Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך להחליף צינור וואקום בין סעפת יניקה למגבר בלם (פיית וואקום משנית נשברה), הצינור המקורי עשוי פלסטיק. האם אפשרי להחליפו בצינור גומי?

תודה.

פורסם

היי BUKI היקר..

חייב שם צינור קשיח בכדי למנוע התכווצות ואיבוד אפקט הוואקום.

בהצלחה

מי שלא נשם אבק דרכים.. לא ישאף אוויר פסגות

• ספונסר פורום
פורסם

רוב צינורות הגומים לא עמידים בוואקום ולמעשה קורסים פנימה, יש צינור גומי שעומד בוואקום של 30 אינצ' כספית ומסווג בחנויות הגומי R5, עלותו כ 65 שקל למטר.

באיזה רכב מדובר?

פורסם (נערך)

תוכל להשתמש בצינור קו לחץ חזרה של מערכת הגב כוח, בכל מכון להידראוליקה תוכל לרכוש אותו, מדובר בצינור גומי קשיח (ללא ברזל שזור).

נראה כך:

https://sc01.alicdn.com/kf/HTB1WdLKNXXXXXbnXXXXq6xXFXXXA/227983455/HTB1WdLKNXXXXXbnXXXXq6xXFXXXA.jpg

ואם איני טועה שמו r5 כמו שאורן אמר קודם

עריכה אחרונה על ידי ba323f
פורסם

אני מזמין צינורות מקוריים מיצרן הרכב, לכל השימושים.

ווקום/דלק/הגה כח/בלמים/נוזל קירור.

היה לי ניסיון רע עם כל דבר שנמכר לפי מטר - גם "איכותי/גרמני" במחירים מפולפלים.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

תודה על התשובות. האוטו אאודי 80.

בצינור המקורי נשברו יציאות וואקום שנמצאות על השסתום החד כיווני.

rps20180314_1158591.jpgrps20180314_115859.jpg

הזמנתי שסתום חד כיווני חדש:

rps20180314_115942.jpg

רכשתי מטר צינור גומי קשיח + מתאמים ובניתי את הקומבינה שרואים בתמונה:

rps20180314_120009.jpg

זה עובד... אבל לא סובל קומבינות.

הזמנתי וקיבלתי צינור חליפי שלם שמגיע עם השסתום. הצינור לא 100% תואם למקורי אבל אני חושב שזה עדיף על צינור גומי.

rps20180314_115818.jpg

תפקיד השסתום החד כיווני - לשמור על הוואקום בבוסטר לאחר כיבוי מנוע.

תודה לכולם.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...