Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

מחפש להחליף את הרכב. עד עכשיו הייתי עם טויטה קורולה 2012 (שנגנבה) שהייתי מאוד מרוצה ממנה וכעת שוקל לשדרג לקורולה 2014.

בניגוד למודל 2012 שמיוצר ביפן הבנתי שמודל 2014 כבר מיוצר בתורכיה. האם באמת יש השפעה ממשית על איכות הרכבים מה שאומר צפי ליותר תקלות ברכב?

תודה!

פורסם

אם אינני טועה דווקא ברנו יש הבדל באיכות (הרכבת?) מכלולי החשמל, בין הפלואנס המיוצרת בתורכיה, לבין המגאן הספרדייה (לטובת המגאן), אבל לא יודע אם הדוגמה מעידה על הכלל.

הקליאו בינתיים סבבה.

באופן כללי אני יכול להעיד, שכל דבר שניסינו בחברה שלנו תוצרת תורכיה יצא דרעק לא נורמלי.

חלקי פלסטיק, בוכנות הידראוליות, בוכנות פניאומטיות ועוד. התנסות גרועה מההתנסות עם הסינים.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם (נערך)

רוצים לשמוע קטע מגעיל אופטופיק שקשור לתורכים?

אחרי המרמרה, הם חיפשו נקמה בכל דרך אפשרית.

היה איזה מכלול שהיינו קונים מהם, שבא עם ברגים להרכבה.

בכל חבילה, הם שמו X ברגים מהסוג הנכון, ועוד 1 מהסוג הלא נכון, באופן שיטתי.

כמה @()$%*& אכלו אצלנו בהרכבה עד שעלו על זה.. מיותר לציין, שאחרי שגילינו את זה התחלנו לעבוד על תחליף ממקום אחר..

לגבי הקליאו הידנית, אתה יכול להיות רגוע. אחלה רכב.

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

יש תאוריה שאומרת שרכבים שמיוצרים בארצות בעלי "מוסר עבודה נמוך" הם איכותיים פחות מייצור בארצות המקור (טורקיה, מקסיקו)

יש גם כאלה שיגידו שאיכות הרכבים הגרמניים ירדה בשנים האחרונות כי במפעלים שלהם עובדים יותר מהגרים (בעלי מוסר עבודה נמוך יותר) מאשר גרמנים מלידה, שהם בעלי מוסר עבודה מאוד גבוה, והיוצאת מהכלל היא סקודה, שמיוצרת בצ'כיה, וכידוע שם כמעט אין מהגרים.

מה דעתכם?

פורסם

בגלל שאף אחד עוד לא כתב דבר אחד רלוונטי, עובדתית, לשאלה, אז אני מניח שאין משהו אינטיליגנטי להגיד בעניין.

אם מישהו חושב אחרת, הוא מוזמן לפנות אליי בפרטי, ואני אפתח לו את השרשור.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...