Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

האים ניתן לבנות מכונית ספורט כמו זו המתוארת בסיפרו של היינס,כמובן עים ידע טכני מתאים ,ציוד ,כסף והמון שעות עבודה? או שאני פשוט מדמיין:roll: והדבר ביכלל לא בר ביצוע? ומה אתם חושבים על הספר ,מיקצועי?haynh636.jpg

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם

זה קיט של קייטרהם/לוטוס שמטרתו בניה עצמית.

אני הייתי מנסה להרכיב איזו ארונית מאיקאה קודם, ואם עובד - אז יאללה, לדרך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

חפש בגוגל את שם הספר ותמצא הרבה תוצאות מעניינות. הצצתי באתר אחד והרושם שקיבלתי הוא שאת השילדה בונים לבד מצינורות ואת המנוע, תיבת ההילוכים, המתלים, מערכת ההיגוי וכו' משתילים ממכוניות אחרות. בסך הכל נראה כמו פרוייקט מדהים למי שיש לו יכולת לעשות כאלה דברים ברמה שתאפשר לו לנהוג במכונית שבנה בעצמו בלי לפחד שהיא תהרוג אותו.

פורסם

השאלה אם תבנה כזה דבר היא איפה לנסוע עליו.

זה לא כמו רכב שטח (באגי) שאתה יכול לנהוג עליו בחולות בלי שאף אחד יידע , פה אתה צריך כביש.

היה נדמה לי בערוץ אגו תוכנית על הבנייה של זה ,הראו בנאדם שבונה לבד את הרכב לפי הספר.

בכל מקרה אם באמת מישהו ינסה ללכת על פרוייקט מסובך כזה -בהצלחה.

פורסם

א. אפשרי בהחלט!

ב. צריך להיות בעל ידע.

ג. בעל ממון לא יזיק! בכלל לא :-)

מי שרוצה לראות באופן כללי איך בונים, ובכלל תוכנית טובה לגבי רכבים מוזמן לראות בימי שלישי בערוץ דיסקברי את התוכניות:

אופנוע נולד: בניית אופנוע משלב השלדה ועד לגימורים... בתוכנית של אתמול הוא החל לבנות תלת אופן מקיט שהם קנו מגרמניה... (אם אני לא טועה...)

גרוטאות: תוכנית מאאאדליקה... שבה ישנם 2 צוותים ולהם ניתנת משימה - בניית מכונית לשימוש מסויים (לדוג' אתמול היה לבנות מכונית למרוצי ביצות....) תוך 10 שעות... כלים יש להם... ואת החלקים הם צריכים לאסוף בתוך מגרש גרוטאות...

כדי לקנח את היום...

בBBC פריים: בשעה עשר בערב מתחילה התוכנית טופגיר אקסטרה....

אם יש לי זמן בימי שלישי... זה אחלה לו"ז :-)

ומשם אפשר ללמוד בקצה האצבע... כיצד בונים... ואיך לגשת לבניה...

העניין הוא האם בישראל אתה יכול להשיג אישור להעלות את הרכב שבנית לכבישים?!

שיהיה בכיף!

פורסם

אפשרי בהחלט! אבל אין מה לעשות איתה...אין איפה לנסוע איתה ואין הרבה סיכויים שתצליח להשיג לה מספר ממשרד התחבורה (ז"א אישור וכ"ו) הרכב שעל התמונה של הספר התחיל את חייו בתור רכב לבנייה עצמית שמגיע בתור קיט...

פורסם

בנוסף לnafnaf יש עוד סידרה באגו בשם "אוטו מופרזה" - monster garage באנגלית ( אלוהים יודע איך הגיעו לשם )

גם משם אפשר ללמוד המון!

מאז שיש לי את אגו אני מחובר לאוטו מורפזה ומגרש גרוטאות :)

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

לא ניתן עפ"י החוק בישראל. אבל אני מציע להתייעץ עם מר זרחי היצרן של טום-קאר. אם הוא היה מוכן לייבא קיטים של קייטרהאם לישראל, אני משוכנע שהיה מוכר 20-30 בשנה.

יבוא אישי של קייטרהאם מורכב קומפלט לישראל אפשרי בעיקרון כי יש להם תקינה אירופאית. המכוניות נמכרות מורכבות בכל רחבי אירופה ויש להם סוכנים גם אצל השכנים שלנו - קפריסין, טורקיה ובמפרץ הפרסי. הבעיה העיקרית היא למצוא יבואן רשמי שיהיה מוכן לתת מכתב בו הוא מסכים לתת שירות לאוטו. המכלולים המיכניים הם של רובר. האם יהיה מוכן היבואן של רובר לתת תמיכה תמורת תשלום מלא? אני מעריך שלא. זה לא מתאים ל"אופי" החברה.

יוצא מזה שצריך יבואן רשמי בישראל על כל הכרוך בזה ולהערכתי יצרן טום-קאר הוא הכי רלוונטי לנושא. מעניין יהיה לשמוע את דעתו על זה.

דרך אגב, עלות קייטרהאם הזולה ביותר עם מנוע רובר 1400 באנגליה היא כמו סופר מיני בינונית. הרבה יותר זולה ממיאטה 1600, למשל. לישראל אפשר יהיה לייבא רק את ה 1400 כי אני לא רואה מצב שהיצרן יתאים את האוטו למזגן שהוא חובה מ 1600 . אבל האמת היא שה 1400 מספיקה בהחלט.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

דרך אגב, עלות קייטרהאם הזולה ביותר עם מנוע רובר 1400 באנגליה היא כמו סופר מיני בינונית.

אתה מתכוון לאחת מורכבת או לקיט ?

אל תשכח, שגם אם יש לך את כל הידע, האמצעים, ומיומנות רבה, עדיין נדרשות מאות שעות עבודה כדי להרכיב את הקיט.

גם זה מתורגם לכסף...

פורסם
מה שמדהים אותי כל פעם מחדש הוא שבבריטניה ניתן להעביר אותן טסט...

גילי

יש להם מה שנקרא SVA:

Singel Vehicle Assessment

(רשמתי נכון?).

בכל מקרה הכוונה לכך שבבריטניה יש להם מבחנים שבהם אדם אשר ברצונו לנהוג ברכב אשר בנה צריך לעבור מבחנים במכון הרישוי. במידה ועבר אז הרכב למעשה עבר טסט ומעתה יש לו רישוי וכו'.

הלוואי וגם בישראל היה אפשרי לעשות זאת.

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם

שלום לכולם

תודה על התשובות,אז אני רוצה להבין אים אני מייבא קיט בנייה עצמית(WESTFIELD ) הקיט יכול להגיע לארץ?(בהיתחשב בעובדה שהוא לא יוכל לעבור תקינה ,רישוי ,ותנועה על כבישי הארץ)המכס לא יעשה בעיות?:roll:

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

• 15 שנים מאוחר יותר...
פורסם

שלום

אני יחסית חדש בארץ. אני רוצה לבנות מכונית ספורט עם חלקי kit שאפשר לקנות מחו"ל, על בסיס מנוע חשמלי.

אני רוצא לקבל מידע על תהליך להביא כזאת מכונית על הכביש, אם בכלל מותר מבחינת משרד התחבורה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...