Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לסטודנט עד 20 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב חסכוני אמין וזול לאחזקה רגיל למנוע 2000 אבל יודע שאין ברירה וצריך להתפשר

הציפיות שלי מהרכב כבר כתובות למעלה חשוב רק שיהיה לא ידני!!!

לא להציע סיריון וגטס פשוט לא מתחבר לרכבים האלה

בינתיים הסתכלתי על c1 רובוטית קצת מפחד מהמנוע 1000 מסיבת המזגן הסחיבה של האוטו ועצם זה שאני אוהב לשבת מרווח וההגה לא ניתן לכיוון לאורך (יודע שאולי אאלץ להתפשר) חשוב גם שירגיש יציב ולא נידף עד כמה שאפשר

חשוב לא לעבור את ה20 אלף

הנסיעות הן בעיקר עירוניות נוסע הרבה

מה אתם מציעים?

פורסם

מתחיל לשקול את הפונטו מה לגבי הפיג׳ו 107 וה c1? בתיבה הרובוטית.. יש בעיות אמינות איתן?

הפונטו פחות בא לי כי יש לה בעיה של סחירות וזה רק רכב לתקופת חיסכון לא משהו להשאר איתו

פורסם

אין דבר כזה רכב סחיר היום. השוק קשה, גם מכוניות טובות עם נתונים טובים קשה למכור לא מעט פעמים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לא שמעתי על בעיות בתיבה מה שכן, המצמד לפי מה שאני קורא מחזיר באזור ה 70 אלף בערך, אך זה תלוי במסלול למשל פקקים או בין עירוני.

מעבר לזה הפיגו אמינה ומאוד חיסכונית, פחות טובה בידוד רעשים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פונטו איבו\גרנדה - רובוטית. אוטו זול, אחזקה זולה

אחלה אוטו - C1 , 107 זה קופסאות טונה.

שמירת ערך? אתה לא באמת תרוויח או תחסוך, כמו שאמרו- השוק קשה, אף אחד לא יקפוץ על האוטו שתמכור עוד 3 שנים

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם
פונטו איבו\גרנדה - רובוטית. אוטו זול, אחזקה זולה

אחלה אוטו - C1 , 107 זה קופסאות טונה.

שמירת ערך? אתה לא באמת תרוויח או תחסוך, כמו שאמרו- השוק קשה, אף אחד לא יקפוץ על האוטו שתמכור עוד 3 שנים

הבנתי שיש לפיג׳ו 107 מחלה עם הקלאץ כל 50-70 קילומטר שהתיקון שלה בעלות 5000 שח זה נכון?

ומה לגבי שאר הרכבים הנל יש להם מחלות לגיר ו או מחלות שצריך לדעת לפני קנייה??

פורסם

החלפת מצמד עולה בין 2500-3000 .

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
החלפת מצמד עולה בין 2500-3000 .

של הרובוטי?

אני אנסה לנסח מחדש עיקר הדרישה שלי מהרכב זה אמינות ובלי מחלות יקרות בטירוף בכל השאר אפשר להתפשר אחרי אמינות העיקר זה חסכוני האם בניסוח זה הייתם מציעים משהו אחר? (אוטומט)

• תוכן חדש...