Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסכום כזה לא תקבל שום דבר מאוד חזק, מאובזר וחדש. יכול להיות שסיטרואן קקטוס, יד 1 אפס ק"מ בחריגה קלה תהיה קרובה, או שאולי סיאט איביזה בגרסה הכי פשוטה שלה.

אם אתה מחפש חזק ומאובזר, עדיף יהיה לקנות משהו משומש קלות. שם יהיו לך הרבה יותר אופציות.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

הייתה לי אלפא רומיאו מיטו 200 סוסים קלה וחזקה.

כרגע מקבל רכב מהחברה.

בכלל האילוץ הנל אני יכול להשקיע יותר כסף אבל מחוייב לרכב חדש.

רכב מנהלים תופס . כל רכב תופס .

80k זה די הלימיט

פורסם

יכול להביא אינפיניטי G37 מנוע 3.7 חיה רעה ב 75 אלף שנת 2011, לדעתי 5.7 למאה.

מאליבו 2012-2014 גם חיה, מונדאו טיטניום 2014 240 כוח 7 שניות למאה... השוק של רכבי מנהלים לא בשמיים ואתה קונה המון רכב לא בהרבה כסף, רק שלזה נלוות לפעמים עלויות אחזקה נוספות, ביטוח וטסט מעט יקרים יותר.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם
יכול להביא אינפיניטי G37 מנוע 3.7 חיה רעה ב 75 אלף שנת 2011, לדעתי 5.7 למאה.

מאליבו 2012-2014 גם חיה, מונדאו טיטניום 2014 240 כוח 7 שניות למאה... השוק של רכבי מנהלים לא בשמיים ואתה קונה המון רכב לא בהרבה כסף, רק שלזה נלוות לפעמים עלויות אחזקה נוספות, ביטוח וטסט מעט יקרים יותר.

בדקת מחירים במורשה אינפיניטי?

מחירי צמיגים לג'אנט 18/19 שלה?

צריכת דלק דיי קבועה של 6 ק"מ לליטר(מדוד לאורך 3 שנים).

טסט שעולה בהתאם למחירון של הרכב כחדש(270-260 אלף) וכו' וכו'.

מאליבו בעייתית(גם במשטרה בקושי נשארו).

80,000 זה לא תקציב לתחזק כאלה רכבים.

סיאט לאון 1.8 נוסעת לא רע.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

גם לאון 1.8 בעייתית, וגם עלויות האחזקה שלה זהה לרכבי מנהלים כמו מונדאו טורבו ומאליבו טורבו.

מאזדה 3 מנוע 2.0, בובה של רכב.

פורסם
גם לאון 1.8 בעייתית, וגם עלויות האחזקה שלה זהה לרכבי מנהלים כמו מונדאו טורבו ומאליבו טורבו.

מאזדה 3 מנוע 2.0, בובה של רכב.

רק שאין בה שום דבר חזק.

סתם אוטו.

פורסם

לדעתי אפשר גם למצוא וולוסטר טורבו במחיר כזה.

רכב חזק ומאובזר היטב, אם כי חסר יכולות דינמיות המצופותת מהנתונים היבשים שלו.

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם

רק אני שמתי לב שהוא רוצה רכב חדש?

ככל הנראה הרכבים הכי חזקים שתוכל לרכוש הם איביזה חדשה או 208 עם מנוע 1.2 טורבו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
את זה אתה אמרת, בפועל זה רכב שאין לו כמעט חסרונות למעט מרווח בתא נוסעים, למרות שזה לא חשוב למי שאוהב לנהוג.

הבן אדם ביקש רכב חזק.

מנוע 2 ליטר אטמוספרי סנדרטי.

ביקש רכב מנהלים,הבאת לו את אחד הרכבים הצפופים בקטגוריה נמוכה יותר.

אין לי שום דבר נגד המאזדה,רכב מצוין ואני ממליץ עליו להמון אנשים,פשוט הפעם הוא רחוק מהדרישות.

פורסם

איפה אתה רואה שהוא ביקש רק רכב מנהלים? כל רכב תופס מבחינתו .2.0 של מאזדה הוא אכן מנוע חזק ברכב משפחתי, לכן הוא המלצה ראויה.

פורסם

וואו איזה שיח חרשים יש פה. הבנאדם לוקח רכב חברה (ליסינג), חדש, בעלות של עד 80k, איך הגעתם מזה לכל ההצעות הלא קשורות האלה?

(כן, הוא חי בסרט אבל את זה צריך להבהיר לו).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...