Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גילוי נאות, אבי הוא סוכן ביטוח פרטי (חיים, בריאות, סיעוד ואולי עוד משהו)

אני בן 24, גר איתו בבית. רואה אותו יוצא כל ערב לפגישות.

לפחות פעם בכמה שבועות אני שומע במקרה שיחה על לקוח שביטל פוליסה ואחרי כמה שבועות מצאו אצלו מחלה נוראית ויקרה כמו סרטן שלא עלינו חס וחלילה. הלקוח מתחנן לאבי שיעזור לו אבל לצערו של אבי אין שום דבר שיוכל לעשות כדי לעזור לו.

אני שומע ורואה אנשים שמאבדים את הבית, המשפחה והיכולת להתפרנס בגלל שלא עשו ביטוחים כאלו ואחרים.

רק כשאני שומע את הטלפונים אם אני איתו ברכב או בסלון אני מבין כמה הביטוחים האלו חשובים.

שמעתי מקרים שבהם אחד ההורים נפטר בטרם עת וללא ביטוח חיים לא היה לילדים ממה להתקיים.

אני לא מנסה לשווק פה שום דבר, רק מנסה להמחיש לכם כמה ביטוחים כאלו צריכים לבוא כמובן מאליו מבחינתנו.

אנחנו אף פעם לא יכולים לדעת מה יקרה לנו או לקרובים שלנו. כמו שאנחנו לא נוסעים ללא ביטוח חובה ככה צריך גם בבריאות.

אני אישית מעדיף לשלם מאות שקלים בחודש על ביטוחים בידיעה ובתקווה שלא אצטרך לממש אותם לעולם.

פורסם

למכור את הפוליסה זה החלק הקל - למצות את הזכויות בהתאם לפוליסה זה החלק הקשה..

וכידוע חברות הביטוח מערימות קשיים כדי לא לשלם.

גילוי נאות, אבי הוא סוכן ביטוח פרטי (חיים, בריאות, סיעוד ואולי עוד משהו)

אני בן 24, גר איתו בבית. רואה אותו יוצא כל ערב לפגישות.

לפחות פעם בכמה שבועות אני שומע במקרה שיחה על לקוח שביטל פוליסה ואחרי כמה שבועות מצאו אצלו מחלה נוראית ויקרה כמו סרטן שלא עלינו חס וחלילה. הלקוח מתחנן לאבי שיעזור לו אבל לצערו של אבי אין שום דבר שיוכל לעשות כדי לעזור לו.

אני שומע ורואה אנשים שמאבדים את הבית, המשפחה והיכולת להתפרנס בגלל שלא עשו ביטוחים כאלו ואחרים.

רק כשאני שומע את הטלפונים אם אני איתו ברכב או בסלון אני מבין כמה הביטוחים האלו חשובים.

שמעתי מקרים שבהם אחד ההורים נפטר בטרם עת וללא ביטוח חיים לא היה לילדים ממה להתקיים.

אני לא מנסה לשווק פה שום דבר, רק מנסה להמחיש לכם כמה ביטוחים כאלו צריכים לבוא כמובן מאליו מבחינתנו.

אנחנו אף פעם לא יכולים לדעת מה יקרה לנו או לקרובים שלנו. כמו שאנחנו לא נוסעים ללא ביטוח חובה ככה צריך גם בבריאות.

אני אישית מעדיף לשלם מאות שקלים בחודש על ביטוחים בידיעה ובתקווה שלא אצטרך לממש אותם לעולם.

• תוכן חדש...