Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מעוניין לבטח את שני הילדים שלי הקטנים בביטוח בריאות. שני ילדים קטנים, לא מבוטחים בכללית מושלם/פלטינום.

אשתי מבוטחת בכללית מושלם.

השאלה באמת האם כדאי לבטח את הילדים בתכנית מושלם/פלטינום או שחבל על הכסף וכדאי ללכת לביטוח בריאות פרטי אצל מגדל/כלל/ביטוח ישיר ושאר החברות?.

תודה רבה.

פורסם

מהידע הדל שיש ברשותי בתחום הזה:

ביטוח סיעודי מקופות החולים היא עבור אנשים זקנים. (לא בדקתי את הענין לעומק, במקרה שוחחתי עם משפחתי באחת הארוחות).

ביטוח פרטי דרך חברות אחרות הן זולות לאנשים מגיל צעיר לכל החיים. לכן אולי כדאי לבדוק את הענין.

פורסם
מהידע הדל שיש ברשותי בתחום הזה:

ביטוח סיעודי מקופות החולים היא עבור אנשים זקנים. (לא בדקתי את הענין לעומק, במקרה שוחחתי עם משפחתי באחת הארוחות).

ביטוח פרטי דרך חברות אחרות הן זולות לאנשים מגיל צעיר לכל החיים. לכן אולי כדאי לבדוק את הענין.

הוא לא שואל על ביטוח סיעוודי.

בנושא השרשור, לי יש גם מכבי שלי וגם ביטוח פרטי.

Sent from my VKY-L29 using Tapatalk

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

ביטוח סיעודי הוא עוד ביטוח ששירותי הבריאות נותנים. חלק נפרד מביטוחים היוקרתים. הנחתי שפותש לא יודע מהן השירותים שניתנים ע"י שרותי הבריאות השונים.

אני משלם עליו בערך שקל וחצי ואולי אף פחות.

פורסם

אני לא התכוונתי לביטוח סיעודי.

יש לי שני בנים קטנים, ואני מתלבט אם שווה בכלל לבטח אותם בכללית מושלם/פלטינום (מושלם עולה 6 שקלים לחודש לילד, פלטינום עוד 15 סה"כ 20 לילד בפלטינום).

השאלה אם משתלם לבטח אותם בתכנית הזו או ללכת לביטוח בריאות פרטי בחברות הביטוח.

פורסם

עליך לבדוק אם הביטוח הפרטי הינו עצמאי או רק "מעל" דרגה זו או אחרת של שב"נ.

בנוסף - אנחנו נמצאים בתקופה דינמית מאד מבחינת הרגולציה - ביטול ביטוחי הסיעוד הקבוצתיים (כנראה נועד להיטיב עם חברות הביטוח), חקו הצינון שמונע ממך לפנות לרופא באופן פרטי משך 6 חודשים אם נבדקת על ידו במערכת הציבורית ועוד לא מעט מהפיכות בחסות ליצמן וכחלון.

לגבי ביטוח סיעוד - ילד בהחלט עלול להפוך לסיעודי בעקבות מחלה או תאונה, זו לא תופעה של הגיל המבוגר בלבד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מניסיון מר, ביטוח זה נהדר על הנייר.

לך תוציא מהם מכסף.

תקרא את 2 הפוליסות ותחליט.

אני חושב שאני הייתי משלם לפחות את התוספת למושלם שמאפשר ייעוץ חיצוני מסובסד.

פורסם
בן כמה אתה?

1.5 ש"ח, לכמה זמן?

וכנראה זה כהשלמה לביטוח אחר.

חו"ח אם תצטרך להפעיל את הביטוח הסיעודי, לכמה זמן הוא תקף?

בן 26.

כנראה בכל חיי שילמו את הביטוח הזה דרך שירותי הבריאות.

פורסם

הביטוחים האלה מתחייבים על העלאת המחיר לפי הגיל, כל עשור או משהו כזה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בן 26.

כנראה בכל חיי שילמו את הביטוח הזה דרך שירותי הבריאות.

לגבי הסעיף שלא ענית עליו.

חו"ח ומישהו נעשה סיעודי, מוציאים לו את המיץ עד שהוא רואה שקל (ישן אפילו לא חדש) וגם אז מגבילים את זמן מתן הקצבה.

פורסם

אני משלם על ביטוח מושלם ״רגיל״. ומשתמש מדי פעם ביעוץ מרופא מומחה ב150 שח לפגישה. לא הייתי חוסך על זה

כיסוי פלטינום כולל הרבה דברים לא רלוונטים, לא עשיתי את זה

ביטוח בריאות פרטי זה משהו הרבה יותר יקר

פורסם

חו"ח ומישהו נעשה סיעודי, מוציאים לו את המיץ עד שהוא רואה שקל (ישן אפילו לא חדש) וגם אז מגבילים את זמן מתן הקצבה.

עדיף שיהיה משהו להלחם עליו מאשר כלום ושום דבר.

למיטב הבנתי ביטוח הסיעודי דרך הקופות חולים הוא זול יחסית מצד אחד, אבל מוגבל בזמן ובסכום מאידך.

ניתן לרכוש ביטוח סיעודי פרטי שיכנס לתוקף לאחר שהביטוח של קופת החולים נגמר (כלומר לדוגמא לקבל מהקופת חולים למשך שנה ואחר כך מהפרטי)

הביטוח הסיעודי הפרטי הוא גם צובר, כלומר אם שילמת 10 שנים והחלטת לבטל, נשאר לך "זכות" לאורך כל החיים לניצול סכום כלשהוא במקרה הצורך (יש חישוב מסוים שאיני זוכר).

• תוכן חדש...