Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ,

אישתי שתחייה ואנוכי מתכננים לטוס לסופ"ש ארוך לפריז בסוף חודש מאי,

לטיול ניקח איתנו תינוק בן שנה וחצי (את שניי האינדיינים הגדולים מפקידים אצל סבתא).

כחובבי חפצים ישנים היינו מעוניינים להקדיש יום או יומיים לשווקי פשפשים.

בעבר ביקרנו בשוק של סנט-אואן המכיל בתוכו כ 15 שווקים ומאוד נהיננו.

אשמח לשמוע המלצות מבעלי נסיון על שווקי פשפשים אחרים באיזור פריז.

העניין שלנו הוא ב "עתיקות" למינהין כמו למשל , מכונות כתיבה , טלפונים, מאווררים ישנים וכד' (לא ביגוד).

כמו כן אשמח להמלצה על איזור טוב להתאכסן בו בפריז , אם יש המלצה על מלון ספציפי , מה טוב.

עיזרו לי בבקשה להוכיח לאישתי שלכל הזמן שאני מבלה בפורום יש שכר בצידו :lol:

תודה,

• חברי המעגל הראשון
פורסם

המלצה משולבת על מלון עם פשפשים, תופס? ;-)

פורסם

צריך בכלל להיות שוק פרעושים. לא פשפשים.

לעצם הענין לא אוכל לצערי לעזור (מלון וכו'), רק אגיד אזהיר ואומר שממה ששמעתי מחברים שהסתובבו (גם) שם, הזהרו והשמרו מכייסים! הם כבר הגיעו למצב שהם לא מנסים תמיד לכייס בהסתר, אלא פשוט חוטפים את הפריט כשהם מול או לצד התייר, ונעלמים בריצה קלה עד לגלגנית בין שאר האנשים.

עכשיו לך תחפש...

המשטרה לפעמים מתגברת כוחותיה באזורים אלו, אבל זה לא זה.

אח.., איפה צ'ארלס ברונסון כשצריך אותו.

פורסם
המלצה משולבת על מלון עם פשפשים, תופס? ;-)

:roflmao:

נראה לי שאישתי מעדיפה אותם בשוק.

מישהו יכול להמליץ על איזור נעים לחפש בו מלון ?

• תוכן חדש...