Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדי פעם כשאני מנסה להתניע אני שומע את הסטרטר עובד ב slow motion ורעשים של חנק מהמנוע, וההתנעה לא מצליחה.

כדי לפתור את זה אני פותח מצערת עד הסוף ברגע שאני שומע אותו נחנק ומצליח להתניע.

כמה נקודות:

- זה קורה בדרך כלל כשאני מכבה את הרכב ל 30-60 דקות ומתניע שוב. לא קורה כמעט אף פעם בבוקר.

- ניקיתי את בית המצערת לפני חצי שנה. אני כמעט בטוח שזה לא היה קורה לפני, ככה שאולי דפקתי משהו בפירוק

למישהו יש רעיון מה מקור הבעיה?

פורסם

אני אבדוק בהתנעה תקינה, אין לי דרך מדוייקת לשחזר את זה.

כשהאוטו מונע אז המתח הנמדד לא אחיד ואני לא יודע אם זה בסדר.

כשהאוטו כבוי הוא מגיע ל 14V+.

אני דווקא חושב שהבעיה קשורה למערכת הדלק, בגלל שאם אני פותח מצערת (מזרים יותר אוויר בהתנעה) אז אני כן מצליח להתניע.

יש היגיון?

פורסם
אם הסטרטר רץ לאט אז זה לא קשור למצערת. בדוק מצבר ומתח ברגע ההנעה.

מתח של 14+ לא מעיד על טעינת יתר של האלטרנטור ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מתח מצבר לפני התנעה כאשר הרכב במנוחה של כמה שעות - 12.6V - תקין

בהתנעה המתח עולה מעל 14V אבל לא נשאר אחיד בזמן שהאוטו מונע, אין לי מושג אם זה בסדר או לא.

פורסם

זה בסדר גמור. תבדוק ברגע שמישהו מניע לכמה יורד המתח במצבר. הכיוון העיקרי לפי הבדיקות שלך הוא דווקא פחות לכיוון מצבר ויותר לכיוון הסטרטר.

• תוכן חדש...