך "אובייקטיבי" לגבי עלות התיקון, והצד האחר לא יוכל לטעון שאתה מנצל את ההזדמנות כדי לשפץ את רכבך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...