Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

לאחרונה ההילוך לא 'נכנס' חלק (גיר ידני),התחושה היא שהידית נתקעת(פחות או יותר באמצע ההילוך) והמעבר עצמו לא חלק. יותר מורגש בהילוך ראשון ושני אך קיים בכל ההילוכים...

הוחלף שמן גיר לא השתנה המצב. האם מישהו נתקל יודע בערך מה הבעיה יכולה להיות ועלות תיקון משוערת? מדובר בסיאט איביזה 2012 גיר ידני

פורסם
כמה קילומטרים עבר הרכב?

130 אלף.

לא ידועה היסטוריית טיפולים. הרכב נקנה לא מזמן... חשוב לציין שהוחלף פילטר שמן, שמן, פלאגים, פילטר אוויר, ושמן גיר שאגב כולם היו במצב טוב מאוד(נראה שהוחלפו בזמן כולל פילטר אוויר ופילטר שמן מקוריים)ואפילו השמן גיר נראה במצב טוב ביחס לקילומטראז שעבר האוטו...

פורסם
גש למישהו מקצועי שייתן חוות דעת על מצב הקלאצ.

תודה אגש, יש מקום מומלץ באיזור המרכז? ספציפית חולון יהיה מצויין...

פורסם

יש לי בעיה דומה עם איביזה 2014. לי אמרו שאלה הסינכורנים, המליצו לא לתקן כרגע.

אשמח לדעת מה המקור לבעיה לאחר הבדיקה שתעשה.

פורסם (נערך)
יש לי בעיה דומה עם איביזה 2014. לי אמרו שאלה הסינכורנים, המליצו לא לתקן כרגע.

אשמח לדעת מה המקור לבעיה לאחר הבדיקה שתעשה.

האמת שבאופן מוזר ה'תקלה' נעלמה כלא הייתה בנסיעה האחרונה שעשיתי(בדרכי למוסך למען האמת) נסעתי עוד כרבע שעה בהחלפת הילוכים אינטנסיבית בשביל לבדוק הכל היה תקין וחלק כמו פעם. מחכה לעוד נסיעות לבדוק האם עדיין קורה במידה ותחזור הבעיה אלך למוסך ואעדכן..

עריכה אחרונה על ידי Ads
פורסם

התנהגות מאוד דומה למה שיש לי.

יש נסיעות שממש מרגישים את הבעיה, ולפעמים בדיוק הפוך - נסיעות עם החלפת הילוכים חלקה.

• תוכן חדש...